+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben aparat ve basamak aldım kızlar ama içime sinmedi nedense ve ben bu gibileri kapaklı saniyordum her neyse klozete koyduğumda oynuyor oturmuyor böyle mı olması gerekiyor aparat sonucta ama hareket edince ne anladık o işten 

Resim aşağıda 

10 Cevaplar

0 oy
(1,057 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ben aparat ve basamak aldım kızlar ama içime sinmedi nedense ve ben bu gibileri kapaklı saniyordum her neyse klozete koyduğumda oynuyor oturmuyor böyle mı olması gerekiyor aparat sonucta ama hareket edince ne anladık o işten 

image

(6,010 puan) tarafından
Ablam da geçen şoktan aldı aynisndan kızım ilk çok sevdi artık koymuyor üstüne
(1,057 puan) tarafından
Ya ben tık diye oturuyor sanmıştım ama öyle değilmiş iade olur mu acaba civilden aldım dün
(6,112 puan) tarafından
ben teeee kizimin zamaninda 4 tl ye a101 den almistim. yine onu kullanirim alti silikonlu oynamiyor tahat oluyor. ama oglanda denedim bi pipisi ic kizimda kaliyor disari ciş gidip . bilmiyorum erkekde  tuvalet yaptirmak bir degisikmi nasil olacak suanlik fikrim yok yaza dogru insallh
(6,010 puan) tarafından
Valaha bizdede braz oynuyor evet ablam 100 TL almıştı şoktan kızım ilk çok sevdi snra kullanmadı kaldı öyle arada isteyince koyuyor
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
ben ikeadan aldım ama basamağı yok. ekstra bir bebek basamağı var evde. öyle kullanırım diye düşündüm.

daha küçük bebeğim, tuvalet eğitimine başlamadım ben. o yüzden daha kullanma şansım olmadı 
(1,057 puan) tarafından
Anladım canım ben de bu zamana kadar lazimlik kullandım ama olmuyor böyle 4 Ay olmuş bak bezi bırakalı 2. Enfeksiyon
0 oy
(350 puan) tarafından
Aparat en mantıklısı lazımlık çokta hijyen gelmiyor bana e bebekten aparat almıştım tutunacak yeri de oluyor oturması da daha rahat 
(1,057 puan) tarafından
Lazimligi her çişinde kopukleyerwk yikiyordum ama yeterli hijyeni sağlanamıyorum demekki
(350 puan) tarafından
Klozet kapağı gibi olan aparatlar var canım ondan al süngeri yumuşak olanlardan değil
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Elimde iki tane var şoktan aldığım baya rahat ötekinde erkek bebek olunca bir anda sıçratıyor
(1,057 puan) tarafından
Anladım canım saol
0 oy
(12,746 puan) tarafından
Ay bu üstü süngerli yumuşak olanlardan alma derim. Bende 2 tane var bi tanesi sadece plastik o güzelde. Diğeri üstü yumuşak sungerli olanin altına çiş kaçıyo hep içine giriyo. Soktum onu yıkıyordum attım sonunda
(1,057 puan) tarafından
Ay iyiki söyledin canım bana kalsa yumuşak olsun diye ondan alicaktjm ama yıkamayı sıkıntı çok doğru
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Ben direk merdivenli klozet üstü aldım ama oğlum henüz hazır değil istemiyor ağlıyor o yüzden bilmiyorum nasıl olur lazımlık fikri benim midemi bulandırıyor o yüzden böyle aldım ben
0 oy
(5,444 puan) tarafından

Benım bundandı hala daha duruyor basamakta çocuk  taburesi aldım 

image

0 oy
(969 puan) tarafından

Ben bundan aldım ama daha kullanmafım

image

0 oy
(4,220 puan) tarafından

Bende aşağıdaki 3 parça var 25 aylıktan beri kullaniyoruz şuan 45 aylik çok memnunum ne kayma ne başka sorun yaşadık 

Ikea Tossig 

image

image

Temizlikleride çok kolay kullanımıda

Hatta evde ikea nin büyük taburesi vardı boyu kisayken klozet önüne onu koymuştum hala hangisine isterse ona gidiyor 

(4,220 puan) tarafından
Lazimlik içindeki yesil alan çıkıyor
Ben en ucuz bulasik detarjanindan aldim küçük bir siseye doldurdum.
İçine bir damla sıkıp her çiş sonrasi çalkalayıp döküyorum kaka içinde onun fircasi ayrı onunla temizliyorum zaten bu lazimlik leke tutmuyor temizliği de kolay o yüzden yazdim
Hatta lazimligi gece odasına götürüyorum ışıkları yakmadan çişe kaldırıyorum sonra geri yatak bana lazimlik kolay geliyor.
0 oy
(209 puan) tarafından

image

bizde bundan var canım aşırı memnunuz iyi ki almışız bununla öğrendi oğlum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 98 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 422 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy