+10 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (2,257 puan) tarafından

Herkesin en az bir kişi vardır Rabbine gönderdiği. Ben ülke ekonomisini ve toplumun ahlâki yapısını bu hâle getiren her kim varsa Allah'a havale ediyorum. Bakan, başkan, vatandaş fark etmez. Her kim mesul ise Allah görsün ve tez elden bildiği gibi yapsın.

Kusun haydi :D

40 Cevaplar

+3 oy
(12,620 puan) tarafından
say say isim bitmez. ama biliyorum elbet çıkacak, daha önce örneklerini de gördük az çok
-Reklam-
+3 oy
(793 puan) tarafından
Başımzıdakileri Allah a havale ediyorum bez aldım ıslak mendil mama 1000 tl tuttu o da eşim çalışan indirimiyle gözlerine dursun 
(789 puan) tarafından
hakediyorlar canım kızıma bot almaya gittim ya 3 yaşında bi bota sarıldı 2600 hadi benim 1 tane 3 4 cocugu olan ne yapacak kirasıydı osuydu busuydu
+2 oy
(19,499 puan) tarafından
Benim bişey dememe gerek kalmamış. Sen hepsini saymissin. 

İMZA 

KAŞE
(17,246 puan) tarafından
Neden düşmez. Özeleştiri yapmak lazım ama. Bunlar neden başımıza geliyor diye
(2,257 puan) tarafından
Çünkü iflah ve helakla ilgili takdir O'nundur.
(19,499 puan) tarafından
Özeleştiri yapalım o vakit. Nasilsaniz öyle yonetilirsiniz. Biz neyiz ki yöneticilerimiz ne olsun. Evet bu sebeple kurunun yanında yaş da yanıyor malesef
(17,246 puan) tarafından
Suçu sadece yöneticilere atmak olmaz. Çünkü bu ülkeyi mahfeden sadeceler yöneticiler değil. Hatta basimizdakiler kötünün iyisi yani. Ama maalesef ki insanlarımız da çok cahil. Bu cahiliyet ülkeyi de etkiliyor ekonomiyi de.
(19,499 puan) tarafından
Cahil insan çok malesef evet. Ülkenin bu halde olmasinin sebebi elbette ki büyük oranda yöneticiler. Basimizdakilerin de kötünün iyisi olduğuna asla inanmıyorum. Bence en kotulerden birisi . Başa geldiklerinde ülke bundan çok daha iyi haldeydi. En azından tarım hayvancılık vardı. Yaptıkları iyi faaliyetler de oldu elbette. Şimdi hepsini sayamiycam. Ama bı zahmet onları da yapiversinler. Onların işi. Şuan bu cennet vatanda çok daha iyi bir halde olabilirdik.
+1 oy
(107 puan) tarafından
Var da bende kalsin :)
(2,257 puan) tarafından
Allahın adaletinden nasiplesin inşallah :)
+1 oy
(4,732 puan) tarafından
Tek bir kişi sadece burdaki bazıları bilir neyden dert yandığımı☺☺
(2,257 puan) tarafından
Bizim de alt komşu öyle, sonradan öğrendik ki şizofreni hastasıymış. Tez zamanda taşınır kurtulurum inşallah diyorum
(4,732 puan) tarafından
Amin canım amin taşınırsın sende inşaAllah
(4,097 puan) tarafından
O sorunlu komşu herkeste bir tane var şaşmıyor yoksa kesin kendisidir :D beniimde var kaç defa şikayet ettik bilmiyorum
(4,732 puan) tarafından
Bu sadece sedef hastası ilk zamanlar konuşuyoduk demişti çokta üzülmüştüm ama şimdi gram yok
(2,257 puan) tarafından
Biz de polislik olduk ama polis de dedi şizofreni bu rahat vermez size dedi.
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Eşimin ailesi NET 
(2,257 puan) tarafından
Allahın adaletinden nasiplesinler inşallah
+1 oy
(4,694 puan) tarafından

Hakkıma giren herkesi ama listenin başında kocamın babası olacak herifi :woot:

(1,880 puan) tarafından
Sende  mi brutus
(4,694 puan) tarafından
Bendeji pikaçu :)
(2,257 puan) tarafından
Ya bu herifler ne karışır ki çocuklarının hayatına :/ Benim rahmetli kayınpederim hayatta olsaydı vallahi onu gelmiş geçmiş en iyi kayınpeder ilan ederdim. Nurlar içinde yatsın. Allah herkese en az onun gibi baba, kayınpeder olmayı nasip etsin.
(4,694 puan) tarafından
Aman kendi kaybederi anlatsam şaşırırsın
+1 oy
(737 puan) tarafından

Kimseyi Allah'a havale edecek kadar kendime yakınlaştırmadım, normalde bu kadar cana yakın biri değilim çok mesafeliyim ondan çok çekinirler benden :D

(2,257 puan) tarafından
Kalkan kraliçesi :))
(737 puan) tarafından
Ay Gülüm inan bana mesafe her zaman iyidir özellikle sülaleye, darbe yemek istemiyorsan taktik güzel yani :D ha bu arada arkamdan konuşuyorlar böyle olduğum için ondada hakkım helal olsun :D
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Sana katılıyorum bir de birkaç kişi var bu yıl Bi canımı acıtan onlara da Rabbim kalplerinin ekmeğini nasip etsin
+1 oy
(9,926 puan) tarafından
Yazdıklarına bin kere aminnnnn
+1 oy
(322 puan) tarafından
Kendileri bir eli yagda bir eli balda yasarken halki sefalete mahkum edenleri.

Iki yakalari bir araya gelmesin insallah. Bahceleri bahar gormesin.
(2,257 puan) tarafından
Amin, ahirette işleri zor da Allah bu dünyada da zorluklarını göstersin inşallah
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Başta bu toplumu rezil eden verdiği cezalar caydırıcı olmadığı için toplum kötüye gidiyor onlardan başlayarak geçim sıkıntısı çekerken ev sahiplerinin marketlerin fahiş fiyat artışı yapmasından ailede dedikodu yapıp yediği içtiği evinde kaldığı insanı kotuleyenlere kadar hepsini Allah'ıma havale ediyorum Allah hepsini bildiği gibi yapsın bu kadar 
(2,257 puan) tarafından
Amiiin, hepsini adalet terazisine çıkarsın inşallah Rabbim
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+1 oy
(73 puan) tarafından
Ay en güzelini sen yazmışsın zaten. Bugün markete gittim kızımın kumbarasını patlattık bozuk paraları bütünleştirmeye gittim markete. Bir de meyve falan almam gerekiyordu eşim para bırakmayı unutmuştu. İşte kızımdan harcarız yerine koyarız tekrar diye. Yenimle çok bişey almadık. Kızım 2 çikolata aldı bir oralet puding süt elma ve armut aldık 500 bitti bile. Bez ıslak mendil hesaba katmıyorum bile.

Bir diğeri de eşimin anne ve babası. Allah'a havale etmiyorum Allah'ın gazabı büyük olur ama Allah'a bıraktım. Emin ol zamanında ne çektirdilerse bugün kapılarını açacak bir Allah'ın kulu kalmadı. Biz altlı üstlü oturuyoruz. Yeni yeni beni elinde tutma çabasına girmiş bir de erkek doğurdum ya daha da kıymete bindim. 

Ama kızımda çektirdiklerini asla unutmam. En basiti şunu diyeyim kızım bir yaşından sonra yoğurt ve çorbadan başka bir şey yemez oldu. Pilav varsa yoğurt olmazsa asla yemezdi. Onlar 5 nüfus biz sadece 3 nüfus. Eşim zaten onlara çalışırdı. Kaynanam her hafta 5 kilo süt alıp yoğurt mayalardı kızım yoğurt yemeye başladığı zaman süt almazdı. Ve ben hazır yoğurt alırdım. Düşünün ki ben onun yoğurdundan bir kaşık alsaydım benim evde olmadığım zamanlar da o üst kata çıkar benim yoğurttan alırdı. Daha çok şey var ama havale etmiyorum rabbim gelsin haklarından diyorum. 
(2,257 puan) tarafından
Çok üzüldüm, Allah hepsinin hesabını sorsun inşallah. Hele de ufacık masum bir yavruya sirayet edecek şeyler yapanların hesabını ilk önce sorsun.
(73 puan) tarafından
Ben kendi adıma yapılan şeyleri artık takılmıyorum. Ama konu çocuklarım olunca susmam. . O zamanlar çok sustum cevap vermezdim aman tartışma çıkmasın deyip sustum çok ama artık yoooook ben çok değiştim
+1 oy
(4,912 puan) tarafından
Rabbım görüyor var bı kac kişi, bu dünyada da ahirette de çekecekler ınsaallah. Çünkü Rabbım en büyük adalet sahibidir.. Bize Sadece sabretmek duser
+1 oy
(2,026 puan) tarafından
Ben kaynanamı en başta..

ömür boyu da asla affetmeyeceğim.

Kayınbabam ve görümcem de var ama en önce kaynanam 
0 oy
(129,658 puan) tarafından
artik hic kimseyi allaha havale etmiyorum  ederinden fazla deger soytariyi kral eder demis atalarimiz☺️ 
(2,257 puan) tarafından
Onu bile anlamazlar mı diyorsun :) Aslında haklı olabilirsin, Allah makamı fazla gelir bazılarına ama en güzel de orası haklar zalimleri
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Beni bugün ki bene dönüştüren herkesi Allaha havale ediyorum 
(2,257 puan) tarafından
Seni geriye evirdilerse amin.
(1,337 puan) tarafından
Beni benden aldılar bacım duygu diye bişey kalmadı 23 yaşında 70 yaş sıkıntıları çekiyorum
(2,257 puan) tarafından
Allahın adaleti acilen tecelli eder inşallah
(1,337 puan) tarafından
Valla sanmıyorum biliyormusun artık o derece ümidimi kestim yani hatasını kabul etmeyen birine ilahi adalet tecelli etse sanki haklı mı olacağım yine aynı olacak
0 oy
tarafından
Valla var biri benim ahimla gebersin inşallah.

Beyin kanaması geçirmiş hastanedeymis dünden beri 

İçim zerre acımıyor gebersin.
tarafından
Havale ettim işte bak rabbime oda belasını verdi
(737 puan) tarafından
İnim inim inlesin diyorsun kız sinirle yapıyorsun ama ağzından çıkacak kelimelere dikkat etmen gerekiyor
(4,732 puan) tarafından
Esma sadece Allah'a havale et böyle beddua etme
tarafından
Kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor ama ,ben 4 sene oldu neler çekiyorum.
İçimin yangını sönmüyor ki.
(737 puan) tarafından
İçinin yangını sönerse zaten Allah çıkarmaz ki onlardan, sadece ağzından çıkacak kelimelere dikkat et . Allah biliyor görüyor zaten. Kimsenin ahı kimsede kalmaz, ama o ah ağızdan çıkacak olan ah değil kalbinden çıkacak olan ah
0 oy
(3,342 puan) tarafından
1 kişi var. Allah onu bildigi gibi yapsın. Ama o 1 kişinin şerefsizliğiyle şimdi ki güzel hayatımı kurdum ❤️
(2,257 puan) tarafından
Özel hayat diye anlıyorum :))
(3,342 puan) tarafından
He ya, şükür yol başından dönmüştüm bugünüme şükür ❤️❤️
(2,257 puan) tarafından
Allah korur güzel kulu, maşallah :)
(3,342 puan) tarafından
Canım benim ❤️
0 oy
(7,997 puan) tarafından
Hangisini sayayım Rabbım biliyor yeter 
(2,257 puan) tarafından