+12 oy
1,006 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın bir cok mesaja yazamadım ben  bugün taburcu oldum ama bebeğim yoğun bakımda kuvezde solunum cihazına bağlı bu akşam dikişlerimde açılma oldu kanamam oldu acile gittik tm Orta kısımdan açılmış bir süre takıp edilecek birazda kanda enfeksiyon var aşırı derecede ağrılarım var ama bunada şükür diyelim 

BİZE BOL BOL DUA EDİN SAĞLICAKLA MİNİK SAVAŞÇIM EVİME GELSİN SÜTÜM DE HİÇ GELMİYOR MAMA VERİYORLAR ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN 

40 Cevaplar

+15 oy
(2,201 puan) tarafından

Bebekler bizden daha güçlü, kolaylıkla atlatır bunu da inşallah. Sütün de gelir, yaraların da iyileşir. Kuzularını kokladığın bir an "Ne günlerdi be" der gülümsersin <3 Allah sana, bebeğine acil şifalar versin. Emin ol çok kişinin dualarındasın 

(4,912 puan) tarafından
Gunaydınn.. Senin ne güzel bir kalbin var canım❤️Amin
(2,201 puan) tarafından
Günaydın, estağfurullah, dua ettim sadece. Hepimizin gıdası, dua <3
(4,912 puan) tarafından
Bu yorum için değil canım. Herkese öyle ilgili ve samimisin
-Reklam-
+8 oy
(1,611 puan) tarafından
Allah sana da bebeğine de şifa versin Büşra. Rabbim sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin. Allahümme amin. 
+7 oy
(148 puan) tarafından
Rabbim sifa versin inşallah ya bu zamana kadar çok şükür geldin bundan sonrasıda Allah büyüktür bı yola düzene  koyar ❤️❤️❤️ Bebisinde sağ sağlim en kısa sürede yanında olur inşallah hayırlısıyla benimki de yoğun bakımda yatarken solunumda sıkıntı vardı sürekli hava veriyolardi Rabbim bilinmedik dert vermesin bunada şükür hepsi geçip gidiyor hiç merak etme her şey çok güzel olucak Allah'ın izniyle ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+7 oy
(698 puan) tarafından

Ah canım Rabbim şifalık versin sanada bebişede bu günlerde geçer sen neleri atlatmadın güçlü kadın <3

+7 oy
(2,019 puan) tarafından
Rabbim şifa versin. En kısa zamanda minik savaşçınla beraber evinize gidersiniz inş.
+7 oy
(3,893 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam rabbim seni evlatlarına evlatlarına da sana bağışlasın inşallah dualarımız sizinle ❤️
+6 oy
(3,119 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah dualarımız seninle
+6 oy
(268 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede evladinla evine dönersin 
+5 oy
(7,431 puan) tarafından

İnşallah tez vakitte çıkar bebeğin . Bnmkide 1 hafta kuvozde kaldı sonra taburcu olmuştu 

+5 oy
(3,329 puan) tarafından
Aklım hep sende. Her sey güzel olacak canım benim inşallah ❤️
+3 oy
tarafından
Geçmiş olsun ne diyim
+3 oy
(606 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun tez zamanda kucağında evladınla evinize gidersinjz İnşallah.
+3 oy
(19,483 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin sizlere. Tez zamanda kavuşun yavrucukla ♥️
+2 oy
(3,222 puan) tarafından
Rabbim sifa versin canm sezeryan doğum deilmi nasıl bebek oksijensiz kalıyorki orayı anlayamadım yada başka sebebten mi yoğun bakımda 
+2 oy
(93 puan) tarafından
Aleyküm selam çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 
+2 oy
(13,094 puan) tarafından
Rabbim yardım edecek inşallah tez vakitte sarılacaksın koklayacaksın canım. Dua ediyorum sürekli sana yavruna
+2 oy
(11,435 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım inşallah çabucak çıkar ordan 

+2 oy
(3,620 puan) tarafından
Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine sana da kuzucuğa da acil şifalar versin. Kendini strese sokma sütün de gelir inşallah. Tez vakitte iki yavrunu da kucağına alır bunları da atlattık dersin 
+2 oy
(22,049 puan) tarafından
Büşüm inşallah sağlıcakla çıkacak minik savaşçın kavuşacaksınız ❤️

Sende dikkat et kendine canım benim ♥️ 
+1 oy
(441 puan) tarafından
Uzun zamandır yoktum durumu bilmiyorum ama geçmiş olsun. İnşallah çocuğun da sende iyileşirsiniz bir an önce Rabbim miniğin yüzüne baksın elimden birşey gelirse seve seve Mersin'den yardımcı olmaya çalışırım.

İlgili sorular

+21 oy
51 cevap 1,165 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+14 oy
32 cevap 889 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+13 oy
55 cevap 1,063 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 312 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (150 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...