+2 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
WhatsApp profil fotoğrafıma bebeğimin yüzünü koyacağım da yanlış bir şeymiş gibi geliyor bir yandan da siz ne düşünüyorsunuz

27 Cevaplar

+4 oy
(2,201 puan) tarafından

Adı üstünde profil fotoğrafı, bebek resmi sergisi değil ki :) Bebeğini oraya koyman bakın bu benim bebeğim demek. Buna gerçekten gerek var mı? Bebeğini sergilemeye yani.

-Reklam-
+2 oy
(361 puan) tarafından
Ben kendi fikrimi söyleyeyim ben koymuyorum kimin ne niyetle bakacağını bilemem hem nazara inanırım ben ikimizinde arkası dönük denize karşı olan bir fotoğraf koydum
+2 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben koymazdım. 
+1 oy
(688 puan) tarafından
Bence de yanlış yani şu anlamda o benim wpm, bebeğimin değil:) birlikte koyarsanız daha güzel olur gibi
+1 oy
(1,276 puan) tarafından
Birlikte olsa olabilir ama bebeğin tek bence olmaz hemde daha bebek annesi .ben nazara coj inanirim çok geldi başıma o yüzden paylaşmam 
+1 oy
(630 puan) tarafından
Benim çekirdek aile olarak toplu foto var. Rehberimdeki kişiler zaten belli. İstemediğiniz kişiye profil fotosunu kapatırsınız, bir şey olmaz. 
+1 oy
(19 puan) tarafından
Ben açıkçası yapmıyorum yapana saygım var ama artık kötü niyetlileri seçmek çok zor kimden gelicegi bilinmez 3 yaşında kızım daha 1 kez bile paylaşırken yüzü açık paylasmadim 
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Çocukları koymamak en iyisi görüp nazar değer vede kötü amaçla bakan var eşim bir ara koydu çıkarmasını istedim çıkardı paylaşsa anlik paylaşır odur 
+1 oy
(1,342 puan) tarafından
Olur tabi ki
0 oy
(129,283 puan) tarafından
kullaniyorum
0 oy
(4,087 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında daha 1 kez bile paylaşmadım.  Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler :D

0 oy
(10,302 puan) tarafından
Benim wp profil fotim yıllardır aynı :D değiştirmek aklıma bile gelmiyor :D düğün fotom var . Bence bebeğini koyma kendi wp ne 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Onu ben doğurdum tabiki koyarım ama oğlum şu an büyüdü çok bebekken koymadım hiç 
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Ortak fotoğraf güzel olur ama başkasının resmini koymak çok saçma geliyo bana (anne, baba, kardeş, koca çocuk vs) sonuçta benim neden benim olmadığım bir fotoğraf olsun ki 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Uzmnlarca çocuk 18 yaşına geldiğinde seni mahkemeye verebilirki....haklı ülkemizde kim bilir kaç tane pedofili insan varki...hiç kimsenin niyetini bilemeyiz...Ayrıca doğru bir hareket olarak algilamiyorum ✓bize özel bebeğinizin onun özel alanında millete göstermek uygun gelmedi ✓
0 oy
(12,583 puan) tarafından
ikimizin fotoğrafı var
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Ben koymazdim ilk cocukta çok koydum paylaştım cahildim ikinciyi asla koymadım. 8 aydır annemle babam profillimdi şuan kendimi tek yaptim
0 oy
(627 puan) tarafından
İlk oğlumda çok hevesliydim sürekli paylaşırdim şimdi kızıma hamileyim dayanamayip paylassam bile arkadan falan çeker paylasirim kıyamam ya ne bilim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Benim profil kızım kedi severken fotosu var esimide koyarım kendimide kizimida 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım istemedigin kişileri gizle gerisi görsün koyabilirsin ama şahsen ben koymadım benle eşimin el ele tutuşmuş halimiz var yüzünüz yok tek ellerimiz var 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bir sorum var (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 534 göst.