+1 oy
79 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (208 puan) tarafından
Bu post daha açılmadı herhalde ben açıyım dedim neler yapacaksınız akşama :) 

6 Cevaplar

0 oy
(11,270 puan) tarafından
Ben tarhana corbasiyla pirasa yemegi yaptim esim dis cektirdi cok kati pilav falan yiyemiyo bizde haatayiz limonlu sarimsakli falan yeriz dedim 
(208 puan) tarafından
Afiyet olsun canım geçmiş olsun hepinize
-Reklam-
0 oy
(12,511 puan) tarafından

Yeşil mercimek en pratık yemeğim :)

(208 puan) tarafından
Valla kız aynen öyle atıver düdüklüye hemen pişsin yanına da pilav misss :)
0 oy
(745 puan) tarafından
Arabaşı çorbası yapayım diyorum 
(208 puan) tarafından
Afiyet olsun canım nerelisin bu arada bizim burdada yaparlar meşhurdur
(745 puan) tarafından
Canım ben Denizliyiyim ama Konya da büyüdüm :) Konya’da da meşhur :)
(208 puan) tarafından
konya tabi mutfağı güzel olan bir şehir orda da güzel yaparlar :) eskişehirde de meşhur da ben hamurunu sevmiyom ya yyemiyom
0 oy
(358 puan) tarafından
Etli patates yahnisi yapacağım yanınada salata turşu falan 
(208 puan) tarafından
Afiyet olsun şimdiden canım güzel menü
0 oy
(7,848 puan) tarafından
Mercimek çorbası yaptım salatam da malzemeleri yıkadım bir doğramasi kaldi bir de patates köfte kizartirim akşama doğru yemeye yakın tamamdır ☺
(208 puan) tarafından
Rica ederim canım :) ya mercimek çorbasını nasıl yapıyosun sorması ayıp farklı tarifler denemek istiyorum oğluşum sebzeli yemiyor ya şu mercimeği yediremiyom bir türlü:)
(7,848 puan) tarafından
Normalde sebzeli yapardım ama bu aralar zerdeçallı yapıyorum bir içen birdaha içiyor ☺ kendim uyduruyorum ama tarifi ☺ tereyağında mercimeği güzelce kavuruyorum üstüne bir bardak ilikli kemik suyu ve gerisini kaynar su içine de bir tane soğan atıyorum bazen de bir dış sarımsak o güzelce pişiyor piştikten sonra da 1 buçuk çay kaşığı zerdeçal eklerim öyle de iyice kaynatiyorum sonra da bızzztt blender ile çekiyorum tamamdır miss gibi oluyor ☺ benim kızım öyle de çok seviyor bir de şeyi denedin mi bilmiyorum benimki ezogelini de severek içer canım
(208 puan) tarafından
Salçasız yapıyorsun o zaman öyle daha güzel olur ya bende yapıyım bari öyle :) ama ilikli kemik suyu koymadan yapsam olur mu tafını hemen anlıyo benim oğlan içmiyo öyle sıpa :)
(7,848 puan) tarafından
Önceden salçalı da yapardım ama kızım ondan sıkıldı şimdi sıra bunda
Olur canım olur neden olmasın ☺
(208 puan) tarafından
tamam canım çok sağol tarif için teşekkür ederim :)
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Karnabahar kizartmak istiyorum ama kızım la başarabilir miyim bilmiyorum yapışık yaşıyoruz da. dünden de biraz çorbam var 
(208 puan) tarafından
Uyuduktan sonra yaparsın olmazsa şimdiden afiyet olsun canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 177 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (5,485 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 474 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 248 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,055 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 159 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Alperelifefe (200 puan) tarafından soruldu

408,197 soru

12,260,353 cevap

37,346 kullanıcı

...