Açıkçası okuduğum dönem için değil de sonrasında, pandemiden sonra özellikle bu borç babam için inan bir haftalık harçlık gibi birseydi. İşleri gayet yolunda ve iyiydi zaten o hengamede bana kendi ödeyeceğini söyleyip erteledi. Şu an için de durumu gayet iyi Allah daha çok versin. Bir emekli maaşıyla kapatabileceği bir borç ki ben de onun evladıyım. Evlendigimden beri ki o kadar varlığına ve parasına rağmen bir gün bana bir ihtiyacin var mı demedi. Depremi Hatay'da yaşadım ben hamile ve kucağımda bir yaşında oğlumla İstanbul'a gittim kaynımın yanına babam beni görmeye gelip 500 lira koydu cebime. Onca parasına malına mülküne rağmen. Beni görmeye geldiğini sanmıştım ama babam her zamanki gibi hem ziyaret hem ticaret için gelmişti İstanbul'a. Bir hafta içinde iki araba alıp sattı ve iyi de kar yaptı. Yani sorumun amacı aslında biraz belli. Ben de evladıyım sonuçta ve beni okutmaya zorlayan evlenmeye zorlayan ben yaparım deyip yapmayan o. Eşim zaten öder hiç bu konuda mırın kırın etmez. 13 trilyonluk arsayı satmaya çalışan, dükkan, inşaat sahibi bir babam var ama bugün desem ki şu borcu ne yapalım benim kendi şahsi borçlarım var yapamam der. Ne olduğunu da biliyorum ama yine de bir sorayım dedim