0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Sorum yukarı da adetim e 8 gün kala bir damla kan klozete düştü ve sonra peçete ile sildim başka da kan görmedim ve uygulama ya göre bugün 2 günüm gecikti bu üstüne görme kanı mıyd test yapmalımıyım yoksa bekleyim mi sizin üstüne görme kan miktarı neydi

6 Cevaplar

0 oy
(3,229 puan) tarafından
Canım bir sürü post acmissin
(9 puan) tarafından
Canım hep başlık kopya dedi bende hep basıp durmuşum ☺
(3,229 puan) tarafından
:))))
Bende ilk zamanlar onu çok yapardim :))
(9 puan) tarafından
Acemilik cnm
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Benim bildiğin adet gibi oluyor ilk ay. Öyle damla filan değil. Ama yerleşme kanaması var bir de o daha azdı. Ancak bu tip şeyler bireyseldir herkeste farklı şekillerde olabilir. Ben olsam test yapardım. 2 gün geçmiş zaten.
(9 puan) tarafından
Ya hem test yok şuan evde ve olsa ikinci gebeliğm bu temmuz ayında zaten düşük yaptım korkuyorum şuan da
0 oy
(140 puan) tarafından
Yerleşme kanaması be. Yaşadım 
(9 puan) tarafından
İlk gebeliğm de yaşamadim ama bunda yerleşmr kanaması yaşamiş olabilir miyim
(140 puan) tarafından
Olabilirsin canım
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Yerlesme kanamasi bende 8.hftada cok acik pembe varla yok arası gelmisti 
(9 puan) tarafından
Adetim e 8 gün vardı  bir damla kan geldi ve peçete ye biraz geldi hepsi o iki gün âdet geçti daha olmdm
0 oy
(260 puan) tarafından
Ben ikincide böyle oldum benim adetim 3 gün sürer ana kanama 2 bucuk gün kadar olmuştu 
(9 puan) tarafından
Bnm ki yarım saat bile sürmedi o anlık bir damla kan idi hepsi o
0 oy
(2,543 puan) tarafından
Damla, damla rengide biraz farkli oluyor adetten. Ya kahve rengi yada açık pembe gelebiliyor.  2, 3 gün arada geliyor akıntı gibi..Sanci olmaz, yerleşmeden sonra testte kolaylikla çıkıyor 
(9 puan) tarafından
Devam etmed sadece bir damla idi ve ayıptır söylemesi ondan sonra ki gün ise çok özür dilerim sanki altıma kaçırdı birden iç çamaşırım sırılsıklam oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
0 cevap 12 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sblrmzn02 (9 puan) tarafından soruldu

408,281 soru

12,264,554 cevap

37,423 kullanıcı

Kategoriler

...