+2 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,084 puan) tarafından
Hanımlar 3 yıldır Vip Ahmet mop kullanıyordum 2 kere sapı kırıldı kovasında da kırılan yeri oldu benimde payım vardır tabiki çok haşin kullanmış olabilirim :) şimdi değiştirmek istiyorum parex kirli temiz suyu ayrı olanlar var ya ondan istiyorum aslında ama başka önerilere de açığım yada kullanan memnun olan olmayan var mı? Duvarlarıda siliyorum ben vip ahmet mopla yeni alacağımlada silmek istiyorum 

7 Cevaplar

+3 oy
(147 puan) tarafından
En iyisi elle silmek Canım malesef banada mop dayanmıyor hunharca kullanıyorum bı tane aldım kovaya su yapıyorum bezlerini kendim sıkıp takıyorum o çok güzel temizliyor elle temizlenmiş gibi gerçekten:)))
(1,084 puan) tarafından
Elle en iyiside mopla bile zor yapıyorum elle hiç yapmam heralde :D silvadan bahsediyorsun heralde canım onu ablamda kullandı yıllarca ama belli bir yerde oda bunaltıyor yıka tak yıka tak :) ama gerçekten temiz yapıyordu bacım
(147 puan) tarafından
İşte Zor kismi da o zaten yika tak falan o yüzden bu sürü yedek bez aldım tek seferde bütün evi bitiriyorum sürekli elimi deterjana sokmuyorum canım  valla bunu kullandiktan sonra alnadimki benim yerler tertemiz çünkü yere çok iyi yapışıyor ve aşırı kir çıkıyor yorulmama degiyor yani:)))
(1,084 puan) tarafından
Biliyorum bacım ama ben o kadar yapamam yani ürün güzel biliyorum ama bana zor gelir hele şimdi 2.bebişte yolda hiç yapamam :Dteşekkür ederim tavsiyen için ❤️
(147 puan) tarafından
Rica ederim canım 40+1 haftalık hamileyim şuan yinede yapmaya çalışıyorum bı tarafimdan terler akıyor tabi oda ayrı mesele:)))
(1,084 puan) tarafından
Kolay gelsin canım :)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
-Reklam-
+2 oy
(127,754 puan) tarafından
nasilsin hayatim ❤️
(1,084 puan) tarafından
İyiym sen nasılsın ❤️ :)
iyim bende❤️
(1,084 puan) tarafından
Varmı tavsiye edebileceğin bir mop canım :)
yok bacim ben diz cokup bezle silmeyi seviyom☺️
(1,084 puan) tarafından
Valla en güzeli canım ama ben erken mi çöktüm bilmiyorum ama yapamıyorum yada rahata alıştım heralde :)))
+1 oy
(750 puan) tarafından
Bende parex kirli suyu ayirani istiyordum ama nasip olmadı alamadım valla, benim viledada beni boşadı daha ugrasiyoz bakalım sjsjsj
(1,084 puan) tarafından
Olur canım yazarım bende link istedim teyzemden misafirleri varmış müsait olunca atacak bende kararsız kaldım o yüzden aldığı satıcıdan almak istedim
(750 puan) tarafından
12345ebe sen aldığın linki atarsmısın?

Hello1234 teyzen link atınca paylaşır mısın sende ?
(1,084 puan) tarafından
Paylaşırım canım
(960 puan) tarafından
(1,084 puan) tarafından
+1 oy
(858 puan) tarafından
Silva mop der susarım
(1,084 puan) tarafından
Evet güzel ama ikide bir tak çıkar yorar beni:( ama çok temiz yaptığını biliyorum
(858 puan) tarafından
Evet çok temiz yapıyor
(1,084 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım ama o kadar vaktim olmuyor temizlerken maalesef :(
+1 oy
(839 puan) tarafından
İlbay's ın mopunu kullanıyorum çok memnunum. Duvar silmek için birebir. Ucuna cam bezlerini takıp cam balkon camlarını tıkır tıkır 10 dk da siliyorum. Sapı kullanışlı. Bir sürü kişi birlikte aldık herkes memnun 
(839 puan) tarafından
Ahh anladım. Kovalı olarak vileda turbo pedallı öneririm. İlla mop olsun istiyorsan bilmiyorum tabi. Ben mopu sadece duvarlarda ve cam balkonda kullanıyorum
(1,084 puan) tarafından
Yok canım yani mop olması çok önemli değil ne diyeceğimi bilemedim o yüzden öyle yazdım kovalı istiyorum yoksa:)) ❤️
(839 puan) tarafından
Ben eskiden düz vileda kullanıyordum kendin çevir eğil kalk zor oluyodu. O yüzden pedallı aldım çok rahat ettim.
(1,084 puan) tarafından
Parex wondero da pedallı heralde bende ondan düşünüyorum canım
(839 puan) tarafından
Anladım peki bakalım
+1 oy
(13,525 puan) tarafından
Ben spreyli mop kullanıyorum valla o kovasini koyacak yerim de yok o yüzden çok iyi oluyor 4 bezi var değiştir değişir kullan at makineye çok iyi oluyor
(1,084 puan) tarafından
Onu eksra bi dökülürse diye almayı planlıyorum canım kullanışlı oluyır bencede kolayda
(13,525 puan) tarafından
Anladım canım ben en kötü 2 güne 1 sildigimden çok sorun olmuyor  :)
(1,084 puan) tarafından
Benim oğlan bırakmıyor bu ara gündüz uykusunuda bırakıyor gibi o yüzden yatınca yapma şansımda bitti gibi o yüzden 3 4 günü buluyor :)
+1 oy
(165 puan) tarafından
Buharlı mop var memnunum
(1,084 puan) tarafından
Karcher mi
(165 puan) tarafından
Yok ya sadece mop benimki thomax diye bir marka trendyoldan araştır ben çok memnunum
(1,084 puan) tarafından
Tamam canım bakacağım teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
26 Aralık 2024 Aile kategorisinde est16 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.

408,037 soru