0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Dün bır konu paylaşmıştım annemle konuştum annem bıraz sabret dıyor gece ıkı de annemı aradı o lamet koca anneme gelın kızınızı goturun deyıp yüzüne kapattı buna rağmen annem bana sabret dıyor. İkı üç gün sonra doğum olacak bana etmediği kufurler kalmadı hayatım da duymadığım kufurlerı duyuyorum annenı bacını yengenı falan düşünün ama gıdecek bır yerım yok. Karşılık bıle vermedim eğer verseydim belkı de yarın birgün  vıcdan rahatlatacaktı. Bılıyorum nasıl sabredeceksın gitmen gerekıyor dıceksımız ama vallahı de şu durumda bır şey yapamıyorum. Rezıl etmek ıstemıyorum çocuklarımı. Şimdi de bana mesaj atmış akşam yemek yapma gelmıcem eve dün gece de eve 1 buçuk da geldi. Keşke geberse de gelmese 

10 Cevaplar

0 oy
(550 puan) tarafından
Ailesi yokmu şikayet etsen belki faydası olur 
(125 puan) tarafından
Kız aılesı zaten ara bozucu buyuklerı bıle yok
(165 puan) tarafından
Aılesı dıyo bıde aıleler zaten ara bozuyor ne akıl vercek
(550 puan) tarafından
Bizde öyle değil aileler araya girer ortamı yumuşatır kim haksızsa akıl verir
(165 puan) tarafından
Senin yanında akıl veryolar sen duymadan kımbılır ne dıyolar
(12,523 puan) tarafından
Her aile öyle değil ya. Benim kaynanam mesela bizi tutar hep 2 geliniz. Allah razı olsun hep arkamızdadır. Herkesde der her yerde sizi savunuyor diye
-Reklam-
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bu adamın başında adam akilli bir aile buyugu yokmu sikayet etsen kendine bi çeki düzen verse cok şımarık bir kocan var 
(125 puan) tarafından
Hiç kimse yok canım çok geniş serbest bi aıle
0 oy
(17,725 puan) tarafından
Ailesinde muhakkak adam akilli biri vardır konuş anlat durumunu kendine çeki düzen verir biraz rahatlarsin herseyi saklama soyle canm 
(125 puan) tarafından
Kız hıc kımse yok
(17,725 puan) tarafından
Ayy ne diyecegimi bilemiyorum canm üzme kendini doğumuna odaklan Rabbım yardımcın olsun inşallah
0 oy
(165 puan) tarafından
Aynı durumu yasıyoz ölsün gebersin dıyom artık cektıklerımı Bı bn Bı Allah bılır doguma 15 gun var ailem sabret desede aldım 2 cocugumu geldım aılemınde durumu yok bıze bakacak yanı gidecek yerım yok ama yinede geldım aılwsı yapyo hep senin kocanıda aılesı durtuyodur
(125 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
(165 puan) tarafından
Aman sktrrt al cocuklarını gıt annen gıle dısara atcak halleri yok
0 oy
(854 puan) tarafından
ara anneni söyle açık açık bence ya. birşekilde kabul etsinler kızlarını bu kadarı da çok değil mi
(125 puan) tarafından
Kız kendı bıle arayıp söyledi hala sabret dıyor bana
(854 puan) tarafından
Allah anne babana akıl fikir versin diyorum ben bu duruma... valla yol yordam çıkar yol bilemedim ben. Allah yardımcın olsun...
0 oy
(712 puan) tarafından
Bı arkadaşın falan var mı gidebileceğin, sende onu tehdit et çocukları göstermeyecegim boşanmak davasını açacağım diye
(125 puan) tarafından
Canına mınnet cırkef Bı ınsan
0 oy
(567 puan) tarafından
İşte bunların hepsini gidecek yerinizin olmadığını bildiklerinden yapıyorlar. 
0 oy
(3,835 puan) tarafından
Bu bahsettiğin hayat değil yaa işkence al çocuklarını bari kadın sığınma evine git orada 6 aya kadar doğumdan sonra toparlanırsin Allah'ın izniyle herşey düzelir ama ilk adımı atman lazım sana saygısı yok adamın istemiyor da belli değil mi vallahi üzülüyorum senin haline yaa☹️
(125 puan) tarafından
Bende ıstemıyorum ama çocuklar ıcın katlanıyorum
(3,835 puan) tarafından
Çocuk olsun yada olmasın ben katlanmazdim zorda olsa evladımı alırdım yanıma giderdim ha vermedi mi yine de giderdim hayatımı düzene sokardim bir işe girerdim ev tutardım hepsi Allah'ın izniyle yoluna girdimi boşanma davası açardım ve tazminat talep ederdim psikolojik şiddete uğradım hakaretlere maruz kaldım derdim sonra velayet davası da açardım sonuçta insan ilk adımı atmalı yerinde oturup saymak bir hiç gibi, sana kolay olacak demiyorum zor olacak ama sabır etmek lazım Allah zaten çalışıp sabredenlere hakkıyla veriyor
0 oy
(681 puan) tarafından
Senin annen sabret diyorsa bunca şeye rağmen anneni sil bir önce. 
(125 puan) tarafından
Keşke sılebılsem
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Çaresizlik çok kötü.. Sabır et dua et yapıcak bişey yok gibi bide doğumun olcakmıs sen cocuğuna odaklan doğur büyüt inşallah daha sonra ayaklarının üstünde durursun.  Annen sabret diyor peki baban ne diyor
(125 puan) tarafından
Babam vefat ettı hem de evlendıkten bır ay sonra
(8,335 puan) tarafından
Annen kimle yaşıyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 292 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
0 oy