+12 oy
1,007 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın bir cok mesaja yazamadım ben  bugün taburcu oldum ama bebeğim yoğun bakımda kuvezde solunum cihazına bağlı bu akşam dikişlerimde açılma oldu kanamam oldu acile gittik tm Orta kısımdan açılmış bir süre takıp edilecek birazda kanda enfeksiyon var aşırı derecede ağrılarım var ama bunada şükür diyelim 

BİZE BOL BOL DUA EDİN SAĞLICAKLA MİNİK SAVAŞÇIM EVİME GELSİN SÜTÜM DE HİÇ GELMİYOR MAMA VERİYORLAR ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN 

40 Cevaplar

+1 oy
(51,324 puan) tarafından
bende post açtın mi diye bakmıştım gece şimdi gormem iyi oldu insallah duzelir dikislerin hemen bebeginde çıkar canim benim
-Reklam-
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Hersey düzelecek ve sağlıkla bebeginle evde olacaksın insallah.Geçmiş olsun
+1 oy
(3,440 puan) tarafından

Rabim evladını size bağışlasın canım rabbim hayırlı sağlıklı ailenle güzel ömürler versin rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını hem bu dünyada hemde öbür dünyada en güzeliyle nasip etsin rüzgar paşa çok güçlü düzelecek Allahını izniyle evine gelecek toprak abisine kavuşacak <3

+1 oy
(1,873 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun bebisin de sağlıkla gelsin. Sezaryen sonrası 2-3 gün benim de sütüm gelmedi göğüslerimi sıcak su ve sabunla iyice yıkadım süt dolmaya başladı o zaman. Belki denemek istersin.
+1 oy
(2,030 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda sana ve bebeğine sağlık versin ikiniz de birbirinize sağlıkla kavuşun inşallah canım çok üzüldüm. 
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Allah biran önce şifa versin ve evinize dönün inşallah❤️
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
İnşallah bir an önce sağlığıniza kavuşur yeni yıla evinizde sağlıklı mutlu huzurlu girersiniz canım benim. O çok güçlü mücadeleci aynı sana benziyor❣️
+1 oy
tarafından
Cik cok cok gecmis olsun daha zor da olabilirdi bu surec atlatacaksiniz Allahin izniyle canim 
+1 oy
(4,091 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım:) inşallah bebeğin de bir an önce toparlar kötü günler geride kalır
+1 oy
(744 puan) tarafından
İnşAllah canım bu günler eskide kalıcak merak ettim seni :) 
+1 oy
(639 puan) tarafından
Anne sütüyle daha çabuk toparlıyorlar canım elektrikli pompa ile sağım yap benim kızımda 8 gün kaldı solunum sıkıntısindan rabbim şifalar versin ikinizede
+1 oy
(14,613 puan) tarafından
Rabbim sana ve evladına Şafi ismi ile şifalar versin 

Rabbim sana güç kuvvet versin 
+1 oy
(2,354 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de sağ salim kucağına alıp eve gelirsiniz inşaAllah 
+1 oy
(189 puan) tarafından
Rabbım ikinizede şafi ismiyle şifa versin inşallh bebeginide kısa zamanda kucağına alır evine gidersin
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Sagsalim bebeğini alıp  evine dönersin insalah 
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
sakin sütüm gelmiyo diye uzulme❤️ büşü dur hele sut gelir ❤️sen sut yapacak seyler ❤️tuket ve bol bol dinlen☺️ o minnak savasci cook guclu hatta en guclu bebek❤️ taze lohusa dikkat et kendine ❤️☺️
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle bunu da atlatıp oğluşunla evine gideceksin mis kokusuyla uyuyup uyanacaksin Rabbim sizi birbirinize bağışlasın sende kendine dikkat et iyice dinlen miniğin sana ihtiyacı var kucağına geldiğinde annesini çok iyi görmeli sen çok güçlüsün annesi 
0 oy
(95 puan) tarafından
Bebeğim 35 gün yoğun bakımda kaldı sanki bir asırdı. Günler hiç geçmiyordu. Akşam olunca kızım bugünde çıkamadı yoğun bakımdan derdim üzülürdüm. Ama şuan yanımda uyuyo bıcırıgım... Hepsi geçiyor ama kolay geçmiyor 
0 oy
(6,213 puan) tarafından
Allah bol bol sağlık ve şifa versin inşallah 
0 oy
(348 puan) tarafından
Canım benim ya insallahh iyi olur bebiş kendini ihmal etme yat dinlen hoşaf iç kaysi olsun dualarım seninle rabbimin izniyle eve gelicek minik savascimiz 

İlgili sorular

+21 oy
51 cevap 1,167 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+14 oy
32 cevap 892 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+13 oy
55 cevap 1,064 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 312 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (150 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...