+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Sabahları kahvaltı hazırlamak düşünmek tam bir işkence gibi geliyor. Akşam yemeği de öyle her şeyi yemeyen 4 yaş oğlum var ve her günüm böyle düşünmekle geçiyor.

Şu an krep yaptım içine çikolata sürdüm istemiyor bir de dönüp dolanıp aynı şeyleri yapıyorum belki de ondan sıkılıyor bilmiyorum. 

Var mı güzel tarifleriniz çocuklarınızın severek yediği?

Yumurtayı hiç sevdiremedim asla yemiyor. Çok şey denedim olmadı. Peynirden de nefret eder. 

3 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından
Kahvaltıda kızım pankek çok seviyor oglum şükür yemek seçmiyor akşamları da köfte patates makarna çeşitleri hamur işleri seviyırlar çocuğunuzu gözlemleyin neleri seviyor yada kendisine sorun ben öyle yapıyorum örn. Çorba mı istersin yoksa makarna mı gibi 
(208 puan) tarafından
Pankek 2 gün önce yaptım zaten hep aynı şeyleri yapıyorum krep pankek patates kızartması karışık tost bazen babası simit açma falan getiriyor onu yiyor bu kadar. Keşke yumurtayı yese rafadan ya da haşlama şeklinde daha kolaydı işim
-Reklam-
0 oy
(7,711 puan) tarafından
Bende de yemeyen bir uşak var canı ne isterse onu yapıyorum vallahi kahvaltı da akşam yemeği de hepsini ona sorup menüyü çıkarıyorum ☺
(208 puan) tarafından
Soruyorum bişey yemiycem diyo hep böyle off
(7,711 puan) tarafından
Benimki de aynı ama ben ona sen yemek yemezsen büyüyemezsin büyüyemezsen de okula gidemezsin diyorum hemen kararını değiştiriyor ☺
(208 puan) tarafından
O bizde sökmüyor pek kafasının dikine gidiyo
(7,711 puan) tarafından
O da zor yaa Rabbım kolaylık versin
(208 puan) tarafından
Amin bütün annelere inşallah kuzum
0 oy
(639 puan) tarafından
Yumurtayı tarhanali irmikli sebzeli domatesli denediniz mi benim kızımda sevmiyordu böyle yiyor. Avokado labne falanda sürebilirsiniz ekmeğe. Ben birde muhallebi şeklinde veriyorum muz irmik yumurta sarısı pekmez tahin, tadı güzel oluyor yumurta belli bile değil içinde. Tatlı olduğu için reddetmiyor çocuklarda. Bazen zeytin ezmesi yapıyorum bazen domates biber kavuruyorum, peyniri sevmiyorsa bu tel peynirler var tadı çok hafif. Onları genelde tüm çocuklar seviyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 264 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
8 cevap 182 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 213 göst.
9 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu