0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Benim kızım çok üşengeç gyse giyer aslnda iki saat bizi kapıda bekletyor olmuyor dyor yardımcı oliyorim az demin eve getrdim öğren arttik ben sana gydiremem.dye baya çabaladik çıkarsa kendisi çikaryor gyse giyer aslında gymiyor benden bekliyor bzii kapida bekletyor sizin nasıl kendisimi giyer daha tersi düzü blmiyor solu sağa uzatyor öyle yapma.dyorum anlamıyor ya 

2 Cevaplar

0 oy
(129,283 puan) tarafından
neden giydirmem diyosun☹️ ama o daha 4 yasinda kucucuk giydirsene annesi☹️ kiyamam yaa
(5,961 puan) tarafından
Millet dalga geciyor dyor kocaman kız bide küçük bebeğim var kucağıma aliyorim dyor bu daha ogrenememis falan arkadaşları hepsi tek gdyor:(
(129,283 puan) tarafından
sen ne takiuon milleti aha hepimizin var kucuk buyuk bebegi ☹️ kiyamam yaa 4 yas kiz oda bebek sayilir cok fazla beklentiye girme
(5,961 puan) tarafından
Haklısın doğrudur ama sofraya oturunca falan herkes dyor daha kaşık tutmayı blmiyor takmıyorum ama okula falan gdecek öğrensin dedim bende
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bence anlamıyor değil de inat ediyor olabilir.
(5,961 puan) tarafından
Blmiyorum çok üzülüyorum insalar dyor sen öğretmeninin falan
(3,164 puan) tarafından
Ay millete bakma ya kendileri çok mükemmel sanki. Sen tepkini verirsen diyemezler çocukta çok büyük değil yani başkaları için kendini üzme zorlama. İçinden geldiği gibi hareket et o yaşlar bir daha gelmeyecek
(5,961 puan) tarafından
Haklısın mesela yemeğini falan kensidi yemiyor herkes dyor daha kaşık tutmayı blmiyor falan. :(
(3,164 puan) tarafından
Çok acımasızlar ya. Benimki normalde yer ama annemgilde falan şımardığı için rahat bırakıyorum oynarken yediriyorum onlar da sürekli yaramazmış gibi görüyor ileri giderlerse ben tepki veriyorum artık.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
0 oy
13 cevap 605 göst.
21 Temmuz 2020 Moda kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 618 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...