0 oy
69 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (207 puan) tarafından
Merhaba kizlar. Benim 2 ve 1yawlarinda kizlarim var. Ve 7aylik hamileyim. Buyuk kizim biraz cok yoruyor. Her şeyi kendi tapmak istiyor. Onnan once yaparsamda aglar falan. Ama ben cok yuz vermiyorum. Aglarsan ağla. Git odanda ağla bitince gelirsin diyorum. Cok şimarsin istemiyorum naziyla oynayib. Vok seviyorum cocuklarimi . Ama cok da ponponlamiyorum.  Bazen gun icinde fazla sinirlenib bagiriyorum onlara. Sonra vicdan yapiyorum. Ama sabah uyaninca kaldigim yerden devam malesef. Cunki cok zorluyorlar. Bu arada ayakta sallamakdan nasil vaz gecire bilirim 2 yaş 4aylik kizimi?

3 Cevaplar

+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Çox böyük yalnış edirsen canim onu otağında aglamaga gondərməklə. Balaca uşaqdı o hələ. Bu qeder tez təklikdə aglamaga məcbur etmə. 

Onun sənin sevginə ehtiyacı var
(207 puan) tarafından
Her agladiginda gondermirem ki. Sebebsiz yere huysuzluq edib istediyini etdirmeye calişanda. Sevgi icinde boyuyen usaqlardi. Sadece men bir ana olaraq cox ponponlamaqdan yana deylem. Ele deyende susur. Getmir. Ozu gelir qucaglayr opur meni. Ve duzelir her sey
(1,948 puan) tarafından
He basa düşdüm canim. Men səhf anlamisdim
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Benim de 3 ve 1 yaşında kızlarım var daha çocuk yapamam ikisi bitirdi beni sen nasıl cesaret ettin canım hepsine nasıl bakcaksin
(207 puan) tarafından
Allah guc veriyor canm. Dogru cok yoruluyorum. Uyku az uyuyorum. Ama hepsine yetise bildigimdeki hiss beni daha cok mutlu ediyor)
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Malesef peşpeşe çocuk yapınca anne yıpranıyor ve olan çocuklara oluyo. 2 yaş tam olması gerektiği davranıyor aslında kızılacak bi durum yok bencil dönem şuan ben yapılan ben edicem benimkide öyle şuan ama senin tabi ondan küçüğü var bide hamilesin üstüne ev işi koca derken çocukların o kadar üstüne gitme sakin kalmaya çalış onların bi suçu yok. Kurallar illaki olur ama.
(207 puan) tarafından
Yok oyle incitmiyorum. Sevgimide gosteriyorum tabi. Ama cok ta naziyla oynamam cocuklarin. Agliyor diye istedigini vermez. Hayir derim aglar sakinlesir peki anne der.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 918 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 236 göst.
30 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...