Selamünaleyküm hayırlı sabahlar bu nasıl vicdansızlıktır adlı başlığımda ki postumu önce Okuyun ona göre cevap verin buraya uzun uzun yazmayacağım. Yaptığı tüm hatalara rağmen biz yine abla olarak enişte olarak maddi manevi destekte bulunduk ama yani yaptığı hata affedilebilir bir şey değil bilerek veya bilmeyerek bu durumdan dolayı askere gittiği süre zarfında hiçbir şekilde arayıp sormadık o da anneme mesaj atmış o kızlarına söyle ben askerden geldikten sonra kesinlikle yanıma gelmesinler onlar eve gelirse ben evi terk ederim benim için sadece yeğenlerim var askerde o kadar zorluk çektim ne paran var mı ne bir şeye ihtiyacın var mı diye ne eniştelerim ne de ablalarım aradıbugün de askerden döndü biz anneme göz aydınlığı için aradık eşim de gardaşa ver de göz aydınlığı vereyim dedi telefona gelmedi eşime yaptığı sizce de terbiyesizlik değil mi ???
Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15619227/bu-nasil-vicdansizliktir
Yaptığı terbiyesizlik değil kendi terbiyesiz çünkü siz ne bekliyorsunuz ondan para verdiniz diye saygımı duysun istiyorsunuz boş beklenti o vermek zodundaymissiniz gibi bakıyor.Once kendi hatalarının bedelini ödesin elini taşın altına koymayı öğrensin düzelir kendi gelir size,salın gitsin.
1,486,737 soru
24,305,746 cevap
344,377 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın