0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,342 puan) tarafından
Şunu gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. Ben normal zamanda haftada 1 sıcaklarda terliyoruz diye 3 günde bir falan değiştiriyorum nevresimleri. Siz kaç günde değiştiriyorsunuz? 

https://www.instagram.com/reel/DD9dg6PtBtC/?igsh=Nm4zbHRocHNtNW56

4 Cevaplar

0 oy
(3,893 puan) tarafından

Hemen gidip yastık kılıflarımi değiştircem :D

(1,342 puan) tarafından
Ben de aynı oldum hemen kalkıp değiştirdim çarşaf yorgan o kadar kirlenmiyordur temiz pijama ile yatıyoruz sonucta
(5,974 puan) tarafından
yastik degisiyorum ben iki gun kullanip 3. gun degisiyorum. carsaf ve nevresim haftada 1
(1,342 puan) tarafından
Ben de yedek yastık kılıfı alıp yastıkları sık değiştireceğim
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
valla az çok tahmin ediyordum. eşimin saçı çok yağlı nu yğzden yastık kılıfları renk değiştirdi. ondan beri çok sık değiştiriyorum 
(12,583 puan) tarafından
yıkanınca da geçmiyor. annem, babamdan şikayetçiydi bu konuda, aynısı kocam. hepsi aynı. hayır sık da yıkanıyor adam. valla 3. 5 senelik evliyim çoğu nevresimin yastık kılıfını attım. rengi çamaşır suyuna değmiş gibi oldu, koku hiç çıkmıyor.
(5,974 puan) tarafından
evet cikmiyor. bende cozum bulamadim o kokuya. bazen nevresim degisirken bakarim temiz takacagim da kokuyor inu tekrar yikarim
(1,342 puan) tarafından
Ben babamda hiç böyle yastığın terden sarardigini görmemiştim ablamın esi enistem de aşırı terler yattığı yerde resmen adam resmi cikar eşimin de kafa aşırı terliyor 2 yastık kullanıyoruz gece degistiriyor yastığı mecbur. Şimdi 6 aylik oğlum ayyyyni yattığı yerde kafa şeklinde ter yorgan kalınlığında ince bir yastık yaptım ki islak islak yatmasın gece çeviriyorum 2 3 günde bir onun yastığını da yıkıyorum
(1,342 puan) tarafından
Yastık alezi kullanıyorsanız o yüzden de oluyor çünkü teri geri kılıfa veriyor kolay da kurumuyor
(12,583 puan) tarafından
valla yastık alezini sonradan kullanmaya başladım, pamuk yastık kullanıyoruz. hadi kılıf vs hee gün yıkarım da bir kere pamuğa geçti, onu yıkamak daha zor.
0 oy
(795 puan) tarafından
Ee iyi bakterilerde olabiliyormuş sjsjsj
(1,342 puan) tarafından
Ay ne biliyim iğrenç görünüyor ne kadar iyi olabilir ki? :)
0 oy
(680 puan) tarafından
İzlemeye cesaret edemiyorum 
(1,342 puan) tarafından
Ben çok merakla 3 gün bekledim :))

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 617 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu