+1 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Kizlar bana iyi bir çalışma yöntemi verirmisiniz 2 ay sora allahin izniyle teorik sinavim olucak nasıl çalışırsam başarı elde ederim.,

9 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından
Çıkmış sorulara bak ve uygulamayı indir oradan kendine test yap. Yazılı basit oluyor. Ben girmeden önce dolmuşta baktım sınav yerine gidene kadar. Motor kısmı biraz zorluyor ilk yardım falan tahmin ediliyor. 
-Reklam-
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Çıkmış soruların cevaplarına çalış. Deneme çözer gibi değilde sen soruların doğru cevaplarına odaklan direk. Ben kısa zamanda hazırlandım. Kurstaki derslerede katılmadım. Sadece evde bu şekilde çalıştım. 
(33 puan) tarafından
Bende derse katilamicam bebem var..evde calicacam gülüm
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Bende ocak sonu sınav görünüyor napıcam bilemiyorum
(1,332 puan) tarafından
Instagram da Cenk hoca var kesinlikle çalış net geçersin hem teorik hem direksiyon tekte geçtim 10 gün oldu ehliyet alalı sadece 20 günde ehliyet aldım
0 oy
(251 puan) tarafından
Canım youbeden ali bertan yaz o adam sayesinde gectim ama ben defter alıp önemli yerlerini not aliyordum.ve play storeden ehliyet le ilgili çok soru var telefonuna indir
(33 puan) tarafından
Tm canım bakayım.bende not alayım ya inşallah gecerim
(251 puan) tarafından
İnşallah canım darısı başına
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Youtube ve integram cenk hoca var bir de gyk uygulaması var 

Bu cenk hocanın kendi kurduğu Bi uygulama var onu takıp et 
(33 puan) tarafından
Tamam canım çok sagol
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Ful cıkmış sorulara ve ebru hocayı izledim, ders notları çıkardım. Hergün cıkmış sorulardan 2-3 test çözüyordum 50 şer soru hepsi. Çok sükür 90 ile geçtim. Sorular resmen çalıştıgım yerden çıktı, süremin yarısı duruyordu
(33 puan) tarafından
Tmam canım çok sağol
(33 puan) tarafından
Birde canım çıkmış ehliyet soruları nerden bakıyoruz .gogkeye yazıyorum çalışma soruları çıkıyor
(1,872 puan) tarafından
2024 cıkmış sorular yazdım Google Play e sarı tabelalı geyıgi indirdim ordan hergünün testini çözdüm ve konuları calıştım. Sonra googleye yazıyorsun orda her ayın testleri var onlara calıştım.
(33 puan) tarafından
Tm canım sagol
(1,872 puan) tarafından
Ne demek başarılar ❤
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Ben sürekli çıkmış sorulara baktım 6-7 tane uygulama indirdim birde kurs bana link attı ordan calistim 88 le geçtim ona rağmen görmediğim sorular vardı 10 bine yakın belki de geçmiştir baktığım yaptığım sorular 
(33 puan) tarafından
Tm canım sağol
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Cenk hoca var Instagram da çok iyi adam sürekli video ve deneme atıyor sadece ona bakarsan yeterli ben 15 günde sıfır bilgi ile tekte geçtim 86 ile ve üç çocuk var başımda büyüğü 5 yaşında düşün yani üstüne kızım elini kırdı misafirler kızın ağlamaları herşeye rağmen sadece ona çalışarak geçtim 
(2,620 puan) tarafından
Maşallah sana tek çocukla ben cesaret edemiyorum bir türlü ehliyete yazılmaya
(1,332 puan) tarafından
Valla mecbur hatta bugün ilk defa tek başıma çocukları okula götürdüm ikisi anaokulu na gidiyor
(33 puan) tarafından
Helal olsun sana kuzum.insallsh bende gecerim
(1,332 puan) tarafından
Geçersin canm kesinlikle sakin ol soruları gerekirse 5 defa oku acele etme yeterli
(33 puan) tarafından
İnşallah canim dediğin gibi yapacağım...
0 oy
(114 puan) tarafından
Çıkmış soruları çözün her gün düzenli sınav sorularının yüklendiği uygulama var bir de youtube hülya hoca ehliyet derslerini dinleyebilirsiniz bana çok faydası oldu benimde inşallah haftaya cumartesi olacak sınavım hayırlısıyla geçeriz inşallah 
(33 puan) tarafından
İnşallah kuzum Allah'ım emekleri boş cikarmasin

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 82 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 272 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu