0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,899 puan) tarafından
Hanımlar sağ gözüm uzun zamandır ağrıyor doktora gittim kayma var dedi ve yapacağımız bı şey yok çok belirgin olduğunda ameliyat yapıyoruz dedi ,benimki çok belirgin değil neyse ben şimdi iyice kaymasinimi bekliycem başka doktora gideyim mi bilginiz varmı yazın ne olur ne yapmam gerekiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(87 puan) tarafından
Ameliyat olmayimi istiyorsun 
(1,899 puan) tarafından
Yok yani ne yapmam gerekiyor bu durumu yaşayanlar varmı diye sormka istedim
(87 puan) tarafından
Bende yaşamadım ama başka tedavi yöntemleri varsa başka doktora gidebilirsin geçmiş olsun
(1,899 puan) tarafından
Tesekur ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Yani ağrı varsa çözüm sunmamış bence bi doktor görüşü daha al, zaten emin olmasan buraya yazmazdın. Doktorlara ben güvenmiyorum böyle konularda
(1,899 puan) tarafından
Evet

Tesekur ederim
(568 puan) tarafından
Rica ederim. Geçmiş olsun
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Canim damarlarin çok gergindir açamazlar bence. Eğer dereceli gözlük kullanmiyorsan gittikçe kaymaz. Doktora kaymayı ne tetikler diye sormadin mi
(1,899 puan) tarafından
Gözlük kulanmiyorum bende migren de var o tetikler dwdi
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Geçmiş olsun bence başka bi doktora daha git
(1,899 puan) tarafından
Tesekur ederim
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Gözlük veriliyor diye biliyorum önlemek için
(1,899 puan) tarafından
Ben sordum hayır dedi
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Kaç yaşındasın ki kayma oldu kayma çocuklarda oluyor eğer kayma varsa başka bir hastalık yatiyordur altında göz ile o bir hareket etmeli kayma gorme problemi de yapar 
(1,899 puan) tarafından
Benim migren var başımın sol tarafı uyusuk zaten hep ondan olabilir yaşım 24
(2,575 puan) tarafından
Migren tedavisi olmalısın başka doktora görün olmadı gözlük verir
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Bende de kayma var yıllardır gözlük kullanıyorum benimki belirgin değil maalesef gizli bir kayma çok çol nadir rastaldı doktorlarda kaymaya 
(1,899 puan) tarafından
Benimde belirgin değil doktor inceleyince fark etti ben söyleyince iyice baktı sonra evet var dedi
(1,383 puan) tarafından
Bana da aynısı oldu ama ben fark etmemiştim benim ablam fark etti gözün kayıyor dedi o şekilde gittiğimde öğrendim zaten yıllardır varmış doktorlarda o yüzden yüksek numaralı gözlük vermişler benim daha 4 sene oluyor öğreneli
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Mutlaka başka doktor gorusu al normalde gözlükle vs bile odaklayabiliyorlat
(1,899 puan) tarafından
Gidecem insalah duzelir ☹️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sunshine (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
18 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde brck (271 puan) tarafından soruldu

408,628 soru

12,279,878 cevap

37,856 kullanıcı

Kategoriler

...