0 oy
117 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (400 puan) tarafından
Yarına kızlarla toplancaz .bırı sarma dolma yapacak, bırı çiğköfte yapacak bırı içecek ve cerezler ı. Kızlar tatlı olarak ben neler yapıcam fıkır verin irmisiniz bana. Hem yılbaşı hediyelerimizi vercez hem güzel bı gün geçirelim diyoruz kızlar bana gelecekler 

5 Cevaplar

0 oy
(11,803 puan) tarafından
Rulo pasta bu ara favorim bebeğim. 
(400 puan) tarafından
Ikı çocuk var bebm ya bır kaç cesıt yapıcam
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Starbucks kurabiyesi diyorlar ya ondan yapabilirsin cup yapabilirsin muffinler yapabilirsin üçü de hem basit hem lezzetli 
(400 puan) tarafından
En sevdıgımdem her seferınde yaparım starbucks. Tessekur ederim canm aklımda kurabiye
(629 puan) tarafından
Yani diğer tatlıların yılbaşı için ağır olacağını düşündüm böyle  aperatif tatlılar daha tatlı olur :))) rica ederim
önce (400 puan) tarafından
Evet balım haklısın çok tşk ederim
0 oy
(436 puan) tarafından
Hahahahaaa dün ben post açtım ne kadar fesat varsa hep geldiler yok böyle yok şöyle diye umarım sanada yapmazlar
(400 puan) tarafından
Ay nıye kuzu ne dedılee kı sana :)
(436 puan) tarafından
Yok yılbaşı yine tartışma cikicak yok yasaklandı bu tür postlar oysa ki sadece kim ne yapicak menü olarak fikir olsun amaçlı
Postuna baktım geldim haha yılbaşı gecesi özel diye paylasım yapmıssın ya ondandır.. Halbukı kendılerı de yapar yanı yılbaşı gecesi diye özenip yemek yapılamaz diye bır kural yokkı :)
Ama bızım kı bugün bbm
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Trileçe olabilir, ağlayan pasta olabilir. Daha hafif dersen portakalli kurabiyelerin de hem görseli hem lezzetli güzel ❣️
Starbucks ve portakallı kurabiye yaparım kuzum yanına sıgara böreği, tavuklu salata, poğaça ve bırde muhallebılı yapsam yeter bence
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Islak kek ağlayan kek olabilir
Kekımde ıslak olsun mıssss

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,071 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Buket masal (2,491 puan) tarafından soruldu