0 oy
45 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Küçüğüm iki buçuk yaşında iki gündür sabah kalkar kalkmaz başlıyor ağlamaya ne olduğunu bilmiyorum ne oldu diyorum yok sürekli miz miz büyüğünü okuldan aldım geldim oda söz dinlemeyenle iyice kızdım yeterin ya dedim bir nefes alayım küçük geldi balkona nefeste alamadım kızdım lütfen susun artık başım ağrıyor diye adet oncesi gerginliğini üstümde hiç kafam götürmedi.uyuyor ikiside kızdım diye canım sıkıldı.baslarinda oturdum izliyorum annelik böyle bisey mi ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki çok huysuzlaşip ağlayınca hasta oluyor. Kızmıyorum artık bir yeri vs ağrıyordur tam ifade edemez kızma yani sen de ağlamasına. Rabbim acilarini göstermesin. Ben aşırı bağırıyor ve kızıyordum elhamdülillâh artık bıraktım bu huyumu. Benimki çok çok bunaltiyor fakat sabretmeye çalışıyorum.
(141 puan) tarafından
Normalde sabırlıyım bu adet oncesi duygusal gergin öfkeli oluyorum nedense elimde olmadan sonrada bagiriveriyorum
-Reklam-
0 oy
(14,638 puan) tarafından

Benimkiler de aynı küçük 2.5 büyük 4.5 

Kızım okuldan gelir bazen sebepsiz ağlar 

1 haftadır şunu yapıyorum mesela tv izleme saatleri var o sırada çikolata yerler ağladıkları zaman tv hiç açmıyorum o gün ve süpriz yani çikolata vermiyorum :) bu şekil de olsun istemem ama yapacak bir şey yok :angel:

0 oy
(881 puan) tarafından
Benimki de 1 buçuk yaşında oğlum. 3 gündür gece Gündü ağlıyordu herseye. Meğer hasta oluyormuş sa ah sağlık ocağına götürdük gelir gelmez ilaçlarını verdim 3 saat uyudu daha sakin görünüyor şimdilik. Belki senin küçük te ondan öyledir 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 138 göst.
+1 oy
7 cevap 238 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Urvetul55 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbakirli (7 puan) tarafından soruldu

409,066 soru

12,294,897 cevap

38,302 kullanıcı

Kategoriler

...