0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (1,783 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anlık alalım 

6 Cevaplar

+2 oy
(22,049 puan) tarafından

...

imageoonce hastaneye sonra Siirt'te gidecez :(yolculuk 

-Reklam-
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Erkeklerde olabiliyor canım, postu da neden açtığını tahmin ediyorum az çok:) sadece anneler bile olsa burada çok sayıda üye var kimseyi tanımıyoruz şahsen açık fotoğrafımı sadece bayanlar var diye yine atmazdim 
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Ne ararsan var. 
0 oy
tarafından
Canim burasi googlede cikan bi site sohbet yazsan bile cikiyo play store de yaz sohbet burasi cikiyo bu durum ve erkeklerin pis zihniyetini birlestir sen hesapla kadin ismiyle hesap acip takiliyolar genelde tatmin olma acamli cogunluk cinsel icerikli paylasin yapiliyo 
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Sapıklar  (kadın erkek fark etmez )

Ara formlar (cinsiyet konusunda )

Babalar 

Anneler 

Erkekler 

Kadınlar 

Gençler Yetişkinler  Vs den olusuyoruz her sitede olduğu gibi :)

(4,173 puan) tarafından
Anlık mi ne zaman değişti bu post :)
(2,261 puan) tarafından
ne vardı kız postta
(4,173 puan) tarafından
Sitede erkek üyeler var mi minvalinde bir şeydi  :)
(1,948 puan) tarafından
Bende kendi fotosunu başı acik paylasti sanmistim
(3,893 puan) tarafından
Öyle idi sanırım bende diyom post nereye gitti birden bire, ama cidden buraya güven olmuyor wp olsa iyiydi ama geçenlerde biri Google'den birinin fotosunu gösterdi bak buraya düşmüş diye bende çekindim atmadım foto falan valla  :(
(1,783 puan) tarafından
Onunda paylasdim 10 dj içinde sildim erkeklerde olabilir dediler onuda degistirdim beceremiyorumpek ama  şükür silebildim
(1,783 puan) tarafından
Yasemin yirumunu gordum bakdim gelenler var 6 ek sürmüştür enfazla  silmeye ugrasdim şükür giddi. realist düşünürsek doğru silmem iyi oldu merak edmisdi birkaç kişi ısrar edmisdi..
(4,173 puan) tarafından
Aaa onu görmedim ben ikinci kisima denk gelmişim :)
Posta takla attırmissin resmen
(1,948 puan) tarafından
Ahaaha. Beceremiyom diyon da 1 postun icinde 3 post acmişsin resmen. Beyin devrelerimi yaktın
(3,893 puan) tarafından
1996 Anne iyi yapmışsın tabi anlıyorum merak edenler çok beni de merak edenler oldu at at diye bir an atim mi dedim ama sonra aklıma geldi buraya bazen erkekler de girebiliyor çekindim atmadım
(1,783 puan) tarafından
Bu kadar becerebildim tüm tuşlara basarak :) napayım yani
(1,783 puan) tarafından
Aycanın annesi posta takla artırmış derken beni gülümsettin:)evet tüm tuşlara basarak olayı kurtarmayı başardım sanırım :D
(3,893 puan) tarafından
Sjsjsjsjsj
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Kız direk poatu gizle. Göz işaretine basss
(1,783 puan) tarafından
Sildim direk onu 10 dk içinde şükür becerebildim...bunun bi zarari yok kalabilir :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 441 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,004 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...