+2 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (4,858 puan) tarafından
Kızlar smear testi vermek istiyorum daha önce özel hastanede vermistim doktorum almıştı bı kaç yıldır yapılmıyor yaş da 30 a erdi . Devlet hastanesinde hiç vermedim 5 ay önce açık miyom ameliyatı oldum devlette. Bugün arkadaşla konusu açıldı devlette ebeler alıyor dedi de malum biz bu alttan muayene konusunda rahat değiliz en azından ben öyleyim bilmediğim bir insanın önüne yatıp da numune aldıramam. Acaba doktora sorsam ayıp olur mu ? Yada siz alın desem nasıl olur 

Devlette ebe mi aliyor doktor mu bilen yaptıran var mı ?

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
doktor alıyor canım
tarafından
sağlık ocağında ebe alıyor
(4,858 puan) tarafından
Arkadaş başka doktora gitmiş onu ebeye yönlendirmişler de o yüzden ben daha önce özel de verdim doktor almıştı. E bende ameliyat geçirdim enfeksiyon mantar derken yaptırayım diyorum ee bu konuda da herkese ister istemez öyle uzanıp yatılmıyor en azından ben öyleyim :D bide devlet hastanesinde ebeler malum en azından bizim burda

Sorsam ayıp olur dedim doktora
tarafından
valla kadın doğum hastanesi var burda. bir sorun için gitmiştim doktor direkt en son ne zaman smear testi yaptırdın hazır gelmişken yapalım dedi, yaptı
(4,858 puan) tarafından
Anladım canım bana sormadı hic ama olmazsa sorcam gidemicem başkasına daha da olmazsa özele
-Reklam-
+1 oy
(365 puan) tarafından
En son devlette doktor kendisi aldimama kadındı doktor zaten. Sonrasinda hep özelde verdim 2 kez kadın 2 kez erkek doktor aldi
(4,858 puan) tarafından
Devlette de doktor mu alıyor yani benimde su anki doktorum erkek ama ben rahatsızlık duymuyorum daha öncede ameliyat sonrası gerektiği için alttan baktı. Açık miyom ameliyatı oldum karnimi acitmamamk için elinden geleni yaptı Ama şimdi gidip de hiç bilmediğim bir ebeye aldırmak tuhaf gelir acıyor desem laf söyler eder kasarm kendimi bazen ilişki esnasında bile acıyor karnım . O yüzden yaptırmam gerekiyor uzun süre oldu
(365 puan) tarafından
Her devlet aynı mı bilmiyorum valla eskiden düz devlet hastanesi idi şimdi yenilendi eğitim araştırma oldu benim dediğim 5 6 sene oncesiydi
(4,858 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Doktor almıştı benden canim
(4,858 puan) tarafından
Tam ablam sorayım yarın gitcem adet olmadığım için ya karnım acıyor hala da ister istemez çekiniyorum başkasına aldirmaktan
tarafından
Yok yok canım doktor alıyor bende devlette yaptırdım
Ama sen doktora gitmedin mi bu adet olmadın diye
(4,858 puan) tarafından
Pazartesi gittim gelir dedi gelmedi iki gündür ölüyorum ağrıdan tık yok gece uyuyamadım yarın gidip adet söktürücü yazdircam reçete olmadan vermiyorlar
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun canim zor yaa inşallah bir an önce olursun da rahatlarsin
(4,858 puan) tarafından
Sorma abla yaşım 29 bu yaşıma kadar böyle bı şey yaşamadım doğum yaptım 1 aylık lohusaydim adet gördüm sonra düzenli oldum en fazla 1 hafta gecikmem oluyordu elim ayağım tutmuyor
0 oy
(4,858 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan varmı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
+2 oy
6 cevap 62 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dogem (63 puan) tarafından soruldu