0 oy
46 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından
Arkadaşlar Dr rahim filmi cektirmen gerekli diyor çok acıyor diyorlar korkuyorum yaptıranlar deneyimini açıklar mi

1 cevap

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Hiç korkma çok kısa sürüyor ve sanki karnına gaz birikmiş baskı uygulanıyor gaz çıkaracak gibi hissediyorsun o kadar.Git çektir asla sıkma kendini ,kasilmazsan tam olarak dediğim gibi. 
(140 puan) tarafından
Anladım ben özelde çektirip anestezi alırım diye düşünüyorum
(4,173 puan) tarafından
Özelde çektirdim ben Dr ile anestezili diye konuştuk( Dr tanıyorum) ne gerek var anesteziye dedi hamile kalmak istiyorsun anestezi istiyorsun dedi bana korktum ikna etti beni kendimi sıktım aletleri görünce sıkmiyorum dedim bacağımı tuttu nasıl sıkmiyorsun dedi o an fark ettim kas katı olmuşum :) kendimi gevşek bıraktım ve gerçekten acımıyor haberin olsun bizzat senin korkularınin  aynısı ile gittim.
Pop smear testi yaptırdın mı hiç çok benziyor
 Bu arada filmden 2 ay sonra hamile kaldım ben..
(140 puan) tarafından
Öyleyse paramı boşuna vermim 10 bin az degil
(4,173 puan) tarafından
Pop smear testi birazda daha içerden yapılıyor hani bir alet takıyor yaptirdiysan aynı aleti takıyorlar sivi veriyorlar
(140 puan) tarafından
Ben kanser tarama testine girdim bayıldım çok kötü oldum parça aldılar onun gibiyse ölürüm canım
(4,173 puan) tarafından
Onu bilmiyorum o testi ama bende çok korkarak girdim başta aciyor sandım Dr beni uyardı ondan sonra fark ettim ki yoğun bir gaz sıkıştırmasi gibi birsey , bana önden yarım zanax verdirdi öyle ikna etti beni anestezi alma boşuna diye
(140 puan) tarafından
Bilmiyorum bu ay çekeceğim adetten sonra bakalım ya özel ya devlet
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 287 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy