0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından

image

image

image

sizce hangisini almalıyım kızlar kızım 13 aylık adım atmıyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(289 puan) tarafından
1. Attığınız istediği zaman bisiklet gibi oluyordu galiba o şekilde kullanmayı çok seviyor cocuklar
-Reklam-
+1 oy
(1,077 puan) tarafından
Ben 1 ve 2 yi aldım hiç işe yaramıyor .zaten çocuğun agirligini tasiyamayip kayıyor boş yere para verme canım benimde kızım 14 aya kadar kendi kendine adım atamiyordu 14 ayda yürüdü .sen bol bol elinden tutup yürüyüş yaptır zaten bunlara tutunsada düşer sen kendin tutmak zorunda kalırsın .vakti gelince yürür acele etme 
+1 oy
(639 puan) tarafından

Ben 1. Attiginizi kullanıyorum bebek için biraz hafif o yüzden kolay suruluyo bircogu ya çok ağır ya da çok hafif olduğu için suremiyo bebekler. Kapanınca birde ilk arabam oluyo öyle de biniyo kızım. Benim kızım biraz toplu ilk aldığımızda çok hızlı ittiriyodu yürümeyi bilmediği için düşüyordu bu tüm ilk adım arabalarında bir sorun ben o yüzden ağırlık astım genelde böyle ağırlık koyunca çok rahat oluyor ben su şişesi koydum boşluğuna kırmızı kapak gozukuyorbfotografta. sizinkide hızlı sürerse bu araya su şişesi giriyor dengeli sürebiliyor böylece. Ben memnun kaldım parasına göre. Kızımda 12.ay da yürüdü şimdi öyle oyuncak olarak hala suruyo. İlk aldığımız zaman akşamları sürmek için ağlıyordu bir saat koridor senin kapı benim geziyoduk çok güzel pekiştirdi hiç yürüyecek gibi değildi. Cesaretlendi bununla

image

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 146 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asiyim (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 210 göst.
11 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 113 göst.

407,870 soru

12,245,066 cevap

37,053 kullanıcı

...