0 oy
29 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,410 puan) tarafından
Kizlar kizim 10yasinda saclarinin ucundan aliyorum saglikli buyusun diye ama cok cok yavas uzuyor.ve cok cansiz kaliyor.acaba kullanipta ise yaradi dediginiz bi urun yada yag var mi acaba.cabuk uzatabilcek ve besleyebilcek bi urun.mesela kisin kesiyorum ucundan azcik yaza kadr 3 santim ya uzuyor ya uzamiyir kendisjdw cok uzuluyor bu duruma.işe yarayan fikirlerinize ihtiyacim var.

1 cevap

0 oy
önce (686 puan) tarafından
Neden sürekli kesiyorsunuz ki belki saç küstü öyle derler yani. Senede 1 defa kuaföre götürün o uçlardan düzeltsin ben öyle yapıyorum kızıma. Ayrıyetten banyodan sonra uçlarına Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben kızıma 4 yaşında poposunda saçları bide bende senede 1 kestirirm. Görümcem biberiye kaynatıyor soğuyunca fıs fısa katıp hergün saçına sıkıyor 
önce (2,410 puan) tarafından
Canm  surekli dedigim 10 yasinda zaten senede 2 fefa falan kesiyorum ve kuafre goturmuyorm cunku kizimn saclaro cok cok uzunda kuafre goturdm sadece ucndan dedim kisalttida durdu.oyuzden kuafrlere guvenmiyorm
önce (686 puan) tarafından
Biberiye suyu sık canım saçına gerçekten çok iyi geliyor tavsiye ederim. Bulursan sen kaynat bulmazsan hazır da satılıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
27 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
3 cevap 44 göst.

407,230 soru

12,223,858 cevap

36,824 kullanıcı

...