0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,645 puan) tarafından
Kızlar ateşim 37.9 yükseliyor git gide. Ilık duşa girmek istemiyorum üşüyorum ne yapabilirim başka yardımcı olur musunuz lütfen? 

13 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Koltuk altlarına islak bez koy. Ateşin düşmediği surece üşürsün. Alnına falan koy, bir ağrı kesici iç terlersen geçer inşallah 
(1,645 puan) tarafından
Parol içsem olur mı emziriyorum
(1,150 puan) tarafından
İş canim bir de bu şekilde emzirme istersen. Ne olur ne olmaz
(1,645 puan) tarafından
Elimde olan bir şey değil canım emmeyi çok istiyor inşaAllah ona bulaşmaz
(12,577 puan) tarafından
Maske tak
(1,645 puan) tarafından
Öyle edeyim
-Reklam-
0 oy
(14,774 puan) tarafından
Üstünü incelt canım kalın şeyler giyme üşüyorsun diye 
(1,645 puan) tarafından
Öyle yaptım canım.
0 oy
(12,694 puan) tarafından
insan üşüyor ama en iyisi ılık duş
(1,645 puan) tarafından
Malesef öyle o yüzden giricem canım teşekkür ederim
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Üşüsen de biraz dayanmaya çalış ateşin çok değil ama yükselmemesi adına gir duşa canım bol bol su iç varsa bir ağrı kesici al ki bitkin düşmesin vücudun o bitkinlik seni daha da hasta eder eğer sarımsağa karşı bir hassasiyetin yoksa bide sarımsak kürü yap bir tatlı kaşığı bal üzerine bir diş sarımsak doğra minik minik 10 15 damla kadar da limonun suyunu sık bunu günde üç defaya kadar yapabilirsin canım sade sarımsak da yutsan iyi gelir ama kür daha etkili şifa olsun çok geçmiş olsun 
(1,645 puan) tarafından
Yaptım canım. 3 gündür öksürük vardı yapıp yiyordum bugünde ateşim çıktı. Duşa giricem şimdi çok teşekkür ederim
(1,660 puan) tarafından
Ahh kıyamam çok geçmiş olsun canım onu bırakma çok iyi geliyor ilaçlar kadar hızlı etkj etmiyor Maalesef ama çok iyi
(1,645 puan) tarafından
Yok yok bırakmam. Diş için antibiyotik kullandım ve sanırım o bağışıklığımı düşürdü
(1,645 puan) tarafından
Sadece vücudumu mu yıkasam acaba
(1,660 puan) tarafından
Evet maalesef antibiyotik yapıyor öyle ve onun bıraktığı tahribatı atmak da aylar sürüyor elinden geldiğince probiyotik ağırlıklı beslen kış sebzeleri çok iyi bu konuda ev yapımı yoğurt ev yapımı turşu sumak çiğ soğan sarımsak ve bol bol protein ağırlıklı beslenme ve bide süt içmemeye çalış onun yerine yoğurt peynir kefir daha faydalı
(1,645 puan) tarafından
Evet evet bu bilgileri biliyorum uygulayacağım canım inşaAllah çok teşekkür ederim
(1,660 puan) tarafından
Yani olur tabi sadece vücudunu yıka ılık suyla bakalım şifa olsun sana
(1,645 puan) tarafından
Amin çok sağol canım
(1,660 puan) tarafından
Melike hanımı biliyosunuz o zaman ne güzel ☺️
(1,645 puan) tarafından
Evet biliyorum elhamdülillah :)
(1,660 puan) tarafından
Çok büyük bir şans gerçekten Allah onunda sizinde işinizi gücünüzü rast getirsin
(1,645 puan) tarafından
Ve senin de. ❤️
(1,660 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun canım kadın ♥️
Nasıl oldun daha iyisin inşallah
(1,645 puan) tarafından
Senden de razı olsun canım benim ❤️ ben iyiyim şükür ama bu sefer bebeğim ateşlendi Boğazları kızarmış bu sefer ateşi 39.4 lere çıktı. Antibiyotik yazdı hemen ya hiç kullanmak istemiyorum bebeğime antibiyotik :(
(1,660 puan) tarafından
Ah ya kıyamam ona ben sen hasta olunca onun da olmasi kaçınılmaz maalesef:(( inşallah bir an önce ikinizde iyi olursunuz
(1,645 puan) tarafından
İnşaAllah canım inşaAllah dua et lütfen olur mu ❤️
(1,660 puan) tarafından
Tabii ki canım üzme sıkma kendini çocuklar hep böyle büyüyor sen ne kadar rahat olursan o kadar çabuk ve kolay oluyor inan bana
(1,645 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Antibiyotik kullanmak istemiyorum 2 tane yazmış hemde doktor. Grip için ayrı boğazı için ayrı.
(1,660 puan) tarafından
Melike hanıma bir yazsana canım belki sana söyleyeceği bişey vardır mesaj attın mı hiç bilmiyorum ama mesajlara dönüyor bazen bir iki günü bulur ama mutlaka döner
(1,645 puan) tarafından
Attım ama bu zamana kadar hiç dönmedi
(1,660 puan) tarafından
Yaa tüh kötü olmuş ben birkaç defa yazdım hep döndü bana bu yüzden söyledim. Sen yine de ilaçlarını kullan canım bebeğin için şuan iyileşmesi önemli iyileştikten sonra da bidaha hasta olmaması için gerekeni yaparsın. Kendini çok yıpratma nolur benim oğlum şuan 3 yaşında inan 1 yaşına gelene kadar iki ayda bir ciğerleri enfeksiyon oluyodu ciğere kadar iniyodu hatta 2bucuk aylık ve 4 aylıkken iki defa zatürre oldu yemin ediyorum nasıl oluyordu anlamıyordum bile en küçük hastalık belirtisi yoktu öksürdüğü zaman hemen hastaneye götürüyordum şak zatürre olmuş diyolardi yada çok kötü çok kötü ciğerlerine inmiş diye neler çektim ama şuan şükür daha sağlam bünyesi seni anlıyorum yani
(1,645 puan) tarafından
Başladım canım ilaçlara elimde olan bir leybdeğil antibiyotiksiz olmayacak sanırım ateşi de düşmüyor. Ahhhh annelik çok zormuş. Sende ne kadar yüreği güzel insansın öyle
(1,660 puan) tarafından
Aynen öyle ilaç kullanmak gerekiyorsa el mecbur canım şifa olsun.
Gerçekten öyle anne olmak öyle zor ki emanate dört elle sarılıp hasta olunca da istemsiz kendimizi suçluyoruz ama bizim elimizden gelen bu eksiğimiz yok asla .
Sensin güzel canım kardeşim ☺️ ♥️
(1,645 puan) tarafından
Allah evlatlarımız ile sınamasın bizleri ☺️
(1,660 puan) tarafından
Aminn amin Allah onların hep güzel günlerini göstersin bize
(1,645 puan) tarafından
Allahümme amin ❤️
(1,660 puan) tarafından
♥️☺️☺️
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Ilık duş al birde parol iç rahatlarsın
(1,645 puan) tarafından
Alcam artık napim sağol canım
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Parol ve ılık duş.  Çok geçmiş olsun canm
(1,645 puan) tarafından
Yapıcam canım teşekkür ederim
0 oy
(568 puan) tarafından
Soğuk suyla kompleks yapma ılık suyla yap. Alnına ılık suyla ıslatılmış bez koyabilirsin. Kol altlarına da aynı şekilde. 

Ilık banyo sana daha faydalı olabilir. 

İlaç kullanmanda sorun yoksa parol çok güzel bir ateş düşürücüdür. Tavsiye ederim. Gebelikte 2 defa ateşli enfeksiyon geçirdim. Ateş konusunda artık biraz daha bilgiliyim. Bide kat kat giyinme üşümen normal. 
(568 puan) tarafından
İnşallah. Acaba enfeksiyon mudur bilemedim. İshal de eşlik ederse mutlaka bi doktora gidin...
(1,645 puan) tarafından
Dişten dolayı antibiyotik kullandım ve hemen ardından hasta oldum ses kısıklığı ve öksürük başladı 3 gün önce. Ve hastaneye git gel sabah saatlerinde üşüttüm galiba.
(568 puan) tarafından
Antibiyotikler bağışıklığı düşürdüğü için....
C vitamini tüket. Beslenmene dikkat et. Ateş tekrarlarsa da bi doktora git mutlaka. Bol bol su iç. Hava soğuk hastalık çok.... Bağışıklığını güçlendir ki çabuk atlatasın.
(1,645 puan) tarafından
Bugün baya bir C vitamini tükettim. İnşaAllah çabuk atlatırım 13 aylık bebeğim var çünkü
(568 puan) tarafından
İnşallah.. Çok geçmiş olsun.
0 oy
(19,569 puan) tarafından
Üzerini çıkar. Ya da incecik giy. Bı de parol iç . Çok geçmiş olsun 
(1,645 puan) tarafından
Hepsini yaptım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(103 puan) tarafından
Acile git 1 iğne hop geçti gitti
(1,645 puan) tarafından
Eşim yok evde ve emziriyorum iğne yapmazlar bence
(103 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(704 puan) tarafından
İğne yapmıyorlar 4 saat emzirme diyorlar sen parol 2 tane
(1,645 puan) tarafından
Düştü gibi üşümem geçti birazdan ölçeceğim
0 oy
(462 puan) tarafından
Parol ateş düşürüyor icebilirsin
(1,645 puan) tarafından
İçtim yarım saat önce falan
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Kayınpederim çocuklarımın ateşi çıkarsa ayağının altına limon sür çorap giydir derdi ateşi düşürürmüs dene istersen 
(1,214 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya baktın çok kotu ölüyorsun acile geçersin de serum vs yaparlar toparlarsin ilaçtan daha kolay oluyor toplanma
(1,645 puan) tarafından
Daha kötü olmam inşaAllah, çünkü eşim evde yok.
(1,214 puan) tarafından
Sürekli takip et kendini de ince giyin sen yinede benim dediğimi de yap yat ne olur ne olmaz
(1,645 puan) tarafından
İnce üzerim canım. Çok teşekkür ederim :)
(1,214 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(704 puan) tarafından
Canım geçen gün ateşim 39.9 buldu emziriyorum ve doktor bana evde ateşleenmeye devam edersen 2 tane parolu aynı anda içe bilirsin hastanedeki verdiğimiz parol etkisini gösterir dedi Evde o şekilde yaptığımda ateşim düşüyor du 
(1,645 puan) tarafından
Benim de düştü gibi üşümem geçti birazdan ölçeceğim
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Geçenlerde bende öyle oldum bir iki kaşık zeytinyağı içtim birde sarımsakları küçük küçük doğradim üzerine pekmez ve biraz limon sıkıp su yardımıyla içtim hemen kendime geldim sende dene istersen 
(1,645 puan) tarafından
Bal sarımsak olarak yaptım bende canım.
(3,355 puan) tarafından
İnşallah faydası olur
(1,645 puan) tarafından
İnşaAllah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 674 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meteberra (19 puan) tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,262 cevap

37,870 kullanıcı

Kategoriler

...