0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
İki kezdir aynı durumu yaşıyorum 7 lira ödeme yapacaktım adam bana diyor ki 3 lira yok üstü kalsın geçenlerde de 200 lira verdim aynı ücret ödiyceksitim bana diyor bozuk para yok yanımdaki kadın yerime ücreti verdi kadına diyor siz paraları verin size kağit para vereyim . Kızlar insan 3 lirayla zengin olmaz karnı doymaz ben onun yüzünden neden randevüme geç kalayım onu ne haddine para üstünü vermiyor bende şikayet dilekçemi yazdim  bir sorun yaşarmiyim acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(969 puan) tarafından
Bi sorun olmaz sanirim 

Veznede bide bozuk paranız varmı diye soruyorlar o sinir ediyo eşime bozuk paranız varmı dedi eşim yok dedi kasayı açti okadar çok vardki neden öyle yapıyolar bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Ne gibi bir sorun yaşayacaksın ki, haber bile vermezler bende bir kez köpek gibi muamele yaptıkları için şikayet etmiştim. Birşey olmuyor, onlarw da birşey olmuyor 
(567 puan) tarafından
Bana dediler bu çok büyük bir suç para üstümü alıyor devlete de 7 lira ücret ödendi diyerek yazıyorlar o diyer para onun cebine gidiyor
(928 puan) tarafından
Senlik birsey yok ki. Kameralardan izleyip tespit ederler üstüne duserlerse. Ki dusmuyolar genelde burası Türkiye. Senin haberin bile okmaz canım. Devlete şikayet etmiyorsun hastane yönetimine şikayet ediyosun. Sana bilgi bile vermezler. Cimere yazarsan oradan bilgi paylaşıyorlar sadece

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 592 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 968 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 781 göst.