0 oy
47 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (438 puan) tarafından
Hanımlar oğlumu sünnet ettireceğim 4.5 aylıkken ama dikişli mi klips mi daha iyi yaptıranlar yorum yapabilir mi 1 ay sonra sünnet olacak her hastane farklı yapıyor sanırım 

4 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Bende bekliyim
-Reklam-
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Biz dikişli yaptırdık 2 doktorda dikişliyi önermişti. Sıkıntı çıkmadı çok şükür
(438 puan) tarafından
Ne zaman yaptirdiniz fiyati ne kadardı peki
(3,620 puan) tarafından
4 sene önce yaptırdık
(438 puan) tarafından
Oo çok olmuş sizinki:)
0 oy
(1,497 puan) tarafından
2 sini de denemiş bir anne olarak dikişli hem çocuğun rahatı için hemde kolaylığı için klipsli yaptırırsanız 3 gün boyunca p.pisinde bir aletle dolaşacak bu ona acı veriyor ama dikişli de ilk çişten sonra geçiyor
(438 puan) tarafından
Ben ilk oglumu dikişli yaptırdım rahattı ama klips bilmiyordum o zaman şimdi çok duyuyorum da o zaman dikişli yine en iyisi
(1,497 puan) tarafından
Aynen öyle en güzeli en rahatı çocuk için hatta burda bir arkadaş daha sormuştu dikişli demiştim doktorları klipsliye ikna etmişti ve sıkıntı yaşamışlardı bizde büyük oğlumda klipsten dolayı çok zorlandık 3 gün uyumadı ağrıdan diğeri dikişli yaptırdım ilk çişten sonra normal devam etti birde eriyen dikişti
(438 puan) tarafından
Bende öyle yaptırayım o zaman teşekkürler cevap verdiğin için :)
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bende doğumdan sonra bebeğimi sünnet etirecem sordum da çoğu dikişli diyor bizde dikişli yaptiracaz
(438 puan) tarafından
Bizde öyle yaptırırız o zaman herkes dikişli demiş bebekken yaptırmak daha kolay hemen iyileşiyor
(1,970 puan) tarafından
Evt kuzenim 2 aylıkken oglunu yaptirdi bir tanesi de 40 çıktığı gibi yaptı çabuk iyileşti ama eş ailesinde hepsi 5/6 yaşlarda yaptırdı hep elledikleri için geç iyileşti enfeksiyon kapan bile oldu en mantıklısı bebeken yapmak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 158 göst.
0 oy
5 cevap 61 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asena 28 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.

408,338 soru

12,267,597 cevap