0 oy
63 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Saat 2de kanamam başladı yoğun şekilde hastanete geldim 2bucukta kan testi yaptılari sonuçlarında bişey demediler yatış verdiler sabah doktoru bekliyoruz 13 haftalık 3.gebelik daha önce hiç kanamam olmamıştı  neden olmuş olabilir

4 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Bence doktor gerekeni söyler merak etme 

Sanırım düşük var ama progesteron verip kanamayı durdurabilir
(56 puan) tarafından
Evet progesteron verdiler kanamam biraz azaldı evde 2 çocuğum var eşim yanlarında sağolsun
3 ay biticek artık neden öyle bişey olabilirki ilk defa oldu o yüzden hem korkuyorum hemde neden oldu diye kendimi paraliyorum
(628 puan) tarafından
Bence senlik bir şey yok kolay değil 2 çocuk varmış eğer yiyecek ekmeği varsa yine dünyaya gelir kendini üzme
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Ben de 3.cü ayımdaydim ve ikinci gebeliğimdi ilk gebeligimde hiç bişeyim yoktu ama ikincisinde hafif kanamam başladı doktor muayene etti kalp atışında sıkıntı yok dedi progestan verip eve yollamıştı kullanıyordum ama hem ağrım hemde kanamam daha da fazlalaştı ve üçüncü gün bi kan boşaldı benden öyle böyle değil ve hemen ardından bebek düştü.Sizi korkutmak istemem herkesinki aynı olacak değil tabii ki.Sagliksiz bir gebelikse düşeceği varsa düşer bir şey yapamayız maalesef ama yiyeceği ekmeği varsa tutunur.Rabbim daha iyi bilir,size bağışlasın inşallah.
0 oy
(5,158 puan) tarafından
4 . Gebeligimin 12. Haftasında aniden bir kan boşaldı ama öyle böyle değil sanki inek kesersin de fışkırır ya öyle ambulansla hastaneye giderken bile devam etti nedeninin bulamdilar ama iğne ilaç ile iki üç güne kesildi kızım şimdi 4 yaşında  teyzesi Allah büyük dedim herzaman 
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Düşük tehlikesi, progestan verirler veya duphaston. Kanaman çok yogunsa proluton iğne yapıyorlar hastaneden çıkınca da vurduruyosun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
4 cevap 85 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.

412,168 soru

12,407,879 cevap