+17 oy
1,643 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırlı geceler hanımlar 

Doğumum oldu çok şükür ama bebeğim yoğun bakım da kuvezde doğum anında nefessiz kalmış 

Narkozu biraz fazla vermişler gözlerimi açamıyorum sürekli bir uyku halindeyim kahve içtim ama yok 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 

68 Cevaplar

+5 oy
(3,620 puan) tarafından
Çok merak etmiştik. Çok şükür kavuştun yavruna Rabbim tez vakitte yoğun bakımdan da çıkmasını nasip etsin inşallah. Abisiyle üçünüzün postlarını bekliyoruz sabırsızlıkla. İkinize de şifalar versin mevlam 
-Reklam-
+4 oy
(429 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim,  inşallah bebeğinde yoğun bakımdan çıkar kucağına alırsın şuanda var mı bı sıkıntısı nefessiz kalmış heralde onun dışında sağlığı iyidir inşallah, allahim sana güç kuvvet versin yavruna kavuştursun 
+4 oy
(148 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya çok şükür sağ sağlim atlattiniz ya buda geçer inşallah Allah büyüktür ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 
+4 oy
(13,094 puan) tarafından
Geçmiş olsun bacım yavrun da inşallah hemen gelir yanına 
+3 oy
(7,208 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım. Kavuştun sonunda mis kokuluna ❤️ Rabb'im şifa versin herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.
(51,324 puan) tarafından
buraya yazayim bende. insallah hemen kavusursun bebegine canim Rabbim saglik versin
+3 oy
(688 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun<3

+3 oy
(20,453 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun büşracım 
+3 oy
(510 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebeğini 
+3 oy
(2,544 puan) tarafından
Geçmiş olsun,  sağlıkla büyüt yavrunu, evde bebemle keyif postlarini sabırsızlıkla bekliyorum ❤
+3 oy
(6,941 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah ❤️ 
+3 oy
(4,228 puan) tarafından
Sen hızla toparlanmana bak canım o minnak tam enerji sana dönecek. :) Allahım şifa versin sana da bebişe de. Hayırlı olsun yavrunuz. Sağlıkla sıhhatle büyütün inşAllah
+3 oy
(348 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim anali babali büyütsün inşallah bebiş de iyi olur da evine gidersin saglicakla                                                                                     bugün. Seni çok merak ettim. Kaç kere girdim baktım post açtinmi diye kahveyi bol iç atarsın narkozu 
+3 oy
(743 puan) tarafından
Allahım büyük yazıyı okudum ya çok üzüldüm olsun cıkıcak canım olumlu düşünelim herkez Allahın izniyle buda geçer inanıyorum Allahım analı babalı büyütsün inşAllah canım benim :) 
+3 oy
(130 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda ikinizide iyilestirsin hayırla sağlıkla çıkmayı nasib etsin
+3 oy
(985 puan) tarafından
Rabbım analı babalı büyütsün inşallah canım inşallah yakın zamanda bebegime kavuşursun 
+3 oy
(268 puan) tarafından
Allah bebeğine ve sana şifa versin inşallah 
+2 oy
(7,431 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Çıkar Allahın izniyle 

+2 oy
(12,583 puan) tarafından

geçmiş olsun hayırlı olsun, toparlar bebeğin merak etme. onlar çok güçlü oluyor <3

+2 oy
(111 puan) tarafından
Vallahi sabahtandir girip girip bakıyorum post açtımı diye gözün aydın canım Rabbim Sana bağışlasın evladını en kısa zamanda kavuşursunuz  insallah
+2 oy
(19,483 puan) tarafından
Allah'ım yavrucuga da şifa versin. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah sağlıkla. Arkadaşımın bebeği de ayni şekilde doğumda oksijensiz kalmış. Yaklaşık 10 gün kadar yoğun bakımda kaldı. Şuan 16 aylık gayet sağlıklı bir bebiş. Canını sıkma hiç. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 345 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 815 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 720 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyla1 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 350 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeela (1 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,571 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...