+1 oy
408 göst.
önce Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
kizlar aciklamistim onceden esimin telefonuna ses dinleme uygulamasi indirdim diye neyse kacgun oldu dinleyeli birsey yok bende kac gun daha vs vs kalsin sonra silecem dedim bu arama seslerini dinlerken arama kapandiktan sonra bi 20 dakka ortam sesi dinleniliyor esimin tamir ustasina bir konu aciliyor esim *seytana uydum bir pazarda calisiyordum biri ile birlikte oldum kadin bana kocasindan kayinlarindan bahsedip duruyordu falan neler neler simdi dusuunuyorum da o gun ki o yerde isi biraktigini biliyorum ama nicin biraktigini bilmiyordum hic birde sohbette birseyleri anlatirken yalanlayarak  abartma sekli vallah kelimesi kullanmasi yalanda siz olsaniz nasil tepki verirsiniz hani telefonuna hic mesaj yakaladigim vs olmadi hangi ara kadinla birlikte oldu birlikte olan kadin zit pit mesaj atar dayanamaz arar vs hamileyim 7 aylik erkekler temiz gorunurken bambaska seyler cikmasi

14 Cevaplar

0 oy
önce (156 puan) tarafından
Canım evlenmeden olmuş sanırım dimi  ben olsam benden önce olmus birşey konuyu acmazdim hamilesin üstelik bebeğini düşün eskiyi kurcalama kendini üzme 
Evliyken mi yapmış pi.slik herif
önce (44 puan) tarafından
durum evliyken gozukuyor basimdan kaynar sular dokuldu konuyu acsam olmaz nasil vs der biliyon falan vs vs aciklamakta istemiyorum sorularima bakar misin profilimde :(
Bakiyim canım evet anlar
önce (1,154 puan) tarafından
Rüyanda sayıklıyordun desen nasıl olur :)
önce (5,873 puan) tarafından
kadin illa tebelles olacak degilki illaki arayip msj atacak degil belliki kadin yolluymus takilmislar ve kadin icin olay bitmis. illa sevgili olup zirt birt aramak zorunda degilki kadin . bi saat on dk yarim saat nekadarsa artik kadin icin vakit gecirmis takilmis kadin yoluna bakmis gtmis demekki. esinde vicdan yapinca unutmamis
-Reklam-
0 oy
önce (4,927 puan) tarafından
Bbazı erkekcikler bunu "övvünüleccek bişey" zannedip atip tutuyor ya, belki öyle bişeydir. 
ama soyle birsey var normalde sali gunu ciktigi pazari birakmis gitmiyor hic oraya hep bosta yani baska  mahalle pazarina gitmiyor ve neden biraktigini hic bilmiyorum tepkim aciklik vermem ama eger yuzune vurursam da  evliligimiz temiz kalamaz gidecek yerim yok.yaninda kaldikca da mecburi daha ezik sahipsiz duruma duserim kadin olmak cok zorrr.
önce (4,279 puan) tarafından
Belliki kadinin kocasindan kayinlarindan korkmus pislik. Bizim bi uzak akraba karisini yakaladi biriyle adami öldürdü. Kadin siginma evine gitmisti hep orda duracak değil ya kendi hayatina bakmıştır. Adam da hapisten cikti  olan olene oldu.
0 oy
önce (19,241 puan) tarafından
İkinci bir telefonu olabilir. Çok üzgünüm. Allah bildiği gibi yapsın o adamı 
evde telefonu ortalikta olur birde bu var hani arabaya biraksa birde e devlette onun uzerine baska hat yok hani
önce (19,241 puan) tarafından
Belli olmaz baskasijin üzerine almıştır belki. Bilemedim günahını almayayim
0 oy
önce (306 puan) tarafından
Canım konuyu eşinle paylaşamıyorsan kurcalamanın sadece sana zarar verdiğini bil isterim. Ya kurcalayacak patır patır yüzüne vuracak adam olmadığını söyleyip çekip gideceksin yada hiç arkasına düşmeden konuları deşip kendini üzmeden oturacak kendi hayatına bakacaksın aksi durumda yalnızca kendine zarar vermekten başka bişi değil. Kadın olmak çok zor evlilik hepsinden de zor gitsen gidemezsin kalsan kalamazsın seni çok iyi anlıyorum ama yüzüne vurmayacağın şeyin ardına düşme sana zarar
yuzune vuracagim yavastan ilk basta o pazari neden biraktigini vs vs yaninda boyle tezgah arkadasin varmiydi vs vs biraz suphelensin acaba esimemi demisler falan diye ici icini yesin
0 oy
önce (3,148 puan) tarafından
Şuan ne yazayım ne söyleyeyim bilemiyorum kardeşim öyle donup kaldım adeta :(
önce (3,148 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
önce (3,587 puan) tarafından
Bende anlamadım ne alaka özel
önce (473 puan) tarafından
Size mesaj atamıyorum kapatmissnz
önce (3,587 puan) tarafından
Burdan yaz
önce (473 puan) tarafından
Kız buraya yaz hepimiz merakla bekliyoruz
0 oy
önce (756 puan) tarafından
Diger sorularina da goz gezdirdim de siz gece ayri yatiyor ve 3 ayda bir iliski yasiyosaniz bu erkegin boyle bir sey yapmasi cok muhtemel. Bide baska kadinlarla kibar konusuyor bana kibar degil demissin. Kocan pazarda tezgah aciyor anladigim kadariyla oraya da bir suru kadin geliyor. gozunun baskasina kaymasina izin verme canim. Sen de kocanin yaninda biraz suslu puslu cilveli davranmalisin. Pazara gelen kadinlar kotu niyetli olabilir. Onlara firsat verme. Onlarin yapacagini sen yap
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Uygulamanın ismini yazar mısın canım bende çok merak ediyorum 
önce (513 puan) tarafından
Ben de
0 oy
önce (391 puan) tarafından

Kesin aldatıldığına eminsen ki söylemiş adam birlikte olduk diye, ki telefon numarasını da almamış vermemiş demekki anlık olan bir şey. Allah şeytana uydurmasın. Neyse bunu söylemeye karar verdiğin de oda inkar edecek sen beni telefonuma nasıl yüklersin diye üste çıkacak boşanmayı göze aldığından eminsen söylemelisin yok yapacak bir şey yok boşanmam diyosan üstünü kapat devam et. Nasıl olsa bu kadın beni bırakmaz diye belki ileride yine aynı şekilde şeyler yapabilir senin bırakmayacağından emin çünkü.

Ha içimizde tutmak da bir kadın için çok zor gerçekten yani seni kaybedebilecepini anlasın en azından 
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Hangi uygulamadan dinledin canim 
0 oy
önce (1,911 puan) tarafından
Uygulamanın ismini soyliyebilor misin lütfen 

İkincisi inşallah gerçek değildir belki önceden olmuş kendini övüyor gibi saçma şeyler düşünüyor da söylüyordur biraz bekle birşey yoksa kendini üzme bu kadr
0 oy
önce (513 puan) tarafından
Canım hangi uygulama anlatır mısın biraz
0 oy
önce (568 puan) tarafından
Hangi uygulama acaba bende yüklemek istiyorum 
0 oy
kizlar bazi yorumlar mantikli sadece ses kaydini aldim kenarda dursun var mi yok mu gercek neyse ortaya cikar zaten birde herkes uygulamayi merak etmis uygulamanin ismi talker acr ses kaydetme yaziyor play storeden o indikten sonra bir dosyada iniyor onu da ikisini esinizin telefonuna indirin indirmek isteyenler indirsin yani jsjs bildirimleri falan kapatinda uygulamayi da gizleyin samsung kullananlar uygulama gizle bolumu var 
önce (1 puan) tarafından
Biliyorum çok sorduk ama uygulamanın ekran resmini atsan herkes rahatça bulabilir. Bu şekilde biz PlayStore den bakınca farklı bi çok uygulama çıkıyor hangisi bilmiyoruz
uygulama telefonumda degil
0 oy
önce (302 puan) tarafından
Hangi uygulama cnm buparalimi bana bı yaz msj bölümünü aç ozelden yazicam sana
önce tarafından düzenlendi
bazim ozel nasil aciliyor bilmiyorum bi bakim kizlar mesaj bolumunu actim galiba birde play storeden talker acr yazin ses kaydedici cikiyor karsiniza zaten cikan uygulamalardan bir tanesi olabilir arama kaydedici
önce (302 puan) tarafından
Şimdi uugulama paralimi
Hayir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
0 oy
10 cevap 319 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 234 göst.