0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (570 puan) tarafından
Tam kulak meme sinin altında boynumda yani yaklaşık bir iki senedir şişlik var semsert oynamıyor da semsert meşe kadar bişey neyin nesi bu anlamıyorum boyun ağrısıyla ortopediye gittim röntgen çektiler düzleşme çıktı kötü bişey olsaydi o rontgende çıkar mıydı beyin ve sinire randevu aldım Ocak da gidicem ama içim içimi yiyor başına gelen var mı ?

5 Cevaplar

0 oy
(17,239 puan) tarafından
Sürekli mi şişik yoksa ara ara mı şişiyor? Lenf bezleri ile alakalı olabilir mi acaba? Doktor bişey demedi mi lenflerle ilgili?
(570 puan) tarafından
Sürekli sis ne büyüyor ne kuculuyor dokununca oynamiyorda sert öyle duruyor hayır boynum için sadece düzleşme var dedi
-Reklam-
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Benim boynumda aynı dediğiniz gibi var ama benimki fındık kadar idi bir yıldan fazlaydı vardı çok dokundum  ağrı girdi cildiyeye gittik iltihap olmuş dedi krem ve ilaç yazdı kullanıyorum ve bu üç gündür etrafı kızarık ortası sarı olmuş büyük ihtimalle patlayacak eşim de baktı kremi kullan patlayana kadar dedi bakalım 
(570 puan) tarafından
Benimde fındık kadar ama dışardan bişey yok içinde semsert bir yıldan fazla dediğin gibi duruyor benimde ne iniyor ne büyüyor ama aciyor dokununca
(3,893 puan) tarafından
Benimde aynı şekilde oldu cildiyeye randevu al git göster canısı ihmal etme
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Lenflerle alakalı olabilir 1 yaşındaki oğlumun dediğiniz yerde şişlik var ama oynuyor doktor yerinden oynaması ve küçük olması iyi dedi ultrasonla bakıldı 3 ay sonra yine getirin geçene kadar olcecegiz dedi sizde bir görünün bence beyin ve sinir tm isterseniz onu da bekleyin de kbb ya da genel cerrahı bunlardan birine mi gitseniz bilmiyorum ki 
(570 puan) tarafından
Ortopedi doktoru röntgen çekti düzleşme var dedi egzersiz falan verdi ağrı geçmezse beyine git dedi beze falan olsa rontgende çıkar mıydı acaba
(2,322 puan) tarafından
Bence çıkmaz ya ultrasonla bakılması gerekir
(570 puan) tarafından
Bakalım beyinde bakarlar büyük ihtimal ama kötü bişey olsa bir yıldan fazladır var bu bende mutlaka bişey olurdu dimi
(2,322 puan) tarafından
İnanın hiç bilmiyorum o yüzden yanlış bilgilendirmek istemem ama yine de ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
(570 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Lenf bezleri ile alakalı durum olabilir kulak Burun Boğaz doktoruna da gidin ultrason ister büyük ihtimalle onda daha net belli olur sebebi geçmiş olsun 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Yağ bezesi olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
9 cevap 203 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...