0 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar bır yaşında bebegım var ıkıncıyı haftaya doguracam annemle eşim konuşmuyor eşim anneme her nefret besleyen biri bir nedem de yok sevemedı. Neyse işte gurbetteyız bebekle hastaneye git gel zor oluyor. 5 6 gunum kaldı uç güne nstye gırıyorum annesi önce ben gelemem doğuma dedı başka planı varmış neyse bızde ıhtıyacımız var sana dedık erteledı. Ondan sonra kızına gıttı bır ay kaldı tekrar evine dondu esımde dırek buraya gel dedı. Yok ıslerım var dedı. Pazartesı doğum dedıler önce perşembe gelecem dedı esımı aradı cumartesi bınecem dedı sonra ıkı saat felan geçti bana dıyor kı pazar gelecem pazar bınıp pztsı orda olacam bilet yokmuş.

Bende esıme dedım kı annen heralde pek uygun değil mırın kırın edıyor ben anneme dıeyeyım o gelsın kovarım dedı bana sen öyle bir şey yaparsan dedı. 

Bana kufurler savurdu yüzüme tukurdu annesi ıcın adam vuracak kadar gozlerı kara sız olsanız napardınız

23 Cevaplar

+13 oy
(5,494 puan) tarafından
Siz olsanız ne yaparsınız diye sorarsanız herkes kendi yaşam tarzına göre cevap verir. Sonra canınız iki kat daha sıkılır. Sen eşinden ayrılıp çocuklarına bakabilme potansiyeline sahip misin? Eğer böyle bir potansiyele sahipsen ona iyi bir ders ver, ailenin yanına git ve orada doğum yap. Eşinden ayrılma durumun yoksa. Annesi ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin sen kötü yorum yapma. Yani velhasıl kelam kardeşim ya o deveyi güt ya da o diyarı terket. 
(884 puan) tarafından
Aradığım yorum+++
(125 puan) tarafından
Evı terket gıt deselerde yapamıyorum arkamda duran kımse yok çünkü
(5,494 puan) tarafından
Anasının babasının adam edemediğini adam etmeye çalışma. Çalışırsan hem sözlü hem de fiziki şiddet görürsün. Bazı şeylere susmak çok zor ama sus ve görme. Kendini yer bitirirsin anı günü mahvedersin kendine. Ve lütfen bu öküze bir çocuk daha verme. Senin kocandan iyi bir evlat olur başka da bir halt olmaz malesef.
(3,315 puan) tarafından
Yorumun alnı varmış öptüm gidiyorum
(125 puan) tarafından
Hayattaki tek gayesi hayırlı evlat olmak zaten siz valla nasıl cozdunuz bunu
-Reklam-
+2 oy
(793 puan) tarafından
Götüne tekmeyi basarım . 
+2 oy
(2,042 puan) tarafından
Es.corta gidiyorum diyen eşten hemen ayrilirdim canim. Tabi senin hayatin bilenem ama boyle karar en guzeli
(125 puan) tarafından
Doğmamış çocuk var dıye katlanıyorum işte
(2,042 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun canım
+1 oy
(19,498 puan) tarafından
Bu adamdan bı cacık olmaz 
0 oy
(50 puan) tarafından
annen ile esin arasinda  ne gecti canim
0 oy
(287 puan) tarafından
Kendi annesini kabul ediyor.ama benim annemi kabul etmeyen esi istemezdim canım.senin durumun da zor tabi senin annen eşine ne yaptı bu kadar nefret ediyor
(125 puan) tarafından
Kız hıcbır şey vallahı anneme anne demek bıle annesıne ıhanetmıs gıbı gelıyor
(952 puan) tarafından
Sende onun anasına teyze de
0 oy
(779 puan) tarafından
Annen bişey yapmadığı halde bu hereketleri yapıyorsa suç sendedir. Sen ona bu saygisizliga izin vermişsin. Sen k benim annem mecbursun ona saygı göstermeyi diyip anneni cagiracaktin. Zaten bence anne kalmalı kaynana ne alaka doğumda insan annesiyle rahat eder
(779 puan) tarafından
Anladım cnm Allah yardımcın olsun. Diğer postlarinada baktimda eşin baya problemli gozukuyo. Boşanmakta zor iki çocukla Allah eşine hidayet versin.
(779 puan) tarafından
Daha çocuğun 6 aylıkken ayrilacam deyip ayrilamamişsin büyük ihtimalle ailen arkanda değil keşke ikinciye hamile kalmasaymişsin en azinda tek çocuk biraz buyugunce sende ise fln girer yolunu bulurdun
(125 puan) tarafından
Tek sorun o zaten aılem arkamda değil
(779 puan) tarafından
Arkanda değilse zaten gelmesinde zor gününde. Bence ailen arkanda değil diye eşinin bu rahatlığı asla ondan kopamayacagini duşunuyo. Ama şu an ayrılmanin kavga etmenin de zamani degil. Zaten annen gelmek istemiyomuş kaynananda bilet bulamamiş pazartesi gelecem demiş. Bence oluruna bırak. Eşinin yaptığı çok yanliş evet ama annendede suç evlendirdikten sonra annelik bitiyomuymuş. Ben olsam annemlede iletişimi keserdim. Yanlış evlilik yapınca hayatinin zindan olması gerekmiyo sonuçta
(125 puan) tarafından
Valla öyle nefret edıyorum öyle sevmıyprum kı ölse diye dua ediyorum öyle de güzel kopardım ondan kı yeter kı ayrılabılme gücüm olsaydı ondan Allah biliyor bır kapı açsa bana beş dk yanında durmazdım ıgrenıyorum annem konusunda çok haklısın
0 oy
(3,932 puan) tarafından

Aileme saygısı olmayanın benimde ne ona ne ailesine saygım olmaz tipe gel yaa sende yüzüne tükürseydin saygısız diye :angry:

(3,932 puan) tarafından
Bundan emin misin
(125 puan) tarafından
Yapacak başka bır şey olsa elımden bir şey gelse ypıcam da
(3,932 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim eşinin kalbine merhamet versin
(125 puan) tarafından
Mesela şu an bır yasındakı bebeğimle bır de 38 haftalık hamıleyım cebellesıyorum o da dısarlarda kımsem  de yok iyice kotu hissediyorum
(3,932 puan) tarafından
Rabbim seni ve iki evladını korusun inşallah :(
0 oy
(833 puan) tarafından
çok zor bir durum Allah yardımcın olsun bu süreco kolay atlatmayı nasip etsin canım
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Sen kim kpeksin bnm anamı kovacan 
(125 puan) tarafından
O yüzden kavga ettim
0 oy
(882 puan) tarafından
benim evime benim annemi almasaydı ben boşanırdım net. aile kırmızı çizgidir. sen onun ailesine saygı gösteriyorsan aynısını yapmak zorunda. sevmeyebilir ama saygıda kusur edemez. ne olursa olsun büyüğü ve artık onun da annesi sıfatında. şu durumunda seni kışkırtmak gibi olacak ama şu zor gününde sana yardım etmek isteyen anneni kabul etmemesi vicdansızlıktan başka bişey değil. benim kaynanam olsa burnumun dibinden ayrılmazdı o durumda. seninki kırk nazla geliyor baksana
(882 puan) tarafından
valla bir kadının ailesi her zaman arkasında olmalı. ben aynı durumu yaşayacak kadar uca  gelseydim ailem gelir beni olduğum yerden alır memlekete götürürdü orada doğurur kocama da kendine gelmiyorsan ben burada kalıyorum diye rest çekerdim. ama muhtemelen senin bunu yapabilecek imkanın yok çünkü eğer olsaydı kocan böyle rahat tehditler savuramazdı. adam senin muhtaçlığını kullanıyor. eziyetini de sana yapıyor
(125 puan) tarafından
Evet demım annemle konuştum mesela hala kalkmış bana doğmamış çocuğu bahane edıyor yok küçük yok bilmem ne
(882 puan) tarafından
ailen böyle mutluysa sen de kocanla mutluysan o zaman ses etmicen herşey olacağına varacak. yapacak bişey yok çünkü. benim ailem de ben de böyle bi duruma katlanamazdık
(125 puan) tarafından
Evet çok mutluyum ya o yüzden yazdım
(882 puan) tarafından
herkesin aile dinamiği farklı tabi. çok mutluysan ve belli ki ailen de memnun bu durumdan. o zaman ses etmeyeceksin kaynanan da muhtemelen son dakika gelecek iyi kötü sallana yuvarlana zor günleri geçirip sonra çocuklarına kendin bakacaksın. yani senin aile yapın için sanırım en iyi yol bu
0 oy
(953 puan) tarafından
Benim eşimde kendi annesinin kalmasını istedi bende hayır kendi annem kalsın daha rahat ederim sezaryanım dedim acil doğuma gittik anneme haber veremedim doğumdan çıkı çıkmaz annnemi aradım annem geldi eşim biraz kızdı ama annemle rahat ettiğim için  öylede oldu 
(17,915 puan) tarafından
Böyle bir durum bizde yaşadık onun annesi gelmesin demediler ama çocuğa biz bakamıyor muyuz neden annesini çağırıyor tarzı bir tavrı vardı kaynanamın bende dedim çocuğa ben kendim bakarım sizde bakarsınız annemi ben bana bakması için çağırıyorum çocuk doğuruyorum ve doğumdan korkuyorum diye annemi yanıma İstiyorum demiştim öyle de oldu
(952 puan) tarafından
En iyisini yapmişin kendi rahatını düşünmüş yeni doğum yapmış kadının yanında kaynananın ne işi var illa sütten kestirecekler
0 oy
(739 puan) tarafından
Senin eşin geçenlerde sana sinirlenip başka kadınlara gidecem diyen değil miydi ? Adam mı o ? Yanımda kö.pek diye bile gezdirmem kaldırmayın şunların biyerlerni bide lütfeder gibi baba oluyorlar 
(125 puan) tarafından
Evet o pislık adam
(739 puan) tarafından
Vur tekmeyi gitsin bunla ömür geçmez kendine yazık etme çocuklarını da bu ortamda büyütme kadın olarak sana verebileceğim tek tavsiyem bu
(125 puan) tarafından
Aılem katlan dıyor başka napabılırım
(739 puan) tarafından
Ailen görmüyor mu nasıl eziyet çektiğini nasıl rahat uyuyabiliyorlar
(125 puan) tarafından
Dokunmayan yılan bın yaşasın bazen diyorum onlar ıcın kavgaya bıle değmez de
0 oy
(4,254 puan) tarafından
Ortada bi sebep yokken keyfi kustuyse onun anasiyla gorusmem, evime almam konusmam da. He bi durum olur gorusmez kuserler o zaman hakliligina gore esime anlayis gosteririm ama bu durumda asla. Cozum ayrilmak degil kendini esinle esit konuma getirmek. O annenle cani istemiyo diye gorusmuyosa sende gorusmeyeceksin.
(125 puan) tarafından
Öyle biri değil kı cahıl bencıl biri
(4,254 puan) tarafından
Banane bencilse bende bencil olurum yani bu boyledir bana gore.
(125 puan) tarafından
Dıyorum ya boşanacam dıyor bende boşanamıyorum
0 oy
(1,617 puan) tarafından
İşleri yoluna koyana kadar sabret tamam da. Ben şu yüze tükürme olayına takıldım. Bir daha ona dokunanilecek misin bir daha yüzüne gülebilecek misin? Çocuklarına odaklan şimdilik, yapacağın bir şey yoksa. O adamı da yanına yaklaştırma tekrar hamile kalma 
(125 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum çocuklar 3 yaşına gelene kadar sabret dıyorum kreş durumu falan olur çalışma ımkanım olur dıye
(1,617 puan) tarafından
Yaşın küçüktür daha 3 yıl dayanılır bisey değil ben 13 yılı doldurmuşken bu kararı alıyorum şimdiye kadar katlanma durumunda kaç yıl geçirdim
(125 puan) tarafından
Ayrılma kararı mı aldınız
(1,617 puan) tarafından
Öyle inş bir maraz çıkmaz yoluna koyarım. Şu an sessiz bekleyişteyim kış geçsin birkaç ay çalışıp ev tutacak kadar para biriktirmem lazım. Aslında tam olarak ne zaman nasıl başlamam konusunda karar veremedim.  Bizde büyük kavgalar yok sıfır iletişim halindeyiz
(125 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin? Severek mi evlendim görücü  usulü mü? Ailen evlenme kararına zamanında ne dedi? Sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında?
(125 puan) tarafından
4 yıllık severek evlendık aılem de okumuş karşılamıştı ıkımızde 28
(2,055 puan) tarafından
Senin hatan eşinin her şeyine evet deyip arka arkaya çocuk yapman sonuçta basından beri anneni sevmiyormuş bu adamın neyine güvendin. Eşinin zaten haklı tarafı yok. Bebeklerin daha çok küçük boşansan arkanda duracak kimse yok çalışmazsinda. Çocuklar büyüyene kadar en azından kreş yaşına gelene kadar susup görmezden geleceksin. Bir de mezuniyetini bilmiyorum ama elinden geldiğince kpss ye çalış ve atanmaya bak. Sonra çocuklarınla ve kendine yeni hayat. Ne ailene ne de o adama eyvallah etme.
(125 puan) tarafından
Çok haklısın
0 oy
(17,246 puan) tarafından
Benim annemi eve kabul etmeyecek üstüne küfürler edip yüzüme tükürecek adamı ben bırak eve kapımın önünden geçirmem. Kim olursa olsun anneme olan tavırlarına dikkat edecek. Ailem için asla taviz vermem eşim dahi olsa. 
(125 puan) tarafından
Aılem ıyı demek kı benımkılere dıyorum hala çek dıyorlar
0 oy
(17,915 puan) tarafından
Ben devam etmem ama senle ne kadar benziyor ki yaşam şartlarımız evliliğe bakış açımız kırmızı çizgilerimiz farklıdır mesela ben aileme doğrudan somut bir saygısızlığı olan eşe ikinci çocuğu da yapmazdım veya ailemi kovmasını vs geç yüzüme tükürecek ağzına edip onu o çocuğun yüzüne hasret bırakmayan ne olsun derdim ama bütün bunları yapmayacaksan bu yorum sana hiç bir fayda sağlamaz 

Ailen sana ne kadar destek çekmek zorundayım düşüncesi var mı sende. Mesela yoksa bitirmeyi göze alabilir misin iki çocukla boşanmış şekilde hayatına devam edebilir misin ? Mesela aslında en doğrusu ailene gidip onların yanında doğurman eşin önce adam sonra da eş ve baba olmayı öğrenirse devam edebilir evlilik bence 
(125 puan) tarafından
Bana kızım bırak gel dese ben her seyın ustesınden gelecek yürek var bende ama ıstemıyor aılemde bırımcı çocuk da tedavı ıle oldu.. ılk başta ıyıydık sora bu ıkıncı Rabbmın vergısı korunurken oldu
(17,915 puan) tarafından
Aylar önce 3 yılda sürse 30 yılda sürse bu evliliğin sonu yok demiştim maalesef ikinci çocuk seni ona daha muhtaç etti bu arada eşine emanet korunduysan bilinçli olarak yapmışta olabilir. Yaşamam gereken bir şeymiş demek ki biraz büyütüp sonra yolunu çizersin artık
(17,915 puan) tarafından
O zaman keşke hiç ısrarla annem gelsin demeseydin çünkü maalesef ailende o saygıyı itibarı hak etmiyor.
(125 puan) tarafından
Diyorum ya kımsesız gıbı hıssetmek de ıstemıyorum o her şeyi bılmesım dıyorum o yüzden dıyorum
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Anneme böyle davranacak adam anasının vajinasından henüz çıkmadı. 
0 oy
(94 puan) tarafından
Eşimle durumlarinizi bilemem ama anneler gelmesin.siz eşiniz ile doğum sürecini geçirmeye çalışın.kaynanan gelse senin de canın sıkılacak.esinde agresif biri sanırım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
6 cevap 73 göst.
0 oy
25 cevap 581 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirmirkedi (50 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,270,936 cevap

37,587 kullanıcı

Kategoriler

...