+4 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Misafirlige gideriz babasının kucağından inmez.kayinpederim sanki annesidir diyi.biraz üzülüyorum.sizde yaşadınız mi

33 Cevaplar

+4 oy
(6,941 puan) tarafından
Yaşamak mı bildiğin baskı görüyorum bu evde benim kızım babasına aşık banada düşkündür ama baba dedinmi dk sına satar beni kaç kere baba biz ayrı eve gidelim annem kalsın dedi ohoo daha saysam neler var 
(806 puan) tarafından
Aynen bizde. Şeytan diyo bi de erkek doğur ama  bakıp büyütmesi var işte :)
(6,941 puan) tarafından
Yok bacım ben almayım benide azcık falan seviyo işte bunada şükür ☺️ ay bi kere burayada anlatmıştım hatta elim çekmeceye sıkıştı ah uh kıvranıyorum buz falan koydum geldi bana diyor babamı ara anne çabuk bende sandım beni düşünüyor aradım verdim baba kaşık olan çekmeceye dokunma annemin eli sıkıştı seninde sıkışır dedi sıpam ☺️
(51,324 puan) tarafından
yok tamam babani daha cok sevde lafinla da anneni öldürme be kuzum ☺️☺️☺️
(6,941 puan) tarafından
Ahhh ikboşum ahh çok fena bu kızlar ☺️☺️
(1,611 puan) tarafından
Ay çok fenaymış kalbine kalbine vurmuş
-Reklam-
+3 oy
(11,367 puan) tarafından
Keşke öyle bişey yaşasam allahım yakamı paçamı bıraksalar babacı desinler lütfennn
(99 puan) tarafından
ahhahhahahhaah gerçekten Allah eksikliklerini vermesin ama çok yorucu oluyor
(11,367 puan) tarafından
Aynen canım
+2 oy
(4,173 puan) tarafından

Babayı ozledikleri için anne çalışmayınca anne hep var bakim veren konumunda oluyor bağı asla kopmaz güveni.

Ama baba oyun arkadaşı ve sevgisini çok hissettiği ve az gördüğü konumunda yer aldığı için başka da bir sebebi yok

Tadını çıkar ben eşim gelince vallahi rahatlıyorum babasının tepesinden ayrılmaz wc gidince bile kapısında bekler.

Krizi fırsat olarak gormelisin
+2 oy
(1,948 puan) tarafından
Kızım daha 3 aylık. Banasini gorunce sesli guluyor resmen .bir az kıskanıyor da degilim. İlerde aşiiri düşkün olcak diye korkuyorum
+2 oy
(19,483 puan) tarafından
Kaç yaşında kızın. Benim kız 18 aylık daha. Hiç öyle değil. Keşke küçükken bbalarina biraz buyuunce bize düşkün olsalar. Çünkü sonradan babalarıyla bir olduklari zaman ben sinir oluyorum. En zor zamanlarinda beni bitirip kaymağını babalarına yedirtiyolar. Oğlumda öyle oldu. Bana aşırı duskundu. Şimdi baba da baba 
(19,483 puan) tarafından
Sana sordum ☺️
(285 puan) tarafından
Emziryrum. Yorumların çoğu kız bebekler babasına duskun
(19,483 puan) tarafından
Ya biz az önce eşimle bu konuyu konuştuk da. Bı açıklama bulamadık. Ben de hatta senin bebisten bahsettim. O da 16 aylikmis ama babasına duskunmus diye. Bizim kız neden böyle acaba asssss. Neyse sağolasın
(285 puan) tarafından
Babasi ilgileniyor mu ? Eşim vardiyalı çalıştığı için kızım babasını daha çok özlüyor oda etkisi var
(19,483 puan) tarafından
Doğrudur. İlgilenir babası da. Ama eşimin çalışma saatleri esnek. Günün 5 6 saati en fazla çalışır. Hep gördüğündendir belki
+2 oy
(595 puan) tarafından
Benim kızım babasına aşık beni atar babası heo banada öyle diyorlar babası doğurmuş sanki üzülüyorum bı ara ağlıyordum öyle böyle değil ama neler yapıyordu
+2 oy
(154 puan) tarafından
16 aylık oğlum öyle babası geldi mi beni satar o yokken benim arkamda dolanır babası gelince beni unutur babasınin tepesinden inmez. Hiç şikayetçi değilim az da olsa nefes alıyorum babası geldiğinde. 
+2 oy
(3,456 puan) tarafından

Benim kızım değil oğlum var babasına aşırı aşırı düşkün ben çok şaşırıyorum bu duruma. Yani beni babam doğurdu diyecek kadar düşkün:D

+1 oy
(724 puan) tarafından
Benim kız da 1 yaş babasının fotoğrafıyla geziyoruz yemeği ona bakarak yiyoruz. Akşam zil çalınca çığlık çığlığa kendini yerlere atarak kapıya emekliyo. Şimdi yürümeyi öğrendi düşe düşe gidiyor 3. Dünya savaşı naraları atarak. Bilmiyorum ilerde ne yapacağım. Beni de arar ama babası varken değil :D işin kötüsü babasını da babannesine satıyor. Dünyada en sevdiği kişi sanırım babannesi
(285 puan) tarafından
Fotoğraf iyiymiş:D
(724 puan) tarafından
Evet hepsini buruş buruş etti:D
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
benimki aetik babasini umursamiyo
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Çocukken ben de öyleydim halen de aşırı düşkünüz babamla beni özleyince sesi titriyor bazen, ben de daha dün babamı özledim diye küçük bi kız gibi ağladım :'(

(168 puan) tarafından
Niçin cnm gitmiyorsun
(1,330 puan) tarafından
Off o kadar uzun hikayeyi ama lafın kısası eşim yüzünden şusn gidemiyorum az önce bile gitmeye çalıştım ama gidemedim gidemiyorum
(168 puan) tarafından
Sabret biraz yılbaşını belkı orda geçirirsin başka kardeşlerin varmı
(1,330 puan) tarafından
Üç kardeşim var biri kız.Kız kardeşimi o kadar özledim ki :((
(168 puan) tarafından
Kıyamam yaaa gıdersın sabret senı cok iyi anlıyom benimde gıdemedıgım zamanlar olmuştu sag salim kavuşursun inşallah ailene
0 oy
(858 puan) tarafından

benimkiler en çok dedesini sonra babasını seviyor. dede varken babaya da bakan yok anneye de. beni daha çok sevmeleri gibi bi derdim yok. beni de sevsinler yeter diyorum ;)

0 oy
(15,632 puan) tarafından
Geceleri bile baba diye ağlayarak uyaniyor kizlarim. Bazen iyi oluyor babaları bu ilgiyi çok sevdiği için sürekli çocuklarla ilgileniyor. Anada nefes alacak zaman kaliyor. 
0 oy
(99 puan) tarafından
kızım babasından hiç haz etmez eşim çok istiyor böyle doya doya sarılıp öpmek istiyor izin vermiyor itekliyor hayatında sadece ben varım aşırı aşırı düşkün bana 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Benim kızım resmen aşık ileride babası gibi biriyle evlenmek istiyor 20 aylık oğlum var oda aynı babacı
0 oy
(4,091 puan) tarafından

Kız çocuk nasıl bilmem ama benim ufak oğlanlarda aşırı düşkün babalarına biz yan yana oturunca baba benim kavgası çıkıyor :D

0 oy
(330 puan) tarafından
Evet öyleydi hatta beni bile babasına yaklaştırmıyordu şidmi 4.5 yaşında benim peşimden ayrılmıyor tuvalete gitsem kapıda bekliyo
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Sen yine iyisin benim oğlum öyle bir de diyorlar ki erkek çocuğu anneye düşkün olur hani bize :)
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bence çok şanslısınız, sizin tepenizde dursa hiç nefes alma şansınız olmaz. Benim kızımda babasına aşık, babası gelince gözleri parlar anında. Ama benim çok hoşuma gidiyor bazende işime geliyor. Mesela sabahları erken uyanır ama hemen babasını uyandırır bu sayede bende biraz daha uyurum. Bir yere gidince eşim peşinde koşar. Benim çok hoşuma gidiyor. Çünkü anne ve çocuğun bir ömür bağı hiç kopmayacak düzeyde. Ama babayla bağ oluşturmak daha zor. 
0 oy
(3,393 puan) tarafından
3 yaşında kızım babacı iki yaşından beri öyle. Ikinci kızım 6 aylık bakalım o ne olacak:))

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 443 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
42 cevap 1,287 göst.
0 oy
12 cevap 284 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anneyim&& (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 534 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu