0 oy
497 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından

Çok kaşınıyor yavrum randevu aldım ama çatlıcak çocuk doktoru cildiyeye götür dedi bende aynı şekildeyim ne olabilir bu kızlar

image

14 Cevaplar

+1 oy
(987 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor. U y u Z böyle olmaz cnm genelde karın kasık bolgesinde olur. Böyle yuvarlakta olmaz uzunlamasına olur
(987 puan) tarafından
Yatağını yastığını kontrol et cnm. Böcek gezmiş gibi duruyor.
-Reklam-
0 oy
(5,153 puan) tarafından
U y u Z olabilir cnm sende de kaşıntı varsa cildiye git 
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Allah korusun uy.uz olmasın yada pire  geçmiş olsun yaa 
(14 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Kasidikca sivilce oliyorsa alerji fakan olabilir hatta benim oğlumda da sürekli tekrarlardi birseyo fazla yiyince olurdu 
(14 puan) tarafından
Yok sivilce değil
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Balım **** sanki ya
(14 puan) tarafından
Ağlıcam ya nasıl geçiyor bu
0 oy
(567 puan) tarafından
Acile gitseniz  ? Belki kaşıntısı için bi krem felan verieler. Yada doktor bakınca anlar tedaviye başlarsınız
(14 puan) tarafından
Canım gittim cildiyeye yönlendirdi cildiye burda yok merkeze gitmem lazım ona da randevu iki gün sonra çocuk doktoru anlamadı acil doktoru hepsi stajyer sanmıyorum ki anlasınlar
(567 puan) tarafından
Farklı bişeyler yedimi sizce eğer alarji değilse biri uyuş olabilir demiş. En azından doğal evde yapılan bi şey varsa uy.uz için onu bi araştır. Yani en azından uyu.z şüphesi olsun aklında. Her zamankinden farklı ne yaptı, neyle oynadı bi otla felan yada bi böcek ısırmasına maruz kaldı mı gibi...
0 oy
(168 puan) tarafından
Alerji olmuş oğlumda olyodu acile gotur
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ya ama cok tatli saca sirta bak tam sevmelik kaldir annesi resmi minnos çıplak bide kiyamam gecmis olsun 
(724 puan) tarafından
Kötü bişey mi yazmış ta bu tepkiyi veriyorsunuz geçmiş olsun da demiş eee buraya yüklenen fotoğraflar googleye düşüyor ondan uyarmış kaldırın diye bence tuhaf olan sizsiniz
(51,324 puan) tarafından
ne cirkin mi diyeydim cok tatli. erkek dolu burasi google düşüyor pedofili diye birsey var neleri gördük ne sapiklar geldi geçti buradan herkes bir tuhaf ya dilek ❤️
(29,048 puan) tarafından
Anonimmm ne tuaf insansın hakkatten
(51,324 puan) tarafından
neyseki fato silmis yorumlarini. bebege kiyamadim ne yapayim melike
(29,048 puan) tarafından
Değişik insanlar var maalesef
0 oy
(129,283 puan) tarafından
saclarin orda sislikdemi var kiz cok minnoss sac rengi falan bin kere masaallah bencede uy uz gibi kasiniyosa yaa kiyamam 2gun dayanamaz yavrum yaa
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Pire canım bu pire yemiş. Stilex jel alıp sür çok rahatlar
0 oy
(3,890 puan) tarafından
Böcek felsn yemiş gibi canım. **** böyle olmuyor 
0 oy
(724 puan) tarafından
Sende de kaşıntı varsa kesinlikle u.yuzdur gerçi evde pire varsa oda olabiliri özel hastaneye götür canım öyle net anlarsınız
0 oy
(73 puan) tarafından
Özellikle gece uykudan uyandıracak kadar aşırı kaşınıyorsa. U y uz dur. Kızımda oldu gece özellikle tatlı uykudan uyanır anne çok kaşınıyor deyip duruyordu 
0 oy
(348 puan) tarafından
Özel bolgesinde varmı ayaklarda felan  eline bakın bide eğer bu yerlerde varsa .......u.....yuzdur çünkü atlattık biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 71 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 638 göst.
20 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 197 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif12 (310 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...