+1 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,866 puan) tarafından
İşe yaradı mı gittiniz mi boynumda ters duzlesme var onun icin gidecem gidip düzelen var mı

6 Cevaplar

+1 oy
(3,063 puan) tarafından
Fizik tedaviye gittim ama ameliyat öncesi prosedür olarak gittim. Düzelcek degildi. O yüzden faydasini görmedim. Eşin beli icin gitti ona iyi geldi. Teyzem koluna gitti iyi gelmis
(1,866 puan) tarafından
Giderken bisey getirmeyin dediler hani havlu vs goturulen yerler varmis neler yapiyolar fizikte canim kiyafet falan cikariyor muyuz
(3,063 puan) tarafından
Bende boynum icin gittim. Fitik +düzlesme vardi. Ust kiyafetini cikariyordum. Ya da atletle duruyordum. Sirtima once isitici tutup sonra elektrik verip en sonda masaj gibi bisey yapiyorlardi. Baya oldu gideli. Yaninda şal olsun. Isittiklari icin baya terli oluyorsun disari cikarken ruzgar alma şalla falan sarilip çikarsin.
(1,866 puan) tarafından
Ya utanirim diye dedim hani sutyen ve atletle dururmuyum acaba bide 45 dk sürüyor dedi  masajı elle mi yoksa alet var onunlami yapiyolar
(3,063 puan) tarafından
Utancak bir durum yok saglik bu. Genel olarak aletler oluyor. Isitici kucuk soba gibi gelip yerlestiriyorlar. Elektrik vermek icin jel suruyorlar makinenin basligiyla yapistiriyorlar gidiyorlar. Oyle yani basinda beklemeleri yok ellemeleri yok. Yat muzik dinle ya da uyu keyfini cikar :)
(1,866 puan) tarafından
Dokulmuyorsa iyiymiş:))
(3,063 puan) tarafından
Iyidir ya ilk basta bende utandim sonra baya rahattim :)) cok gecmis olsun amrliyatlik bir durumun varsa da korkma ihmal etme. Ben 2018de ameliyat oldum. Iyikide oldum diyorum
(1,866 puan) tarafından
Yok dedi canim ileri duzeydr duzlesme dendi hemde tersten kamburluk risk falan var ise yarar dediler fıtık yoktu
-Reklam-
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
yarar tabi. annem hem dizinden hem kolundaki kas yırtığından bu şekilde kurtuldu. evde de hareket yaptı. 
(1,866 puan) tarafından
Ya insallah kiyafet falan olayını  merak etmistim hani çıkarıyor muyuz diye özelemi gitti devlete mi canim fiyat soracaktım
(12,583 puan) tarafından
şehir hastanesine gitmişti annem, atlet sütyenle kalıyordu.
tam emin olmamakla birlikte ilk fizik tedavide özelde bir indirim gibi bir şey oluyordu.
(1,866 puan) tarafından
400 tl dediler bana seans başı acıbadem
+1 oy
(1,903 puan) tarafından
Vala bn bugün gttm randevu almak gerekiyormuş ya
(1,866 puan) tarafından
Ben özele gidicem canım 400 tl dediler seans başı
(1,903 puan) tarafından
Uygunmuş kiz
(1,866 puan) tarafından
Evet acıbadem bide
+1 oy
(1,866 puan) tarafından
Yukarı çık posttt
0 oy
(630 puan) tarafından
Benim kuyruk sokumu ağrıyordu hamilelikten dolayı. Fizik tedavi ile 10 seansta tamamen geçti. Gerçekten işe yarıyor. 
(1,866 puan) tarafından
Yaaa ay insallah canım  kiyafet falan cikariliyor mu nasil yapılıyor canim aletler mi yapiyor yoksa kendilerimi yapiyor kac dk sürüyor
(630 puan) tarafından
Benim seanslar yarım saat sürüyordu. Yapan kişi kadındı. Kuyruk sokumu olduğu için sadece pantolonu çıkarıyordum. Üstüm aynı kalıyordu. Sizin boyundaysa sadece üstü çıkarın der en fazla. Daha çok masaj şeklinde oldu benimki.
(1,866 puan) tarafından
Kimi yerde aletler falan yapıyormuş masaj sizde öyle degilmiydi
(630 puan) tarafından
Kimi yerden ziyade, tamemem sizin şikayetinize bağlı. Mesela ablam bacağı için gitti ve dediğiniz gibi elektrik veren küçük aletlerle bir şeyler yaptılar. Annem omuzu için gitti hem masaj, hem aletlerle yaptılar. Yani tamamen kişiye göre değişir. Ama şu net, fizik tedavi işe yarıyor. Şunu unutmamak lazım, evde de o hareketleri yapmak lazım.
(1,866 puan) tarafından
Evet canim doktorda öyle soyledi bırakma egzersizleri dedi
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Ayağı kırılınca ablam gitti ciddi faydasını gördü ama ekstra hacamat ve sulukle daha iyi sonuç aldi. 
(1,866 puan) tarafından
Ay ben hacamat ve  sülükten korkarim insallah  fizik ise yarar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 44 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...