+1 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
9 gibi uyur oğlum bende uzanır kafamı dinlerim film vs izlemem akşam sizler ne yapıyorsunuz oğlum 3,5 yaşında işlerimi zamanında yapabiliyorum o yüzden akşama işim kalmıyor yapim dicek bu konuda rahatım 

16 Cevaplar

+1 oy
(4,722 puan) tarafından
Kıtap okuyorum dün bitirdim maalesef başka kıtap almam lazım
(1,156 puan) tarafından
Ne tür kitaplar okuyorsun canım?
(4,722 puan) tarafından
Kardeşim iki roman almıştı onları bitirdim evde kitaplarımda var Peygamber Efendimizin hayatını okucam şimdide
-Reklam-
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Eşimle sohbet eder çay içeriz, dizimiz var onu izleriz. Ya da ben sesli kitabımı dinlerim eşim normal basılı kitabını okur. Bazen kendi aramızda toplantı yaparız. Mesela bugün bakıcımızın maaş zammı hakkında toplantı yaptık :)) 
(2,244 puan) tarafından
Kız ne zenginliği :) Toplantıdan karar çıkmadı uzlaşamadık ikinci bir toplantı yapalım dedik :))
Asgari ücret + sigorta yapıyoruz. Asgari ücrete sözde zam geldi ama biz 22 bini az bulduk. Kaç yapsak faydalı oluruz diye düşünüyoruz. Çalışma saatleri 08:30-17:30 hafta içi
(125 puan) tarafından
Siz ne iş yapiyosunuz sorması ayıptır ama :)
(2,244 puan) tarafından
Ben makine mühendisiyim eşim elektrik elektronik mühendisi.
(125 puan) tarafından
Anladım hayırlı işleriniz olsun. Bizde kendi yagimizda kavruluyoruz çok şükür. Çocuklar bıraz büyüyünce bende güvenlik belgemi yenileyip girmeyi düşünüyorum inşallah. Hayırlı akşamlar size
(2,244 puan) tarafından
Amin, hepimizin hayırlı helal kapıları olsun inşallah canım benim
0 oy
(2,323 puan) tarafından
işlerini bitirip uyuyacağım diyorum ama buraya takılıyorum uykuyu unutuyorum 
(201 puan) tarafından
Bende öyle oluyorum uzanınca burda zaman çabuk geçiyor
0 oy
(16,452 puan) tarafından

Uyurum :):) ....

(201 puan) tarafından
En iyisi aslında
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Bebişi uyutunca güzel bir duş sonra cilt bakımı ayak bakımı saç bakımı sonra mutfağa güzel bir kış çayı biraz reels izlerim sonra eşimle film izleriz muhabbet ederiz derken saat 1 olur gider yatarız
(1,650 puan) tarafından
Özellikle biz anneler bebek uyusunda hemen bizde uyuyalım yapamıyoruz :)))
(201 puan) tarafından
Gündüz kendimize zaman ayıramadığımız içindir
(1,650 puan) tarafından
Tabiki canım 10 dk oturup sıcak çay içemiyoruz ki
(201 puan) tarafından
Benim dana büyüdü 3.5 yaşında atlattım o günleri darısı sizlere inşallah
(1,650 puan) tarafından
Ah ah inşallah canım 9.5 aylıgız biz daha
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Dizi cips tatlı
(201 puan) tarafından
Muhteşem üçlü
0 oy
(5,986 puan) tarafından

insan gibi yasamaya basliyorum hamdusenalar olsun:)

(4,375 puan) tarafından
Çocuğu uyuturken kahkaha attım sen bensin Yaa caspir bacım ☺️☺️
(5,986 puan) tarafından
:)) valla insan oldugumu hissediyorum aaa bende yaşiyormusum megersem bu fani dunyada gibi bir his oluyor aydinlanma yasiyorum
(4,375 puan) tarafından
Ben bazen uyutur uyutmaz işe güce dalıyorum bazen de yemişim işini ya deyip çayımı koyup dizi açıyorum youtubede reels kaydırıyorum oyun oynuyorum falan bi bakıyorum saatler geçmiş sonre şimdiye dünyanın işini yapmıştım diye Bi tur kendime söylenip uyumaya gidiyorum ☺️☺️
0 oy
(26 puan) tarafından
Bebeğim gece hiç uyumuyor sabah yediye kadar sallıyorum acaba bir gün bende kendime zaman ayırabilirmiyim
(201 puan) tarafından
İnan geçen seneye kadar tuvalete zor gidiyordum bunalıyordum bir dk zamanım olmuyordu üstümden gitmiyordu geçen seneden berli rahatım benle yatar benle kalkar geceleri günlerce ayakta salladım Kucakta salladım ne zor günlerdi hepsi geçti sabret dua et
(26 puan) tarafından
Çok teşekkürler inşallah bende böyle söylerim ❤️
(201 puan) tarafından
Rica ederim sadece sabır başka çare yok
0 oy
(4,748 puan) tarafından
En güzeli kitap okumak başka hiç birşey beni dinlendimiyorum 
(201 puan) tarafından
Okula giderken bile kitap okumazdım hiç sevmem
0 oy
(322 puan) tarafından

Su an haber izleyip caya simit baniyorum :D

(201 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(13,567 puan) tarafından
2.5 yaşında kızım da o saatlerde uyuyor + eşim de. Bende tek başıma takılıyorum 
(201 puan) tarafından
Benim eşim haftada bir geliyor eve hep birlikte 11 gibi yatıyoruz eşim gelince düzen bozuluyor
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Uyutabilirsem şükredip bende bayılıyorum hemen:)
(2,432 puan) tarafından
26 aydır ediyorum daha kaç ay ederim Allah bilir:))
(201 puan) tarafından
Çok az yolun kalmış
(2,432 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah ağzından bal aksın kıızzz :)))
(201 puan) tarafından
Evet öyle büyütmüşün miniği sonra rahatlarsın
(2,432 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Kızım normalde 9 da uyurdu ama şuan 10 a çekmiş bulunmaktayız uyuduktan sonra bir kahve içer biraz TV telefon takılır uyuruz yorgun oluyorum gün içinde çok 
(201 puan) tarafından
Çocuk çok yoruyor akıllı da olsa Allah yardım etsin annelere
(1,333 puan) tarafından
Amin amin aslında çocuk o kadar da yormuyor ama mesela yorgunluğunu birine anlatmak istersin ve cevap biz mi doğur dedik yada doğurmasaydın oluyor ya bence o daha zor
(201 puan) tarafından
Onu yapanda sacmalamıs bana birisi gelip senin dediğin gibi anlatsa teselli eder kendimden örnekler verir psikolojik olarak rahatlatmaya çalışırım
(1,333 puan) tarafından
Benim çevremde öyle birisi maalesef yok o yüzden bende yorgunluğumu anlatmamayı terci ediyorum
0 oy
tarafından
Benim oglan da 9 da yatar ama uyumasi 10u bulur tam dalmadan kalkinca geri geliyo pesime o saatten sonra da gece basliyo zaten bende gunduzden yemek temizlik hallediyorum namaz+okumalar+zikirler de gunduzden bitmis oluyo bunlar bitmediyse cocugu uyutunca onlari tamamlarim bittiyse ilmihal calisirim 1 cuz kuran okurum muhakkak hepsini yapiyim demem 12 bucugu buluyo yataga girdigimde buraya bi bakiyim derim hop 2 olmus saat 1 haftadir hastayiz ama butun duzen bozuldu 
(201 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Hemen uyumaya kaçan ben 
(201 puan) tarafından
Oğlum gece uyanırken bende öyleyim
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Benim bebeler çok geç uyuyor canım yaa. Biri erken uyusa biri uyanıyor. O yüzden ben de hırs yapıyorum hepsi uyurken keyif yapacam diye. Sabahlıyorum bu sefer de.. genelde boş işler yapıyorum abur cubur yiyorum çay kahve. Telefonda geziniyorum. 
(201 puan) tarafından
İki tane olunca daha da zor benim küçük bir tane diğeri 13 yaşında
(1,156 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım yaa benim en büyük 6 ortanca 3 en küçük de 4 aylık. Canları sağolsun zor valla

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 621 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
0 oy
13 cevap 138 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 664 göst.

408,403 soru