0 oy
96 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (148 puan) tarafından
5 bin kadar ürün seçtim güvenlimi param boşuna gitmesin:)))

9 Cevaplar

0 oy
(517 puan) tarafından
İlk kez duyuyorum 
(148 puan) tarafından
Uygun hersey orda
(517 puan) tarafından
Bakayım bende
(148 puan) tarafından
Bak cnm
-Reklam-
0 oy
(5,087 puan) tarafından
Güvenli cnm kızımın bütün kiyafletlerini ordan alıyorum ama büyük beden seçeceksin kalıpları dar geliyor çünkü 
(148 puan) tarafından
2 yas ama 4 5 yas olarak sectım ıyımıdır sence cnm bırde yenı bebege zıbın takımı sectım onlarında kalıpları prematüre olarak mı acaba03 ay olanı
(5,087 puan) tarafından
İyidir cnm bende kızım 1 yaş iken 2 ile  3 yaş alıyordum  zıbın   kalıbı dar gelmez cnm genelde kıyafet dar geliyor
(148 puan) tarafından
Tamam cnm cok sağol
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Güvenilir ve kaliteli ama yanlış hatırlamıyorsam kalıpları dar Bayadır bisey almıyorm çünkü 
(148 puan) tarafından
Sağol cnm yorumun için
0 oy
(10,262 puan) tarafından
Kalıplar dar biraz. Bence tek seferde o kadar çok alma bir kaç parça al bak bedenine hoşuna gider bedenine uyarsa bebenin alırsın kalanı 
(148 puan) tarafından
Tamam cnm yorumun için Tşk ederım
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Ben bi ara sipariş vermiştim kapıda ödemeli ama eşim karttan para çekmeyi unutmuştu kart yanimdaydi Ibana atım dedim kabul etmediler öylece geri gitti bende şimdi yine almayi düşünüyorum 
(148 puan) tarafından
İlk alısverısım olcak begenırsem sureklı alırım
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Güvenilir bizim evin yanında hemen
(1,090 puan) tarafından
Var var bir kaç defa önünden geçtik hatta bayramda gidip kıyafet alacaktım çocuklara eşim gelmedi biraz uzak diye bnde iki çocukla gidemedim
(2,672 puan) tarafından
Kız biliyorsan niye soruyorsun bana ben Etimesgut dakini biliyorum :)
(1,090 puan) tarafından
Kız ben sana sormadım ki altindagda da subesi var dedim:)) belki kardeşimiz o tarafta oturuyor diye yazdım bnde
(148 puan) tarafından
Ben ıst te otryo sandım aydında otryorum ben hepimizin kafası karısı burda yanlıs anlaşıldı kusura bakmayın yorumlarınız için cok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
(1,090 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(428 puan) tarafından
Güvenilir ama kalıplar dar oğlum 4 yaş 8 yaş alıyorum 7 yasda
(148 puan) tarafından
Tmm cnm sağol yorum için
0 oy
(11,218 puan) tarafından
Her minicity postuna ayni seyi yaziyorum her alisveris zamani bu sefer baska yerden alcam cocuk minicitynin reklam yuzu gibi olsu diyorum magaza magaza geziyorum sonuc donup dolasip minictyden aliyorum kumas kalitesi olsun fiyat olsun cok guzel yika yika giydir akma kokma yirtik sokuk hic yasamadim butun kiyafetleri yeni gibi duruyo hala oglumun tarz olarak da guzel aslinda ama ben hep ayni magaza olunca benzer seyler oluyo o yuzden sıkıldım tek sorun beden asiri kucuk oluyo benim oglum 2 bucuk yasinda 100 cm 18 kilo 5 6 yas tam ustune oluyo tama benim oglum biraz iri ama 2 bucuk yasindaki cocuk icin hadi 3 yas alinir ben otdan 5 6 yas aldim hesapla 
(148 puan) tarafından
Anladım cnm Tşk yorumun için
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Oğlumun beşiğinden tut kıyafetine Kadar her şeyini ordan alıyorum uygun da var kaliteli de ama hiç internetten almadım burda mağazası var ordan alıyorum 
(148 puan) tarafından
Mağazadada uygun mu boyle
(2,208 puan) tarafından
İnternetten hiç bakmadım oradaki fiyatları bilmiyorum ama mağazaları uygun yani uygun da var pahalı da var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 99 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Eda1 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 292 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seher_2156 (87 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,585 cevap