+2 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (321 puan) tarafından
Kizlar oğlum Ocak 4 de 9 aylık olacak ama. Yemk sorunumuz var nabcam.bipmiyorum.sabrim.kalmadi cidden sabah kahvaltı yapar ama sonra muz yoğurt yiycek elma o tarz şeyler çorba yapıyorum yok püre yapıyorum.yok arı mama yapıyorum yok delirecem artık sinirden aglamk istyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından

sabrın çok erken tükenmiş :) o sorun 3, 4 yaşa kadar sürüyormuş benimkiler 20 aylık daha benim de çok yolum Allah sonumuzu hayretsin. hatta doktor dedi ki "eğer bebekken tiksindirirsen çocuklukta da devam eder. dikkat et"

(321 puan) tarafından
Nbcamki daha küçük yiyebilcegi şeyler bunlar başka bir alternatifim yokki
(1,160 puan) tarafından
alternatifin yok zaten de yapacak bişey de yok onu demek istedim :) iştahsız çocuk naparsan yap yemiyor. doktora gidince de çocuğu sıkma akışına bırak acıkınca yer diyor gönderiyor. Allah sabır versin. yolun uzun demek istedim sadece. hepimizin uzun...
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
nefis yemek tariflerinden değişik tarifler bakabilirsin orda ayına göre tarifler oluyor. 

ben o zamanlar pirinçle kabak patates haşlardım su koyardım çorba gibi çok severdi değişik sebzeler de koyabilirsin içine 
(321 puan) tarafından
Ypiyordm.cnm.havuc brokoli karnabahar hepsinden aldım.corpa yaptım.pure yaptım ilk zmanalr yedi şimdi yemiyor
(209 puan) tarafından
bende delirirdim o zamanlar bi ara iştahları kapanıyo o zaman da değişik şeyler denemek gerekiyor hangisini severse artık biraz israf ediyor malzemelere yazık oluyor ama deneye yanıla bulabiliyorsun sevdiği şeyleri.
tarhana çorbası falan yedirdin mi genelde bebekler severler tadını tarhanalı omlet yapabilirsin
(1,633 puan) tarafından
2 buçuk yaştan selamlar sadace patates yiyo
(321 puan) tarafından
Sdce muz elma yoğurt p tür seyler cnm
0 oy
(2,797 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol canim . Blw yapiyor musun?
(321 puan) tarafından
O ne cnm
(2,797 puan) tarafından
Eline veriyosun kuzum.  Kendi yiyor . Yedigi kadar :))) ama blw ile buyuyen bebeklerde genelde iştahsızlık olmuyor.  Ben 2 cocuguma blw yaptim tek eksi yonu su an biri 4.5 biri 3.5 yaşında cok sakarlar. Yemek yerken ya damlatir ya bardaktakini dokerler :/
0 oy
(2,117 puan) tarafından
9 aylik bebek emiyormu? 1 yaşa kadar zorlamaniza gerek yok zaten yesin diye sadece ufak ufakdan herşeyin tadına bakıp yese yeterli 
(321 puan) tarafından
Emmiyor cnm
0 oy
(13,656 puan) tarafından
öncelikle kase kase yemesini bekliyorsan hayal kırıklığı yaşarsın. 2 yemek kaşığı yiyorsa yeterli
(321 puan) tarafından
Okdr yiyor evet

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
+1 oy
2 cevap 45 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (180 puan) tarafından soruldu

411,677 soru

12,393,041 cevap

43,970 kullanıcı

Kategoriler

...