+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar komşum kahveye geldi neyse işte oturuyoruz oyuncak vs bişeye karışmam oynarlar toplanır ama benimde biri üç biri sekiz aylık yetişemiyorum mutfak masasında mandalina vardı arkadaşın kızı alıp içeri gitmek istedi içerde yemeye bende burda yiyin teyzem öyle gidin dedim komsumda yani izin vermedi ama çocuk ısrarcı oldu komşum elinden aldı çocukta yemedi gitti oynamaya sizce ayıp mı ettim

14 Cevaplar

+3 oy
(884 puan) tarafından
Yoo niye ayıp etmiş olasın. Her evin bi kuralı var. Bende mutfaktan yiyecek götürülmesini sevmem. Nazik bir dille söylediysen ayıp etmiş olmazsın tabiki 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım öyle dedim mutfakta yiyoruz kızımda öyle ona da izin vermiyorum
-Reklam-
+1 oy
(4,732 puan) tarafından
Keşke kabuklarını koyup tabağa koyup verseydin çocuklar hep birlikte yerdi bende öyle eline vermem tabağa koyar veririm
(1,633 puan) tarafından
Kabul etmiyor canım gezerek yiyor
(4,732 puan) tarafından
O zaman sıkıntı yok canım sonuçta annesıde izin vermemiş bu sefer sen izin verseydın belkıde annesinin koydugu kuralı bozmuş olurdun
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben de sana şöyle yorumluyim kendi cocuklarina yapılsa sen nasıl hissederdin 
(1,633 puan) tarafından
Ben zaten çocuğa kalmadan izin vermem canım öyle yapıyorum
(12,542 puan) tarafından
Bende bişey hissetmem bende vermem çünkü ne kendi evimde verir gezdiririm heleki birinin evinde asla. Kendi evimde belki arada tolere ederim asla bi yerde asla yapmam
(27 puan) tarafından
Ne abarttiniz çocuk bu ya yesin bı tane mandalina ne olacak benim vicdanım sızlar ben öyle yapamam aslaaa
(12,542 puan) tarafından
Abartmakla alakası yok. Her insan kabul etmez bunu. Herkesin çocuk yetiştirme tarzı farklıdır. Benim eltimde verir ellerine gezdirir kendi evinde de bi yerdede ellerini silmezler falan. Ben asla ellerine verip gezdirmem ne kendi evimde ne bi yerde kendi elimle yediririm dökmeyiz elleriyle yedilerse hemen yıkarım. Evde ellerine verir oturturum hemen ellerini yıkarız. Ben böyle yetiştim böylede yetiştiriyorum. Evime geleninde yapmasını istemem bi yere gidince çocuklarımı kontrol ederim Hiçbişey zarar verdirtmem.
(27 puan) tarafından
Benim çocuklarım meyve yedikten sonra ellerini yıkamasini bilir herhangi oyun vs oynadıktan sonra ellerini yıkamasini bilir ben veririm ha yıkamasini bilmeyen çocukların annesi de peşinde durup gozetlesin yedikten sonra da aklı kalmamış olur böylece
(12,542 puan) tarafından
E annesi peşimde gezmek istememiş demekki kendiside vermemiş
0 oy
tarafından
Bence bişey olmaz çocuk ağlayıp ısrar etmemiş sonuçta 
0 oy
tarafından
Ayıp falan olmamış senden örtü isteseydi oturtup yedirseydi

Çocuklar nasıl alışırsa öyle gider 

Benbir yere gidince kızım yer hemen ellerini yıkarım kurularim bir yere değip batirmasin diye
(1,633 puan) tarafından
Çocuk kabul etmiyor gezerek yiyor küçük öylede akıtıyor
0 oy
(882 puan) tarafından
valla ayıp falan değil. bi mandalina yemese ölmez kaldı ki zaten yiyeceğinden değildir onun yicek çocuk iki dakka orda atar ağzına. alıp mıncıracaktır onu da annelerden uzakta yapmak istemiştir. ben olsam da aynı tepkiyi verirdim ve misafirlikte kendi çocuğumun eline de akar kokar bişey verip göremeyeceğim bi odaya göndermem asla. hatta sofra örtüsü isteyip yanına oturtup öyle yediriyorum yiyecekse çoğunlukla da yedirmiyor eve gidince yediriyorum.

ayıp bi tarafı yok bence
(1,633 puan) tarafından
İşte onu bildiğim için bir zin vermedim gezerek yiyor akıtıyor oturup yese
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Yo neden ayıp olsun alıp heryeri batiriyorlar bence iyi yapmışsın. Bırak onu yeme filan değil sonuçta burda ye demişsin. Bence kafaya takma buna alınan da gelmesin bir zahmet 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım gezerek yiyor bu kez heryer leke
0 oy
(17,915 puan) tarafından
Kendi çocuğuma bile izin vermediğim şeyde başkasına ayrıcalık tanımam ben olsam bir sofra bezi serer buraya oturun derdim ama buna da uymuyorsa en iyisi olmuş annesinin zaten başta o tavırlara engel olması lazım bence 
(1,633 puan) tarafından
Annesi diyor da dinlemiyor kaçıyor canım ben kızıma sofra bezi serdim o oturmuyor gezerek yiyor o yüzden dedim mutfajta yiyin diye
(17,915 puan) tarafından
O zaman iyi yapmışsın kendi evi başka yer ayrımı oluşur
0 oy
(172 puan) tarafından
Ayıp bence sonuçta misafir dokerse doker cocuk bu canı cekmıstır 
(643 puan) tarafından
Bende siz gibi düşünüyorum sizin çocuğunuz gerçekten hiç bir yeri kirletmiyormu ayıp olmuş benim kızıma biri öyle dese bidaha evine gitmem kirketirse annesi silerdi zaten
(172 puan) tarafından
Annesı silmese bile misafir sonuçta ne kadar samımı olursa olsun onlar silmesin ben silerim valla günah
(643 puan) tarafından
Tabikide ben bayan halı silmek zor dediği için öyle dedim
(1,633 puan) tarafından
Valla durmayan küçük bebeğim var küçük çocuklarım olmasa zaten gözüme gelmez gidince silerim ama yapamıyorum o yüzden kendi kızıma da izin vermiyorum siz öyle yaparsınız
(172 puan) tarafından
Canım benim kucuk bebegın varsa evine hıc misafir kabul etme hizmet etme bence cunku gun içinde zaten yoruluyoruz
0 oy
tarafından
Gayet doğrusunu yapmışsın mandalina bu yani akacak edecek gezdiği yerler yapışkan gbi olur tezmlemesi yine sana kalrdi 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım kendi kızıma da izin vermiyorum en azından diyorum sadece mutfak kirlenie
tarafından
Bencede bende öyleyim arkadaşım gelir çocukları geze geze abur cubur yer sofrayı sererim ama nafile laf anlamıyor bazı çocuklar her yer kırıntı oluyor sinir oluyorum
0 oy
(3,937 puan) tarafından
Ayıp değil, kendi çocuğuma tabağa koyarım oturup yer. Her evin bir kurali vardir canim. Anne devreye girecekti çocuğun oturalım yiyip öyle oyna demesi gerekirdi 
(1,633 puan) tarafından
Annesi dedi de dinlemedi gitti
(3,937 puan) tarafından
Öyle alışmıştır canim. Giderken bir tane verseydin
(1,633 puan) tarafından
Yedi canım zaten vermeyecek olsam ortaya koymam
(3,937 puan) tarafından
Tamam canım :) ,kız ondan demedim yanlış anlama :)
(1,633 puan) tarafından
Ne bilim kız sanki mandalina yi vermemişim gibi oldu
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Ev ve kararlar senin annesi de bu karara uymuş ayıp olmamış. Bunu bende yaparım görümcemin çocuklarına dahi yaptım görümcem de onayladı. İzin verseydin yüz bulur sürekli yapardı
(1,633 puan) tarafından
Evet canım sürekli görüşüyoruz bide
0 oy
(51,336 puan) tarafından
annesi de zaten bilincliymis giderlerken yanina verseydin cani cektiyse evde yerdi 

bende cocuklarin mutfakta yemesi taraftariyim cok döküyorlar gecen arkadasim geldi oglu mutfakta oturmam odada yicem dedi ikna ettik arkadasimda ikbal teyzen oraya hazirladi dedi oturdular simdi ki cocuklarda ayri servis tabagi sehpa hizmet istiyor biz kucukken yerde bir yerdik
(1,633 puan) tarafından
Yok canım zaten verdim benim kızı mutfakta görünce ikna oldu geldi mutfakta yedi
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Bence doğru olanını yapmışsin kibarca olmaz demişsin yani 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım diğer türlü her geldiğinde yapacak
(3,932 puan) tarafından
Ayn öyle canısı

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 1,003 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde KATYA (195 puan) tarafından soruldu
0 oy