0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
3 yaş kızım var. 3 aylık bebeğim kızımın aşırı yüksek vağırığ ağlamasından korktu. Şimdi 1 saattir yere yatırdığımda kolları yanlarda açıldığında aşırı dehşete kapılıp korkuyo titriyor gibi ağlıyo. Ne yapmam lazım korkuyorum bişey olmuş mudur sesten ani hareketlerden korkmaya başladı şimdi  ben yanımda el kol harekeri yapsam bile korkuyla korkulu gözlerle bakıp ağluyo 

3 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
Yokmu bu durumu yaşayan bilgisi olan
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bağırdığı için mi korkmuş orayı anlayamadım

(29 puan) tarafından
Evet çok ses yapıyo kardeşini kıskanıp hep raharsz ediyo onu mıncıklıyo vyruyo
(568 puan) tarafından
Buna izin verme yani kızının kardeşine kötü davranmasına. Öncelikte daha kötü bi durum yaşanmaması için onu korumalısın. Ayrıca senin için google dan baktım. Ama eğer geçmezse bi uzmandan destek al.
Önce ne yapabilirsin onu diyeyim, onu korkutan kişiden uzak tut. Biraz sarıl güven duygusunu da kırmış olabilirsiniz. Güvenini kazan bol bol sarıl sevginizi hissettirin. Gerekirse kucağınızda uyutun. Diğer çocuğunuza durumu anlatın yapmaması gerektiğini öpretin. Bebeğinizi sakinleştirmenin yollarını bulun. Unutturun. Bebeklerde kollarını açma zaten bir lefkeks tir. 4.aya kadar azalır 6.ayda tamamen kaybolur. Yere düşüyormuş gibi aniden açmasından bahsediyorum.
Ama eğer kucak istediği için açıyorsa siz daha iyi anlarsınız tabi bişey diyemiyorum da uzaktan....
İlk yorumuma fotoğraf ekledim
(29 puan) tarafından
Kucağımdan ayırmıyom simdi. Memede. Sessiz ortam sağlıyorum. Gülüp eğleniyo gibi. Ama yere bırsktığım an kollarını atıp titrer gibi oluyo.  Tutunca sskinleşiyor.
(568 puan) tarafından
Ayrılık kaygısı yaşıyor .
Gaz şüphen varsa ayaklarını çeke çeke ağlar.
Emzirdikten sonra gazını çıkarttığından emin ol.
Kendi tecrübem bu kadar keşke daha faydalı olabilsem.
(568 puan) tarafından
Bebğinizin yarınki dueumunu da bi izleyin. Çocuk doktoruna yakın zamanda gidersiniz diye tahmin ediyorum ayda 1 kontrole gidersiniz muhtemelen, gittiğinizde anlatın. Sosyal gülümsemesini takip edin. Bence korkulcak bişey yoktur ama içiniz rahat etsin doktora sorun gittiğinizde. Bide yumuşak bi yatağa yatırın parmaklarınızı ellerine tutun kalkmaya çalışıyormu refleksine bakın. Eğer nörolojik olarak daha çok kokuyorsanız gözlerde kayma, titreme nöbet tarzı bi belirti varmı bakın. Bence korkulcsn bişey yok.
(29 puan) tarafından
Yok daha sabah kol refleksini yapmıştım kalklmaya çalışıyo.  Doğarken sarılık geçirdi yüksek hemde. Ama şükür göz kontağı gülümsemesi oynaması iyi ama bugünki korku onu etkilemez inşallah amin. Gülünce gülüyor aslında agugu sesleri yapıyo ama bazen elleri yumruk yapıyo hep. Çok sağol.
(29 puan) tarafından
Bişey yokturdur dimi cnm
(568 puan) tarafından
Rica ederim bence korkulcak bişey yoktur ama doktora gidince sorarsın
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ay kıyamam korktu mu acaba 
(29 puan) tarafından
Hala aynı korkuyor kolları serbest kalınca çok korkuyor napıcam bilmiyom
(2,458 puan) tarafından
Sağlık ocağına götür. Bide o hâlini videoya çek doktora gösterirsin

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 162 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 24 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,911 puan) tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,314 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...