+1 oy
376 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,333 puan) tarafından
Kızımın okulunda yarın fotoğraf çekimi var. Çok gerekli değil diye yaptırmak istemedik. Fakat içimde rahat etmedi çok kararsız kaldım. Siz olsaydınız yaptırır miydiniz?

25 Cevaplar

+1 oy
önce (11,304 puan) tarafından
Yaptırırdım anı hatıra sonuçta ne kadar pahalı olabilir ki
önce (5,333 puan) tarafından
400 lira. Evet pahalı değil ama erkekler bunu ne gerek var olarak görüyor anlaşılmıyor pek
önce (5,889 puan) tarafından
aman erkeklere ne ki.:). sonucta sinifcak birsey yapiliyor gerekli yada gereksiz vocuk katilacak herkesten ayri bi kosede duruamazki.
Öyle bi durumda göndermeyecektim fakat içimiz rahat etmedi katılması için goturdum
önce (11,304 puan) tarafından
İyisini yaptın
-Reklam-
+1 oy
önce (1,977 puan) tarafından
Kesinlikle yaptirirdim herşey gelip geçiyor fotoğraflar kalıyor anı olur ya 
Bende istiyorum ama bilmiyorum
+1 oy
önce (4,065 puan) tarafından
Yaptırırdım ilerde çok güzel anı kalır çocuğuna canım
Yaptırdım bugün canim
0 oy
önce (9,751 puan) tarafından
Kesinlikle yaptirirdim yaptirdimda kızımdada oğlumdada oğlum geçen sene 4 yaşında anaokula gidiyirdu çektirdim ama bu sene çektirmem gerek yok var çünkü 
Orası öyle tabi bilemedim ama
0 oy
önce (1,185 puan) tarafından
1. Sınıfta anı albümü yaptırıyorlardi ailemin durumu olmadığı için alamamistik albümü 26 yaşındayım halen aklımda arkadasimda vardı onlara gidince hep o albüme bakardım sadece demek istedim karar sizin
Bende bu tarz şeylere önem veririm. Bu yüzden istiyorum. Nelere gitmiyor ki bu para buna mi gitmeyecek
Aynen öyle canım ileride çocuklarına da gösterir anı sonuçta böyle düşünmeniz sevindirdi beni çok şanslı kuzunuz ♥️
Teşekkür ederim düşünceniz için. Kırmadan üzmeden cevaplamaniz beni çok mutlu etti ❤️ çünkü yorumun birinde çocuğuna özverili bir baba olmayacaksa neden çocuk yaptığına kadar yorum yapıldı :D eşim pek anı hatıra tarzı şeyleri önemsemez. Fikri de bu şekildedir hep.  Bana bıraktı bende kararsız kaldığım için sormak istedim
İyi yaptın canım herkes aynı olmak zorunda değil eşin hayır yaptiramazsiniz edemezsiniz dememiş ki sana bırakmış saolsun eşinde bu pahalilikta yinede olumlu konuşması boşver herkes konuşur canım sen sıkma canını yaptırırsın albümü ♥️
0 oy
önce (530 puan) tarafından
Hiç düşünmeden yaptırırdım 
Ne guzel
0 oy
önce (14,719 puan) tarafından
Evet bizim de salı günü çekim oldu yaptırdım sonuçta 1 kez yaşıyor o anı herkese dağıtılırken benim kızım baksın istemedim :/ 300 tl bizimki de 60 tl de yazar için verdik ismine özel çocuk kitabı imzaladı bu hafta okula gitti hep 
önce (46 puan) tarafından
Ben geçen dönem 3200 aidat kayıt ücreti dahil verdik onun dışında veriyoruz sürekli tiyatro gösteri vs.
Bizim her ay 1835 veriyoruz
Aynen canım nelere gitmiyor ki
Ya neden o kadar pahalı
Bağımsız olduğu için yemek de var
Bizimki de bağımsız ama yemek yok öğlene kadar sadece
0 oy
önce (480 puan) tarafından
İçim bi cızladı ya... Önce yaptırırdım diyeyim... 

Benim ne bir bebeklik fotoğrafım var ne çocukluk... 

Bebekken çekmemişler . Ana okulunda çekilmiş resimlerim vardı ama ev dağılınca atılmıştır.... H çocukluk fotoğrafım yok.. 
Yakınlarda vesikalık çektirdik okulda bu yüzden eşim pek yaptırmaya sıcak bakmadı ama istersem yaptirabilecegimi söyledi. Teşekkür ederim fikriniz icin
önce (480 puan) tarafından
Rica ederim. Vesilalıkla o aynı olmaz. Bilmiyorum toplu fotoğraf çekiyorlardır muhtemelen. Elinizde biriktirebildiğiniz kadar anı biriktirin. Büyünce anısı kalsın tabi size kalmış  .
Teşekkür ederim fikriniz icin
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Ben yaptırmadım dışarıda çektiricm  çok fazl agereksiz
Sağolun cevabınız icin
0 oy
önce (198 puan) tarafından
Kesinlikle yaptırdım 2 çocuğuma da hatıra kalıyor
0 oy
önce (4,941 puan) tarafından
Yaptırırdım ben :(
0 oy
önce (2,007 puan) tarafından
yaptırırdım canım ben güzel olur hatıra
0 oy
önce (17,533 puan) tarafından
Ben yaptırırım sanırım ya oğlum büyüdüğünde baksın eşine çocuklarına göstersin isterim 
0 oy
önce (12,932 puan) tarafından
Ben okula giden çocuğun hiçbir faaliyetten geri kalmaması heyecan duyacağı hiçbir şeyi kaçırmaması taraftarıyım. Ne gerek var denilebilecek bence çok daha fazla harcama vardır hayatımızda. 
Şimdiye kadarki olan bütün etkiliklerin ücretini ödedik katıldı aynı fikirdeyim zaten eksik kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bizimde parayı esirgedigimizden veya vermek istemediğimiz sen değil yakinlarda okulda vesikalık cekindiler anaokulu halı var buna gerek varmı ki diye bir düşündük kararsız kaldığım için fikir almak istedim
0 oy
önce (19,273 puan) tarafından
Maddi olarak sizi zorlsmayacaksa yaptırın bence ani
Yaptırdım sagoljn
0 oy
önce (17,068 puan) tarafından
Bende yaptırırdım gözü kalır heves eder çünkü çocuklar da. Hatıra kalır hem.
Evet doğru söylüyorsunuz yaptırdım bende
0 oy
önce (10,215 puan) tarafından
Hatıra kalacak güzel bir anı olarak ben yaptırırdim 
Bende yaptırdım teşekkür ederim
0 oy
önce (4,144 puan) tarafından
Ben yaptirmistim. Hatira oldugunu dusunuyorum. Benim kendi fotolarim bile duruyo.
Bende yaptırdım bugün teşekkür ederim
0 oy
önce (51,185 puan) tarafından
biz anaokulunda yaptirdik birinci sınıfta bu sene yani istemedim 

hazirlayip yollamislar eve istemiyorsaniz geri getirin dediler çocuk gördü özendi mecbur aldık anaokulu butceniz varsa alin canim
gördüm yorumlari canim
ben bu sene istemedim cunku sinifi velileri sevmedim isinamadim daha sinifa kızıma da açıkladım gecen sene aldik sene basinda bu sınıfla resimlerimiz var dördüncü sinifta aliriz diye.sonra eve gelince cok beğendi kiyamadim o demeden ben dedim parasini cantana koyayim diye.benim esimde bosver gecen sene yaptirdik ya demisti.
Hiçbir anne baba mahrum bırakmak istemez evladını ki bende eşimde elimizden geleni hep yapmaya çalışırız bazen fikirler uyuşmuyor o oluyor
ya bizde yapiyoruz ama her sene de albume para vermek istemedim anaokulu ilk okul deneyimi oldugu icin onu dusunmeden aldim birinci sinif icin gereksiz geldi ama guzelde olmus ☺️☺️☺️
Ne güzel olmuş iyi ki yaptirmissiniz  hepsi birer hatira
oyle canları sagolsun canim
0 oy
önce (849 puan) tarafından
Dün kızıma kahkül kestik yere düşen saçlarını eşim topladı saklamak için minik minik parçalar oysa yani erkekler böyle şeyleri önemsemez demen garip gitti fotoğraftan daha güzel anı mı var herkes yaptırirken senin kızın niye mahrum kalsın ki boyle şeyden 
önce (99 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama, sen hastasın git tedavi ol. Çok da gerek görmedik. Eşim gerek görmedi diyorsun insanlar da fikrini söylemiş. Ha ben, kötü bi şey de, demedim. Lütfen gidip tedavi ol
Ağzını topla burda sizin gibi düşünenler den başka hasta yok postumdan defol git mümkünse tedavi olmak istersen psikiyatri arkadaşım var numarasını verebilirim yardımcı olur fiyatta sonuçta toplumdan ne kadar azaldı bu insanlar o kâr ,sen kendi eşine kendi anneligine bak albüm yaptırıp yaptırmamakla kötü anne baba olunmuyor.
Fikrinizi soran yok eşim hakkında ben eşimi eleştirin yada şu eşimin yaptigina bakın diye eşimi kötülemeye onun hakkında konuşmaya gelmedim. Albüm hakkında fikir almak istedim sadece bu kadar basit
önce (99 puan) tarafından
Buraya post açıyorsun seviyesiz. İnsanlar da, fikrini söylüyor. Gerek görmedik diyorsun kötü bir şey de demedim. Eşimin iyi baba olması gerek zaten diyorum umarım sizinkiler de iyidir diyorsun. Tabi ki iyi sen, mi, bakıyorsun babası, bakıyor. Hiçbir şeyini de eksik etmiyor. Bunlar güzel anılar. Siz, çok ters cevap veriyorsunuz dedim. Ruh hastası
Laflarinizi aynen size iade ediyorum seviyesiz görgüsüz vs üstüme bile almıyorum sizin gibi zeka eksikliği mevcut insanları. Ben bakıyorum çocuğuma tabi herkes elinden geldiğince yapıyor birşeyler. Siz de gidin kendinizle ilgilenin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 413 göst.
16 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
4 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
26 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 18 göst.

407,324 soru

12,226,782 cevap

36,831 kullanıcı

...