+17 oy
1,644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırlı geceler hanımlar 

Doğumum oldu çok şükür ama bebeğim yoğun bakım da kuvezde doğum anında nefessiz kalmış 

Narkozu biraz fazla vermişler gözlerimi açamıyorum sürekli bir uyku halindeyim kahve içtim ama yok 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 

68 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gözün aydın Rabbim size bağışlasin inşaallah bebeğinizi yakından tanıyormus gibide gün boyu aklimdaydin. Şükür kurtuldun o zordan
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Rabbim biran önce kavuştursun sağ salim evinize dönün inşallah canım ❤️ 
0 oy
(556 puan) tarafından
Gözün aydın canım hayırlısıyla doğumunu yaptın bebişinde Allah ın izniyle tez vakitte toparlanacak sonra gelsin uykusuz geceler pohlu bezler viyak sesler ❣️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün merak etme geçecek bunlarda kucagina almanada az kaldı inşallah:)
0 oy
(436 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah amin ❤️
0 oy
(3,791 puan) tarafından

Gelmiş geçmiş olsun Büşracm inşallah sağ salim kavuşursunuz <3

0 oy
(320 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bebeğinde sende Allahını izniyle çıkarsınız inşallah 
0 oy
(142 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah analı babalı etsin vatana millete hayırlı evlat olsun.
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Allah şifa versin minik kuzuya ❣️
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bebeğinde Allah'ın izniyle çıkıcak kucağına alıcaksın küçük bır savaşcı annesini hiç bırakmadı yine bırakmayacak inşaAllah ♥
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ya MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billah gözün aydın tebrik ediyorum seni rabbim bir an evvel kucağına almayı nasib etsin 
0 oy
(953 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım allahım sağlıcakla kuzunu kucağına almayı nasip etsin sen zoru başardın kuzucukta başarıp çıkacak
0 oy
(361 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah sanada bebeğinede sağlıklı ömürler nasib etsin inşaallah bir an önce bebğine kavuşursun
0 oy
(138 puan) tarafından
Her zorluğun ardından bir ferahlık gelir inşallah bu süreçten sonra ferahlar sağlıkla bebeğini kucağına alıp  güzel günler geçirirsiniz.Rabbim beterinden korusun en kotu günleriniz bunlar olsun inşallah 
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun minik oğlunda yanına gelir bir kaç güne inşallah merak etme atlatır 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
MaşAllah çokta güzel gözüküyorsun. Tez vakitte 2 yavrunla evden mutlu pozlarınıda göstersin Rabbim ❤️ 
0 oy
(922 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım bebeğini kucağına alırsın inşallah hemencecik
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsjn canim benim olur o kadar cikar tes vakitte pasamizda cok sukur 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm rabbim şifa versin bebeisine 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 345 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 815 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 720 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyla1 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 350 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeela (1 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...