+2 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (2,334 puan) tarafından

"‏العلم في الصغر كالنقش على الحجر."

"Küçükken öğrenilen ilim,
taşa işlenmiş nakış gibidir." ⸙

Kur'an kursu geçmişiniz var mı kızlar?  Küçükken öğrendiğim tecvitleyim hâlâ aklımdadır isimler tam aklıma gelmesede uygulamada var çoğu elhamdülillah 

Küçükken koşa koşa gittiğimiz teravihleri dün gibi hatırlıyorum çok özledim o günleri :'( 

Siz gider miydiniz küçükken?? 

«────── « ⋅ʚ♡ɞ⋅ » ──────»

33 tane  ❤ Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed

33 tane ❤  Lâ ilâhe illallah

33 tane ♥︎ Ya Allah Ya Rahman
33 tane ♥︎ Ya Hayy Ya Kayyum

«────── « ⋅ʚ♡ɞ⋅ » ──────»

10 Cevaplar

+1 oy
(4,728 puan) tarafından
Allah razı olsun canım❤evet canım giderdim camıye teravıyede hep giderdik arkadaşlarla ahh ne güzel günlerdi:((
(2,334 puan) tarafından
Çok güzel günlerdiiii
-Reklam-
+1 oy
(712 puan) tarafından
Biz kuzenlerle hep birlikte camiiye giderdik. İmamimiz bizi çok guldururdu. Teravihe de giderdim annemlerle. Çok güzel günlerdi. Şimdi eşim akşamları çalışıyor eğer calismasa burda da gitmek isterdim
(2,334 puan) tarafından
Evet çok güzeldi  özledim o günleri
+1 oy
(1,075 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim kız önce soru sorunca dedim zikirleri çekip öyle yorum yapacağım elhamdülillâh rabbim nasib etti.

Erkeklerin askerlik anıları nasıl bitmezse  kadınların da kurs anıları bitmez. Karabaş tecvidim su gibidir elhamdülillâh. Hükmürra dışında diyeyim. 

Bu arada sen hiç gülmüyormuşsun neden bize bir açıklar mısınız ? Geçen yorumlarda biraz istişare ettik de. Biz de artık bir kaç hanım gülen emoji atmayacağız nasibse.
(2,334 puan) tarafından
Ahaha gülmüyormuşsun derkennn noldu konu ne çok merak ettim :)   kız burda emoji atmak çok zor cidden emoji takıntım var wp üzeri yada başka mesajlaşma üzer gülücük atmayan kişi bana soğuk gelir snki illa emoji atacak ki bende çok atarım burda kullanması zor uğraşmak istemedim :)
(1,075 puan) tarafından
Dur atayim gayette gülüyormuşsuuun
(1,075 puan) tarafından
Linkini atamıyorum maalesef çünkü postu açan kişi silmiş
(1,075 puan) tarafından
Şeker kız bana şu soruyu sordu resim çizmek kaş göz caiz değil ya bu emojileri kullanmak da aynı mı diye sordu hatta dikkat ediyorum Betigül hiç kullanmıyor demişti.
(2,334 puan) tarafından
Ben gülerim yaa çok severim samimi emojili mesaj haaa
(1,075 puan) tarafından
Aslında orda çok güzel bir diyalog geçmişti görmeni isterdim
(2,334 puan) tarafından
Ahahah çakıldım resmen bende heryerde illa kullanıyorum diyorum  cidden güldüm ama :)  emoji  sayılmaz yaa kaş göz çizmeye  suret çizmek günah da emoji tatlış oyuncak gibi
(2,334 puan) tarafından
Ay keşke görseydim merak ettim yaaa neden kaldırmışlar
+1 oy
(14,612 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Camilere gittik ama pek bir şey öğrenemedik :)

Lise de imam hatip okudum bende isimlerini unuttum ama kuranı Kerim okurken uygulayabiliyorum:)

ben açıktım dikkat çekerdim bir hocam  benimle çok ilgilendi Allah razı olsun onun sayesin de tecviti öğrendim :)

(2,334 puan) tarafından
Ben camiye de gittim de kuran kursu daha rahattı ve bir sürü sınıf vardı çok güzeldi ozamanlar
0 oy
(953 puan) tarafından
Bende gittim küçükken camiye köy camisine ilk kuranımıda orda ögrendim 
(2,334 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
tarafından
Ahh ahh once yaz gunduz kurslari bilmem kac sene sonra yatili yaz kurslari yine oyle sonra 2 sene medrese egitimi bi yandan kres hocaligi simdi bombosum krndimr faydam yok bende kuranim oyle tecvidleri uyguluyorum ama hagisi hangisiydi hatirlamiyorum :) mizrakliyi bitirsem karabas tecvidine gececem de dunya telasi iste hepimiz ***** dosek hastayiz bu ah cik verimsiz gecti maalesef hatimi de biteemedim mizrakliyi da ezberleneceklerim vardi kaldi kafami kaldiramiyorum 

Gorev tamam ♥️
(2,334 puan) tarafından
Ya ne güzel maşallah nasibini almışsın çoğu yerden Allah şifa versin inşallah❤
0 oy
(689 puan) tarafından
Hiç olmaz ya sen söyleyince gözümün önüne geldi o günler keşke yeniden yasayabilsem :( okudum ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsun 
(2,334 puan) tarafından
Çok gğzeldi o günler :(((
0 oy
tarafından

Giderdim ama o hocayı Allaha havale ediyorum sürekli kafamiza vura vura öğretmeye çalışıyordu o yüzden hiç bir şey öğrenemedim üzülmekten :'( 

(2,334 puan) tarafından
Of ya akıllarda güzel yer edinmek varken neden bu :'(
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Cengiz hocam süleyman hocam vardi her yaz camiye giderdim kuranı kerimide tüm sûreleride onların sayesinde ögrendim Rabbim razi olsun onlardan 
(2,334 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(16,446 puan) tarafından

Evet çok güzeldi heyecanla giderdik hatta :)

(2,334 puan) tarafından
Ayn yaa çok güzeldi yok o eski heyecan kimse gitmiyor artık resmen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 62 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,334 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 94 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,334 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 91 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,334 puan) tarafından soruldu