+1 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar doktorum aç karnına ilaç verdi bide iki âdet Sabah antibiyotik iki adet ceynemeli ilaç akşam da geçerli bu sizde de böylemi idi bide fayda gören oldunu korkuyorum ilaçlardan 

2 Cevaplar

+1 oy
(6,322 puan) tarafından
Hployir medir
(640 puan) tarafından
Helikobakteri
-Reklam-
0 oy
(6,322 puan) tarafından
Helikobakeri demek istemişsin galiba aynen bende o ilaçları içtim biraz ağır ilaçlar insanı zayıflatıyor  şuan çok şükür iyiyim  ben perişan olmuştum kusmaktan helak oldum sonra mide endoskopisi oldum ilaç tedavisi olunca daha iyiyim
(640 puan) tarafından
Hemen belli edermi dokunsa peki
(6,322 puan) tarafından
Eder xnm benim ayaklarım baş ağrısı iştahsızlık gogsumun ortası alev gibi yanıyordu gecti
(640 puan) tarafından
Ben içtim yarım saat oldu ama şuan bişey yok gibi inşallah olmaz dua edin bana Allah razı olsun sizden inşallah vaktinizi bana ayırdınız
(6,322 puan) tarafından
İnşallah olmaz ileri zamanda  yan etki eder bir ay kullanacaksin cnm sonra iyileseceksin yediklerinede dikkat et gece 7 den sonra birsey yeme  rahat uyuyasin  senden de Allah razı olsun
(640 puan) tarafından
İleri zamanda nasıl oluyo etkisi ilk ictimizde yapar benim bildiğim bana 14 günlük süreç verdi yan etkisi nedir bu arada

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 397 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 69 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,440,607 soru

23,682,192 cevap

310,346 kullanıcı

...