0 oy
48 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (779 puan) tarafından
Oğlum baba mama al gelden başka kelimesi yok. Topu getir diyorum anlamiyo. Bunu babana ver desem anlamiyo. Elindeki oyuncağı ver diyince veriyo sadece. Hayır yapama diyincede kaciyo gülüp yani anliyo onuda. Kızım 15 aylıkken hadi dışarı çıkıyoruz ayakkabı giy demişim ayakkabısını almiş anliyodu baya. P yüzden oğlum farklı geldi. Diger davranışları normal göz temasi iyi. Başka çocukları görünce sevinip cagiriyo onları ama komut almamasida normal mi acaba kaç yaşa kadar aliyo olması gerekir 

4 Cevaplar

0 oy
(15,632 puan) tarafından
Canim tam bilmiyorum ama ben 15 aylikken doktora götürmüştüm doktor o zaman komut verdi ve aliyor komutları gayet iyi demişti. Sen yinede bi doktora git. İçinde şüphe kalmasın. 
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Tam 17aylik oglum komut aliyor canm bisi dediginzde yapiyor.sununanneye babaya ablaya gotur ver dedigmzde yapiyor.isterswn bi doktra gotur derim.
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Kızımda yeni bugün 18 aylık oldu desem topu getir getirir kumandayı istersen getirir yani ne desem anlar cnm  
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Benim oğlan da 16 aylık olmak üzere. Bitti, al ve mam diyor sadece. Mam su demek. Ama söylediğim şeyleri yapıyor. Kapıyı kapat derim kapatır, hadi dışarı çıkalım der montunu gösterir, su getir derim getirir genelde anlıyor dediklerimi. Ama konuşmuyor. Sadece istediği şeyleri işaret ederek gösteriyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
9 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ela1992 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
9 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ela1992 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...