+1 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

image

Erken doğum riskimden dolayı raporluyum hanımlar. İki günde sıkıldım siz neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor? 

6 Cevaplar

0 oy
(4,076 puan) tarafından

Komşum kahveye gelecek onu bekliyorum, bir yandan da akşama doğum gününe gideceğiz ne giyeyim diye düşünüyorum :D

(243 puan) tarafından
Ay ne güzel tempoyu özledim yaşadığımız her an çok kıymetli :) gününüz güzel geçsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun Rabbım kolaylık versin inşallah zamanında sağlıkla  gelir  minnoş hava çok güzel biraz dışarıda takıldık eve girdik abim aradı görüntülü biraz konuştuk öyle oturuyoruz şimdi de minik kuşumla ☺
(243 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim. Yeniden yaz geldi sanki cidden hava tam yürümelik :)
tarafından
Evet yaa maşallah çok güzel hava ama bizde yarın ve sonrası hep karlı gösteriyor canım ☺
(243 puan) tarafından
Hangi mevsimdeyiz anlamıyorum:) hava bir iyi bir kötü. Neyse güzel olanı değerlendirmişiniz iyi olmuş canım
tarafından
Öyle canım çok şükür Rabbım beterinden korusun yine de ☺
0 oy
(4,017 puan) tarafından

Kızımın günlüğünü yazıyorum. Oda bana bakiyor. 

Sana da afieyt olsun canim

image

(243 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu ne güzel bir sevmiş günlük olarak mı tutuyorsunuz defteri? Kaç yaşında kızınız?
(4,017 puan) tarafından
Evet doğduğundan beri her gün anılarımızı yaziyorum. Mesela dün ilk kahkaha sesleri cikti cok . Onu yazdim .  Bu gün 4 ay bitti
(243 puan) tarafından
Güzel fikirmiş harika bir anı inşallah sağlıkla doğurursam ben de yapıyım bundann
(4,017 puan) tarafından
Ayy hamilemisin canim. İnşallah yaparsin. Cok güzel oluyor. Gelecekte okuycam inşallah kızımla❤️
0 oy
(2,055 puan) tarafından

• Anlık küçük kızımın nazını çekiyorum:pouty:
(243 puan) tarafından
Oyy yerim ben onu. Yanında sağlıklı olsunda bırak nazlı olsun canım öp benim yerime minnosu
(2,055 puan) tarafından
Sağol canım çok şükür sağlıklı.

Darısı senin başına inş
Bol bol naz çekersin
(243 puan) tarafından
İnşallah canım:)
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Eşim hastaydı kaç gündür bugünde kızımın ateşi var onu uyuttum şimdi yanında oturuyorum. 
(243 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hastalın birine gelince tüm evi dolaşmadan gitmiyor
0 oy
(8,256 puan) tarafından

image

sigara böreği sarcam . Kahve içiyorum :)
(243 puan) tarafından
Oh afiyet olsun kolay gelsin canım
(8,256 puan) tarafından
Sağol cnm

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 322 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,858 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 251 göst.
+1 oy
3 cevap 57 göst.