0 oy
33 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (341 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar 1 gün öncesinden elmali turta yapsam nasıl saklamaliyim yani pisirmeden buzdolabına koysam sabah pisirsem olurmu?deneyen yapan varmi böyle 

2 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Pişir öyle sakla kapaklı kapta dışarıda da birşey olmuyor. Ben bi gece önceden daha çok seviyorum  
(341 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim pişirip saklayayim
-Reklam-
0 oy
(630 puan) tarafından
Hamurunu ve harcını ayrı ayrı saklayabilirsiniz. Ben çok yaptım öyle. Hamuru streç film île kaplayıp, hava almayacak şekilde, harcı da normal bir kaba koyabilirsiniz. Pişirmeden bir 15-20 dk önce hamuru çıkartıp hafif oda ısısına gelmesini beklersiniz sadece. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 124 göst.
24 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1Sehzade Annesi (419 puan) tarafından soruldu

408,332 soru

12,267,315 cevap

37,493 kullanıcı

Kategoriler

...