+1 oy
43 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

image

Erken doğum riskimden dolayı raporluyum hanımlar. İki günde sıkıldım siz neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından

erken doğum riskiyle rapor verip evde dinlen demişti doktorum 1 hafta yattım. ben evde hiç sıkılan bir insan değilim çok da güzel yatıyordum evim de ta ki 1 hafta sonra diğer kontrole gidene kadar. aldı hastaneye yatırdı sonra. inşallah evinde yatmaya devam edersin ;) hastane daha sıkıcı

(242 puan) tarafından
Aayy korkuttun beni inşallah canım bunada şükür. Sen nasılsın peki hastanede misin haala?
(1,014 puan) tarafından
yok kız benimki eski hikaye final güzel oldu
-Reklam-
0 oy
(1,799 puan) tarafından

11 ay önce yatmaktan sıkılıyordum benim de riskliydi. İşte şimdi de bir güzelliğin peşinde akşamı ediyoruz. İş te yaptırmıyor yapışık yaşıyoruz <3

(242 puan) tarafından
Ya ne güzel maşşallah darısı başıma :)
(1,799 puan) tarafından
Ha ciddi ciddi riskliydim 11. Haftadan 36 ya kadar yattım. Yatmasam sıkıntı çıkardı. Serklajla yatisla zor tuttuk. Çok şükür 36 haftalık doğdu
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canim vaktiyle gelir InsaAllah bebis bizde hastalik atlatiyiruz son zamanlar sanirim gucumuz keyfimiz duzeldi sadece geniz akintisi kaldi temizlik yapayim dedim nevresimleri degistircem tam itilesmeden geri gircem icime sinmedi aman dedim bugunde kalsin kim goruyo iyi dinleniyim bugunde yarin yaparim nasipse cocugu uyutuyorum suan 
(242 puan) tarafından
Sağ ol canım size de çok geçmiş olsun. Önce dınlen iyileşir güzelce işler elbet halledilir
tarafından
1 haftadir yatiyoruz evi b.k goturuyo afedersin amsn canimdan onemli degil napiyim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 328 göst.

409,817 soru

12,321,225 cevap

38,963 kullanıcı

Kategoriler

...