ilkde sorun yok ikincide combs testim negatifti 28 hafta igne oldum 38 de digurdum. son on hafta icinde bebekle benim kanim karismis . combs pozitife donmus.
oğlum doğdu babasının kanına taşıyormuş ikimizin kanları karıştığı için benim kanim onun vücudunda onun kani da benim vücudumdaydı benim kanim da oglumun. kani da benimkini yıkmaya başladı kansız kaldık her ikimiz de bir de ilk geceden oğlum tutpturuncu potakal rengi oldu Hemşire bir gariplik olduğunu anlamış sabaha karşı saat 4:00’te sarıldığını ölçüyor sarılıp beş çıkıyor sabah çocuk doktoru geldi 9:30’da tekrar sarılıp ölçüyorlar sarılıp 25 çıkıyor meğerse laboratuvar hatası olmuş kan uyusmazligina bagli sarılık olmuş oğlum 25 olmus sarilik.dogar dogmaz fırlamış doğar doğmaz sarılığı bu da çok tehlikeli bir şey beyni beyin hücrelerine zarar veriyormuş engel ve nörolojik sorun olusturuyormus beyinde. hemen yogun bakim kani degisti. isin tedavisi falan o asamayi voktan gecmis dogar dogmaz sarilikla dogmus yani
hemogrami 7.1 ile dogru. 6.9 ile dogsa olu dogum olurmus kansizliktan sebep. yani ikinci cocukta baya tehlikeli bir durum bu.