+1 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,890 puan) tarafından
Kizlar esim ayagini kirdi ve ameliyat oldu. Cumartesi eve geldi ne gece uyuyorum ne gündüz dinleniyorum oda yetmez gibi her akşam kaynimgil gorumcemgil geliyor. Her gelmelerinde babannesi laf sokuyor. Kaynim herseye konusuyor. Gorumcemin yüzü ise hep asik. Sürekli hizmet bekliyorlar. Geçen gün babannesi herkesin icinde 2 buçuk yaşındaki oğluma annen babanı dövmüş ayağını kırmış diyor. Ne saçmalıyorsun dediğimde de sadece şaka yaptım diyor. Bugün yine arayıp geleceğiz demişler. Bende gelmesinler çok yorgunum hemde hastayım belim ağrıyor dedim. Hala ısrarla kaynim arayıp gelelim diyor. Benim evimde iki tane yavru kedi var gönderecek yerim yok ısrarla kaynim gönder diye benimle kavga ediyor eşim susuyor. Bana akıl verin ne yapcam psikolojik olarak yoruldum.

11 Cevaplar

+2 oy
(17,884 puan) tarafından
Eşin sustuğu müddetçe verilen hiç bir akıl işe yaramaz 
(3,890 puan) tarafından
Söyledim defalarca ne yapıyorlar ki diyor ben ne diyim diyor. Laftan anlamıyorlar diyor ve susuyor
-Reklam-
+2 oy
(638 puan) tarafından
eşinin diğer ayağınıda kır 
(797 puan) tarafından
Ay Allah'ım çok güldüm ya Allah iyiliğini versin
(3,890 puan) tarafından
Hahahahha o zaman bizimle yaşarlar
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Geldiklerinde bir cay demleyip onlerine koy. Baska bie hizmette bulunma
(5,023 puan) tarafından
En mantıklısı bu valla,onlar gelmeden önce kendi ailene kadar yemek yapıp yiyin. Onlar gelince de sadece çay yap.
Biri sana yemek sorarsa da yorgunum,mutfakta herşey var yapabilirsiniz de. Başka da açıklama yapma.
Kendini anlatmaya,savunmaya çalışma,kestir at. Herkes anlayacağını anlar zaten.
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Kaynın senin evine karışamaz, açıkçası kimse karışamaz göndermiyorum burası benim evim demen lazım. Geldiklerinde suratın aşık bir çay ver gönder. Sürekli sürekli çekilmiyor haklısın çocukta var iyice yorulursun. İş eşinde bitiyor onun da  konuşması gerekiyor 
(3,890 puan) tarafından
Sanane karışma herseye diyorum ama işte hersey eşime bağlı kestirip atmiyor
(3,927 puan) tarafından
Evet işte kilit nokta eşin canim kestirip atacak aileler eve karışınca huzur kalmıyor
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Valla çekilir gibi değil sanki vakit geçirecek yer arıyorlar hiç sevmem öyle tipleri 
(3,890 puan) tarafından
Ya bide çat kapı geliyorlar bazen
(2,067 puan) tarafından
Ama tavrinizi koyun o nedir ya insanin dinlenmeye ihtiyacı var sizden fazla yüz bulmuşlar sizde kendi aileniz yakindaysa çağırın sürekli eşiniz anlasın
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Sana akil degil de kocana akil verelim çünkü baya akılsız 
(952 puan) tarafından
Kadın burada derdini anlatmış insanlardan fikir istiyor bu kadınkn kocasına hakaret etme hakkı vermiyor bıze haddimizi aşmamaliyoz
(4,350 puan) tarafından
Bu benim dusuncem cunku kendimden biliyorum. Ailesi soz konusu olunca akli duran bi koca da bende var çünkü.
(3,890 puan) tarafından
Esim akilsiz deil kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyor kendince ama beni dusunemiyor
0 oy
(168 puan) tarafından
Hergün hergün Bi insanın evinr gıdılmez kardesi olsa dahi....ayrıca cok yuzsuzlermiş ne sacmalıyon dıye ters konusmussun hagla gelmeyemi calışyolar....birde cocuk olan yerde kedi olmasını bende dogru bulmam tüyü var filan yinede sen bilirsin ama gerçekten cok yüzsüzlermiş
(3,890 puan) tarafından
Kediler kardeşimizdir annemin kanser olduğunu öğrenince verecek kimse bulamadm geçici olarak ben aldım canım. Ve evet aşırı yüzsüzler biktim inan ki
(168 puan) tarafından
Yuz verme sakın evede kabul etme Rabbim annene acil şifalar versin inşallah
0 oy
(951 puan) tarafından
 Odana gir çıkma gorumcenle kaynanan yapsın herseyi
(3,890 puan) tarafından
Kaynanam yok gorumcem de arkama geliyor
(951 puan) tarafından
Odanı kitle peşimden geleceğine git iş yap de
(3,890 puan) tarafından
Parçalar kız beni öyle yaparsam :) ben minyonum oda iri yarı:D
(951 puan) tarafından
:))) pes ettir bir şekilde o zaman
0 oy
(27 puan) tarafından
Bacım kocanı eğit gerisi boş eşinden yüz buluyorlar sen ne dersen de eş arkanda olmasa dış kapinin dış mandalisin net 
(3,890 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle hissediyorum
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ben seni yerinde olsam madem bu kadar ısrarla geliyorlar.

Geldiklerinde hoş geldiniz der güzelce sarılır öper buyur ederim.

Minnoşumu alir banyo yaptırırım.Gorumceme giydir saçlarını kurut derim.

Hazir kaynim gelmiş gel hele yardım et abinide bir temizleyelim banyo yaptıralım sende giydir m derim.

En son kendim banyoya girer gorumceme çok yorulduk bir çay koyar mısın derim.Gider kendimde banyomu yapar otururum.

Vallahi empati yaptım kendimi böyle gördüm.Yaparlarsa bir işe yararlar yapmazlarsa misafirlik kısa sürer.
(4,173 puan) tarafından
En doğrusu bu demiyorum ama benim aklıma şuan bu geldi ve ben uygulardim
bize böyle gelen olmadı ama ben esimin ayagi kırıldığında kaynimi çağırıp eşimi yikamistim 45 gün ayagi alcidaydi yarım bacak.
Strec sardim posetledim lastikledim bacağına uzatarak oturdu tabureye yikamistik birnkac kere
Hatta bizde kimse gelip ilgilenmedi ben kendi kuzenimi çağırdım (erkek ) o eşimle ilgilendi ben ise gidiyordum
0 oy
tarafından
Valla iş esinde bitiyor susup bsey demiyorsa devam ederler böyle eşin onlara siz karsmayin diyecek eşim nsl istiyorsa öyle diyecek denediği sürece devam eder böyle benmde kaynım var ama aramadgi sürece öyle gelmez yada evde deglm yada müsait deglm derdim gelmezdi suratta yapmazdi yigenlerini görmeye gelirdi sadece çok durmaz giderdi ama eli de dolu gelrdi çocuklara abur cubur doldururdu bana asla karsmazdi hakkıda yok eşim zaten baştan ailesine demsti karıma benden başka kmse karışamaz söz hakkı yoktur eşimin uzuldugunu görürsem sizi üzerim dye çok şükür eşim iyidir hergun hergun de gelinmez konuş eşinle öncelikle yoruluyor insan gün boyu  zaten akşam evinde rahat etmek istersin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 237 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
0 oy
6 cevap 390 göst.

408,338 soru

12,267,558 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler